Спамо - чат темичка (20.08 - 26.08) - СРЕЩА - ГОРЕЩА!!!!!!!!!

• 44 096
  • 3 066
  •   1
Отговори
# 2 970
Ще ми пропадне замисъла. Трябва да тръгна по другите теми да ги пляскам, ама накрая мен ще ме изпляскат...

# 2 971
То само да те напляскат няма лошо, няма и страшно. Пази се само да не те изплющят...

# 2 972
То само да те напляскат няма лошо, няма и страшно. Пази се само да не те изплющят...
Ами добре! У нас или у тях? А после и аз ще ги изплющя, нали така? Simple Smile

# 2 973
maimunka, пляс по дупето!

# 2 974
  • София

Ко прайш, бе, спанкър Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 2 975
Пети, пляс по дупето!

# 2 976
  • там нейде .............

аз чавето ей преди малко го окъпах - мен после, като му огладя пижамата и дрехите за ДГ-то

# 2 977
Ами добре! У нас или у тях? А после и аз ще ги изплющя, нали така? Simple Smile

ооооо Стоенчо ти дан приспа Пухи, а Crazy Crazy Crazy

# 2 978
# 2 979
  • София
Пети, пляс по дупето!

Пляс пляс педалите, пляс пляс педалите, водно колело Joy Joy Joy Joy Joy

От 9 сабале обикаляме със Стела по Искърското дефиле и манастирите в околностите (Черепишки и Седемте престола) и вече съм кат дроб-сарма, отивам и аз да се баням и легам. Филчо, кат си додеш морен и запотен от работа, не пляскай много шумно, да не събудиш отрочето Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 2 980
# 2 981

От 9 сабале обикаляме със Стела по Искърското дефиле и манастирите в околностите (Черепишки и Седемте престола) и вече съм кат дроб-сарма, отивам и аз да се баням и легам. Филчо, кат си додеш морен и запотен от работа, не пляскай много шумно, да не събудиш отрочето Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
браво на вас  Hug
 а тук вали кат изведро Sad и не става за разходки-чавето издивя цел ден вътре

# 2 982
Рускееее как е бачкането? Гледам без думи си останала...... Crazy

# 2 983
  • София
Oпалянка...

# 2 984
  • София

браво на вас  Hug
 а тук вали кат изведро Sad и не става за разходки-чавето издивя цел ден вътре

На Черепишкия манастир и нас ни поизпра малко, ама после спря и беше много красиво - лъскаво, огряно от слънцето, чисто и зелено, супер Laughing
Утре или другиден снимките (направо се разпрах да снимам) ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт