Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво обявява един от участниците във форума?
Каква е новината, която споделя участникът във форума?
Как реагираха членовете на форума на новината за работата в книжарницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво обявява един от участниците във форума?
-
Каква е новината, която споделя участникът във форума?
-
Как реагираха членовете на форума на новината за работата в книжарницата?
-
Какви съвети се дават относно връщането на намерен GPS устройство?
-
Как реагираха членовете на форума на новината за сватбата на един от участниците?
Чакам снимки и разказче 
Здравейте!!!
Така и не влезнах в крачка... Пропилях цели 120 мин. в безцелно "шматкане" по магазини .Отидох и с 10 мин. по-рано да си взема детето.
Абе луда работа.Вие изпадате ли в такива ситуации?

Предния път бяхте изкарали страхотно.А сега?Нали не бъркам ,че пак бяхте на море?Е, разказвай ....
и
Може нещо да стане 

!!!Да са живи и здрави всички наши близки носещи тези имена!!!
от работа,че си поисках отпуската, а и това за капак....
Даже се бях обадила на Цоци да се видим и нямах силици да отидем.извинявай Цоци-другия път.та сега си лежа в къщи....... а имах такива планове- катерене до Скакавица, Седемте езера....... а стигнахме само до Овчаринския водопад , който беше наистина величествен.от снощните дъждове дано никой не е пострадал сериозно.снощи баща ми се обади от село,че къщата е 20 см. във вода ,та мъжъ ми и майка отидоха да му помагат да се ...... обезводни-но не като мен.след малко започвам да ви чета, че децата дават зор да играят.
,че търся по-широките места за минаване,абе,с две думи-все едно съм с количката... 

Децата започват да ми се смеят понякога,но то си е като професионално изкривяване