Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво обявява един от участниците във форума?
Каква е новината, която споделя участникът във форума?
Как реагираха членовете на форума на новината за работата в книжарницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво обявява един от участниците във форума?
-
Каква е новината, която споделя участникът във форума?
-
Как реагираха членовете на форума на новината за работата в книжарницата?
-
Какви съвети се дават относно връщането на намерен GPS устройство?
-
Как реагираха членовете на форума на новината за сватбата на един от участниците?
.
.
,но дано сега извадим късмет
Добре че батко и кака слушат много!Мами дайте някое предложение къде може да отиде човек с три малки деца 6г,4г и бебе на 2месеца за 2-3 дена,че ни се ходи някъде с децата но не знаем къде е хубаво и немного далече ние сме от Плевен.Поздрави на всички от нас. 

Нещо не разбирам....на първа пиши че рожденика е Злати на Ч.Ш. ?Затова.... Чак сега загрях " на"-то съм го видяла някъде другаде .Разбира се че Злати е самата Ч.Ш.Извинявайте!Пожеланията остават .Те са от сърце.
радвам се че поне големите слушкат.Дано на бебчо по- скоро му преминат коликите.А предложението за почивка на Ани е страхотно
(Мара гидик се намира в моя роден град,макар и не в моя квартал)Наистина е хубаво./left]
тъжно е когато в къщи има болен ,но още по тъжно е когато болния е дечко.Скорошно оздравуване.Глкозата и мен ме е спасявала в такива ситуации.
Ще ти разказвам за момчетата...само да кача снимките им...над 2000 са и станах разногледа 

само дано не ни забравиш покрай нея.(тя да не е сватбен подарък?)
Наталия и кафе е направила а нея я няма
.
,направо не ми се помисля....Чували ли сте,дали е вярно,че е отпаднало манту-то?

или пак на компа си висяла 
абе аз добре ли съм разбира се че Злати е самата Червена шапчица
и се въздържах