Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво обявява един от участниците във форума?
Каква е новината, която споделя участникът във форума?
Как реагираха членовете на форума на новината за работата в книжарницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво обявява един от участниците във форума?
-
Каква е новината, която споделя участникът във форума?
-
Как реагираха членовете на форума на новината за работата в книжарницата?
-
Какви съвети се дават относно връщането на намерен GPS устройство?
-
Как реагираха членовете на форума на новината за сватбата на един от участниците?

Това за бизнес плана никаква ме няма,нямам никаква представа как да докажа ,май ще си остане още една неосъществена мечта
Красим,благодаря за кафенцето и песничката!
Лабрадорите са изклщчително умни и се привързват бързо към децата.Стискам палци! 

след "амин" започва яденето
))))))))))))))))))))))))))
(нищо че пиша в розово... )за разлика от вчера, когато бях така да се каже в "емоционален максимум
Голяма заслуга за вчерашното ми настроение имаха мои бивши съученици от музикалното училище -Плевен, дошли за откриването на МФФ-Бургас.Срещата беше изключително емоционална за мене ,защото с петте години пребиваване в града са свързани едни от най-хубавите ми спомени.Сега разбирате и вчерашното ми объркване с името на Шапчица, за което още веднъж се извинявам.

Джо изглежда много добре ,но само той си знае колко ли го боли? 

Отдавана не се бях разхождала по него...
..но ще го мислим като му дойде времето.Къв такъв човек съм...
все искам да съм с куфарите в ръка.....
....не ме свърта на едно място за дълго време...
Там като влезнех се чувствах много особено... хубаво...ставах като дете.Като в приказките...като Алиса в страната на чудесата.
А връх Безбог... просто задължително..