МНОГОДЕТНИ МАМИ 23

• 18 018
  • 347
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Момичета,влизам само за малко да ви кажа тази вечер да гледате новините по Нова Телевизия,ще има репортаж от Срещата на близнаците.Снимки ще слагам по-късно. Wink

# 256
Май всички сте се изнесли по Варна за срещата  Heart EyesЧакам снимки и разказче  Heart Eyes

# 257
И аз чакам... Mr. GreenТъкмо се приготвяхме,като видях какви облаци са се насъбрали!....Уплаших се,че ще завали,така миришеше въздуха на вода....Тъкмо се чухме с Бо,и като заваля!...Ама дъжд ви казвам!Дано не са се намокрили много! newsm17
Гледах по Нова репортажа,много весело е било.Чакаме разказче от Илиева!

# 258
 55Здравейте!!!
Днес изпаднах в странно състояние.В ранния следобед Софи беше поканена на рожден ден в Мак Доналдс- детенце от детската градинка.Аз майката до сега не я познавах,но мислех че ще изпием по кафе всички майки докато децата се налудуват. Кафе не пихме ,но не това е проблема.След като нямаше отправена покана,аз реших ,че сега е момента за онези неща които отдавна  не мога да правя защото винаги съм с малките-говоря за великата терапия -ходене по магазините(при мене действува безотказно ,във всяка ситуация ,дори и без да се налага да купувам нещо)Та така с бодра крачка се отправих на където ми видят очите.Но...за мое голямо учудване не се получаваше.Един , втори ,трети магазин...няма я тръпката.Нищо не ми хваща окото ,нищо не ме интригува...Времето тече бавно.Сядам да пия кафе...никаква наслада от свободата.Чувствах се странно ,сякаш не съм аз.А толкова  съм си мечтала за такива два часа. ThinkingТака и не влезнах в крачка... Пропилях цели 120 мин. в безцелно "шматкане" по магазини .Отидох и с 10 мин. по-рано да си взема детето. cryАбе луда работа.Вие изпадате ли в такива ситуации?
Като се събрахме пак  лудницата, и се върнах три часа назад, ми идваше да се гръмна #Sniper
Дано поне вие варненски мами сте оползотворили деня качествено.(аз моята среща с мене си я провалих) Banghead
Е хайде де разказвайте...пускайте снимчици.
Илиева и от близнашката среща чакам...За новините прочетох късно doh
Габи ,стискам палци за твоите момченца,всичко да е ок. Гледат ли те твоите мъжленца ?Да те мажат с т. мляко и да те обръщат ,че ще изгориш  smile3503
Цитат
Мама 3,кой гоблен смяташ да закачаш?
Казва се "Мадоната със синьото грозде"Много съм горда Красим ,защото в магазина където го оставих да го поставят в рамка ,казаха че е изработен много добре newsm44
Ани,пак добре дошла HugПредния път бяхте изкарали страхотно.А сега?Нали не бъркам ,че пак бяхте на море?Е, разказвай ....
Така и не каза ,как прежали банята.Естет като теб, примирява ли се с такова нещо?
Наде ,и вие май казахте че няма да ходите на близнашкаята среща. Е живот и здраве догодина? Да си запознаем близнаците? newsm05 и  newsm06Може нещо да стане newsm53
Цоци-и-и,Къде си??? search
Каишка ,как сте днес?
Сега накрая ,но не на последно място
Честит имен ден на Симеоновците,(предполагам и на) Симо ,Симона newsm78!!!Да са живи и здрави всички наши близки носещи тези имена!!!
Сега може и някой да почерпи....
От мен толкова. До утре ,че в другата стая се избиха.чао!

# 259
Мама3,гледат ме момчетата...но от мазане няма нужда...Ходим на плаж максимум за 2 часа...от май месец сме започнали...и така направихме тен без да изгаряме...без да се белим...

Момичета ,моят Стоян днес получи първото си предложение за работа...за след три години...когато свърши започнатият етап на обучение...Имаше среща пред общината на града с въпросния шеф,но не бил шефа за Испания,а за цяла Европа.Стоян беше така развълнуван,че едвам говореше...дошъл при него един бодигард и му казал да го следва...отишли в подземните гаражи...там го чакала лимузина....без майтап...Кмета на града също бил там и направили много интересен разговор.Директорът на APPLE бил с преводачка,че не говорел добре испански...Радвам се и аз със Стоян,защото го заслужава това внимание...такива хубави статии е написал  Heart Eyes

Лека ви нощ маменца...варненки...къде сте... Hug Hug Hug

# 260
здравейте мамита.БЛагодаря за вниманието - днес съм по-добре, даже си хапнах- цели две лъжици попара.такова чудо не бях преживявала-първо,че от 8 години не съм ходила на почивка, второ,че ме ........ smile3513 от работа,че си поисках отпуската, а и това за капак.... smile3514Даже се бях обадила на Цоци да се видим и нямах силици да отидем.извинявай Цоци-другия път.та сега си лежа в къщи....... а  имах такива планове- катерене до Скакавица, Седемте езера....... а стигнахме само до Овчаринския водопад , който беше наистина величествен.от снощните дъждове дано никой не е пострадал сериозно.снощи баща ми се обади от село,че къщата е 20 см. във вода ,та мъжъ ми и майка отидоха да му помагат да се ...... обезводни-но не като мен.след малко започвам да ви чета, че децата дават зор да играят. newsm03

# 261
Габиииии, радвам се много за Стоян! Ех, защо нямам мома за него!!!Харесвам момчето, харесвам още повече майка му - идеална свекърва, ех...не ми е лоша Рая,ама ще има да я чака многооооооо...........Ех, защо нямам момиче за Стоян????????

Габи, ако евентуално намериш нещо по въпроса - машина за хляб с програма  за безглутенов хляб - кажи ми!

Аз мами много се оливам пред компа и в последно време съм си сложила строг лимит за него...А и се подготвям психически да започвам работа.....А и лека полека започвам приготовленията за сватбата и гледам по-малко време да прекарвам в интернет,че страда цялата къща от тази моя наркотична зависимост!

Не си мислете,че съм ви напуснала и че не ви чета...Чета, чета, чак на библиотека съм го обърнала Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed, обаче има и нещо друго...Явно много са ми липсвали децата и сега все ги гушкам, все им правя някакви вкусотии, гледам да излезем на разходка и така ми минава времето......

Благодарение на Юлка, откриването на книжарницата ще е много приятно изживяване...А това евентуално за сега се очертава да бъде във вторник......И после...няма шега....с тати ще се редуваме да работим!

А вие мами....ще повтарям много пъти......Мислете и заповядайте на 30.09. на сватба, знам за всички разходи и жертви,които се налага от този факт...Но за сметка на това най-големият подарък ще е вашето присъствие за нас! Нито подаръци искаме, нито нищо...Искаме спомени с приятелите, на които държим! Мислете си за 30.09., защото ще искам около 20.09. да имам някаква представа долу горе колко хора от темата ще бъдат с нас! Все пак и ние трябва да си направим някакво планиране.......

До писане, мами! Хубава и спорна неделя! Обичам ви!

# 262
здравейте мами
mama3-не съм тръгнала още за морето/на 5-ти/бях си на виличката с моя приятелка и нейните дечица.Страхотно си изкарахме.
То мястото е на половин час път от Русе и затова се прибирах,да ви нагледам докъде сте я докарали Laughing и пак се връщах там.
Габи -честито -Браво на умното момче  bouquet  bouquet  bouquet.Ние всички се гордеем с него
Цоци-дано всичко по откриването мине добре и спорна работа.Сега си гушкай децата,че все по малко време ще имаш вече
За сватбата нищо не мога да ти кажа,защото работата на моя мъж е такава,че не се знае във всеки един момент дали няма да го командироват някъде и всичко да отиде на кино.Ако беше в събота за нас е по добре ,но.....Но ако дойдем ще бъде без децата.Тони не може да пътува толкова много,Павел категорично отказа/от възрастта е/,а Йоана се колебае

# 263
Здравейте и от мен!
Мама 3,,защо така?Не можа да повярваш,че имаш време само за себе си?И на мен ми се е случвало веднъж да изляза без децата.Вървях,вървях,и по едно време се усетих,че на светофарите пресичам от местата за колички,онези,наклонените... ku-ku,че търся по-широките места за минаване,абе,с две думи-все едно съм с  количката... Mr. GreenСега чакам кога пак ще мога да изляза сама....хм,за да видя дали още ще съм така-перманентно бутаща... Whistling
Цоци,така ме умилява това с книжарничката...Много се радвам!Хубаво е човек да се занимава с нещо,което му доставя наслада...  bouquet
Габи,Габи,Габи...чувствам гордостта ти!!Виждам усмивката ти!А сърцето ти прелива от вълнение и щастие!И аз съм щастлива заедно с теб!
Ани69,приятно изкарване!! bye
И после снимки,нали? Hug

Илиевааа!Бооо! search
Айде,засега от мен толкова!Приятен ден! afwitch

# 264
  • Варна
Тука съм, качвам снимки, ама става много бавно!

# 265
  • София
Габи,браво за Стоян!Още много успехи му желаем   bouquet  bouquet  bouquet
А за снимките,ако искаш,мога да ти ги пратя по скайп?Само кажи  Wink

Красим,и аз така се движа по улиците,все по местата за колички  Joy Децата започват да ми се смеят понякога,но то си е като професионално изкривяване  Joy

Цоци,и аз нищо още не мога да ти обещая,че нали нашия тати точно в събота и неделя пътува  newsm78 Ще помислим,но като цяло настроението ни е като за идване.А къде ще се провежда сватбата?
Успех на книжарницата! Hug Hug Hug

Каишка,ще се справиш с всичко  Hug Е,малко трудничък период си подхванала,но дано по-скоро премине  Praynig

Мама3,и на мен ми се случва да се чувствам така-хем свободна,хем не  newsm78 Да ни се чуди човек...

Момичета,някой да е чувал Неви наскоро?Какво стана с кандидатстването на Станислава?

# 266
  • Варна
Габи, евала на Стоян, много се радвам и се гордея с нашето момче-българче! Да му върви успешно в любимото поприще!  smile3501

Моят съпруг е див фен на Епъл и дълги години в къщи се купуваха само компютри с тази марка, ако се видят някога със сина ти ще имат много общи теми за разговор.

Красим, исках да дойда да се видим, ама... и дъжд, и бебе с температура, кога ли ще станем пак "социални"?...

Да се похваля - въпреки твърденията на педиатърката ми, че никой няма да се навие да идва да превързва детето ми, от понеделник една хирургична сестра, която ми е връстница, ще идва да действаме. Много съм доволна, че ще получа професионална помощ!

Мамо Ц, толкова се вълнувам за вашата сватба! Ние със сигурност мислено ще присъстваме на нея, и ще викаме с цяло гърло - Горчиво!   Heart Eyes Сигурно ви е хубаво да я подготвяте заедно с децата? И какво - книжарница ли чух?? ммммм, че хубаво! обожавам! много да спори работата!!

неви трябва да пътува тия дне за италия, да намерят квартира на станислава и да я оставят там.

# 267
Здравейте,мили мои!Много ми е хубаво така...когато и вие се радвате на успехите на децата ми...както и аз се радвам на вашите дечица.Благодаря ви!...Споделената радост е двойна радост  ! bouquet  bouquet  bouquet

На плажа днес беше по-спокойно от друг път...личи си ,че отпускарският месец август е свършил ...

HugТеди,разбира се,че искам ...пращай ги по Скайп снимките!

HugЛилибон,ще се усъвършенстваш ти...Браво на теб...Възхищавам ти се!

HugЦоци,Цоци...ще му намерим мома на момчето...ако не си е намерил вече...Големи хвалби си ми направила в готварския...Благодаря ! Ама да знаеш,че кусурите ми са повече  Grinning

HugИлиева,чакам и аз снимките!

Ани,Красим,Каишка  Hug Hug Hug и всички многодетни мами  Heart Eyes

Целувам ви и ви прегръщам! Hug

# 268
  • Варна
Здравейте,момичета!
Най-сетне ми остана време да пусна снимките от вчера.Цял след обед се занимавах с качването им.Оказа се мнооооого бавна работа.После дъщеря ми реши ,че има точно днес в неделя крещяща нужда от нов анцуг,маратонки и раница за у-ще и хукнахме до един магазин до нас да харчим пари.Имаме си нови придобивки вече.
Та вчера си изкарахме страхотно на срещата на близнаците.Бях повече притеснена за отиването.Не бях карала извън града с пълна кола с народ без мажът ми. Добре,че леля ми беше с нас и играеше ролята на навигатор за да не объркам пътя до Златните.Стигнахме благополучно до там.
Намерихме си хубава маса на първия ред точно до дансинга,времето беше чудесно.Както всеки път така и сега обявиха първо най-възрастните.Това са старите ни познайници леля Златка и леля Василка, които преди 5г. държаха моите близнаци/тогава бяха най-малките на 72 дни/
После поканиха и най-малките близнаци-момиченцата Симон и Никол /на 50 дни/ и тяхната майка, която имала и още 1 по-голямо дете. Всички получиха торбички с подаръци.Най вълнуващото беше как две баби на преклонна възраст гушкаха две сладки бебенца и как само по средата им стоеше тази огромна разлика във възрастта от 84г.
Голямата изненада на събирането беше Веселин Маринов.Както винаги направи невероятен концерт и събра почти всички на сцената.Страхотно пя момчето,направо ми напълни душата. Много харесвам неговите песни.След това пяха тризначките от Русе,/не от Благоевград/ Вяра,Надежда и Любов.Имаше стихчета и песнички от мънички дечица.После имаше музика с диджей. Като се завиха едни хора, едни ръченици.
Не стояхме съвсем до края,решихме да се разходим да центъра на Зл.Пясъци да видим  умаления размер на Айфеловата кула до Интерхотела.Горе в широката си час на едно ниво има кафене и се открива прекрасна гледка към морето.
Върнахме се при колата и отпрашихме за Варна, че се заоблачи страшно и тъкмо се прибрахме и заваля.Тогава си помислих какво ли правят варненските мами на срещата в Морската в този дъжд.
Това беше нашата разходка вчера,ще чакаме следващата среща на близнаците догодина.
Да не забравя да ви кажа има обща снимка във в.Стандарт и нас ни има там и мене даже.
Ето и снимките:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168862
Приятно разглеждане!

Последна редакция: нд, 02 сеп 2007, 23:10 от Илиева

# 269
Мечтииииииииии..............
 smile3515 smile3516 smile3511 newsm61

Ани, приятно изкарване........

Леле...още има отиващи някъде, връщащи се...вече си копнея да се съберем всички в темата!!!Днес май Перка пътува за Сф, така че и от нея чакаме включване!

Теди...като наближи събитието - ще кажа подробности как се стига.....
Ели...ще ви чуем...как викате, не се и съмнявам в това!!!!! Като гледам колко много хора има активизирани около вас....направо вече знам със сигурност,че Криси не напразно е на този свят дошъл! Ако някога сте се съмнявали в хората, в доброто и в обичта - вярвам вече сте разбрали,че наистина все още има ЧОВЕЦИ в този студен и забързан, пълен с напрежение свят!

Къде сте многодетни??????Габи - няма те нещо на скайпа...То не че пия в последно време кафето пред компа...Ама нещо много няма време в последните седмици за нищо!!!!!!Ох...а бяха времена кога в общ чат си сърбахме кафето сутрин!!!!!

Мама 3 - познато ми е това чувство!!!!Много познато! Аз напр. като ги няма децата с мен и когато пресичам неволно ръката ми прави движение да спре детето до мен(а то няма дете)...просто и като съм с тях, и като не съм с тях - все едни и същи движения правя,а като ги няма се чудя ръцете си къде да сложа!

Красим - какво стана със срещата???Радвам се за Неви, дано и тя пише скоро тук!

Иринче, споко! Ще те чакам с лихвите!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт