Клуб "Октомврийски секси мами", очакват беборани!

• 12 670
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Еййййй мами да не ви остави човек....За няколко дни нови темички, цели 2 живи и здрави бебенца Hug (ама че вълнуващо)
Ние с половинката бяхме малко на почивка в Арбанаси - отспах си едно хубаво и сега чакам с нетърпение началото на септември да спирам с работата вече Praynig Ще трябва да се втурвам по магазините, че още нито една покупка не сме направили Embarassed
Да ви се оплача - от два месеца търсим да си купим апартамент, но до днешна дата-без резултат #2gunfire цените скачат, катакомбите са ужасни, а новото строитилство още от сега са се напукали #Crazy Вече съм отчаяна и незнам дали ще успеем с бебчето да влезем в нова къща. Поради тази причина нито квартирата мога да започна да преподреждам, нито нищо newsm45 newsm45 newsm45
Офффффф сори, че ви досадих, но си е мъка тази неизвестност, а и октомври наближава

# 211
  • София
Малееее, докато разходим с Мартин насам натам, докато изгледаме "Костернурките Нинджа" в киното на МОЛ-а и бам - ново бебе  Heart Eyes
Да й е много здрава малката принцеса на Мирама, и много палава   bouquet

Оф, стреснах се, то и аз съм в нейните седмици  Crazy Пък още дори нощници не съм си купила, а бебто е с едно гащеризонче само ... О, от утре започвам сериозен пазар  ooooh!

# 212
Ехааа, честита ни малка Принцеса!!! Да расте жива и здрава, да носи радост на мама и тате!!! newsm51 newsm44 newsm68

Нигела - честит рожден ден мила, много щастие и най-послушното бебе ти пожелавам hbday

Аз тая нощ бях с едни гадни контракции, предполагам, че от това дето спрях магнезия, защото сутрин едвам се протягам с тия мускулни крампи, дано устискам поне до 20ти септември, че тогава пристига мама на гости preggo

Мишонка - аз съм фен на името Мила, или Мая, падам си по кратките имена, но съм сигурна, че ще избереш името по свой вкус в момента, в който видиш малката дебеланка

Момичета,много са ви готини покупките, със здраве да си ги носят вашите бебоци. Мен ми е толкова мъчно, че всичките готини дрешки ще се носят само няколко седмици и после ще си седят в гардероба, но по-важното е бебчетата да растат и наддават, пък нали ние трябва да продължим шопинг манията.
Напоследък така ми се пазарува особено сега като са пуснали есенните колекции smile3514, но няма за кога, нали имам планове за слабеене след месец и не е удачно да купувам дрехи...

За пишването докато кихате или се смеете - аз го имах 2-3 пъти и то в началото на бременността. Сега сякаш се нормализираха нещата, дори не пишкам толкова често newsm78

Поздрави и цунки на всички и хубав ден ви пожелавам newsm47

# 213
Aaaaaaaaa  Shocked  Shocked
Да е жива и здрава момиченце!
Малееееееее, страх ми! Още не съм готова! Но чантата си приготвих вече. Whistling
А и с ремонта сме още на никъде  ooooh!

Да ви питам... Някой от вас има ли течение? Аз от известно време се оплаквах на док-ка и тя все ми казваше че било нормално,а и урината била ми чиста. А сега на последния преглед взимаше ми цитиномазка и ми вика защо не съм и казала че имам течение , че лигавицата(така май беше) била много раздразнена. Изписа ми свещички ПОЛИЖИНАКС  и каза да се мия с лайка.

# 214
ЧЕСТИТА НИ ПЪРВА ПРИНЦЕСА!ДАНО ДА РАСТЕ ЖИВА ,ЗДРАВА И МНОГО СЛЪНЧЕВА И ДА НОСИ САМО РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!И ДАНО МИРАМА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ БЪРЗО И БЪРЗО ДА МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ БЕБА ВКЪЩИ ,ЗА ДА СЕ ГУШКАТ И ГЛЕДАТ!
Какво стана,бе ,момичета,нещо много се разбързахме,започвам да се стряскам,макар че имам доста време още, наляга ме шубето  #CrazyНовините за първите бебета са много вълнуващи и радостни,ама нека да остискаме още малко,поне до средата на септември,а Thinking
Нигела,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,пожелавам ти много здраве и щастие и едно ангелче на есен,което да предизвиква постоянна усмивка на лицето ти  bouquet
Мишонка,на мен определено фаворит ми е името Мила,но предполагам,че като видиш беба за първи път,тогава ще избереш най-подходящото име
Хубав ден ви пожелавам Grinning

# 215
са се напукали #Crazy Вече съм отчаяна и незнам дали ще успеем с бебчето да влезем в нова къща. Поради тази причина нито квартирата мога да започна да преподреждам, нито нищо newsm45 newsm45 newsm45
Офффффф сори, че ви досадих, но си е мъка тази неизвестност, а и октомври наближава

Mexx, не се притеснявай, миличка. Както знаеш, хубавите неща бавно стават Simple Smile В началото бебчетата са като малки котенца, малко място заемат, нищо не разбират. Когато мама е там, има мляко, топло е - те са щастливи. Нямат значение нито цвета на тапетите, нито въртящата се играчка (първия месец няма да я видят), нито плюшковците, нито цвета на ританките.

Вземи си важните неща (от леките сгъваеми креватчета, че са по-компактни; дрешки и памперси; корито; столче за колата; количката). И фотоапарат!

Като си харесате апартамент, ще преместите бебчо без проблем - и да е през октомври, и да е през ноември. Пък тогава ще се развихриш, и ще си направиш новата къща с мерак, и както си я мечтала. Ако стане преди да се роди - стане, ако не стане, здраве да е!

# 216
Mexx,  не искам да те отчайвам, но ще ти споделя при нас какво стана.
Започнахме да мислим за купуване на апартамент още щом разбрахме, че ще имаме бебе. Аз работя с една агенция за недвижими имоти и наехме направо тях да ни свършат работата. На нас обаче ни трябваше готов апартамент или най-много да е пред завършване в близките месеци. Оказа се, че всички готови са отдавна продадени и всъщност в момента се продават само такива, на които още не им е започнал строежа и ще ги завършат след няколко години  #Crazy.
Чак през май намерихме апартамент, не идеален, но максимално близо до това, което искаме. Готов, на една година. Докато го купим минаха три месеца разправии с банката  Close #Cussing out Собствениците направиха голям жест към нас, че ни изчакаха толкова време, вместо да го продадат на друг.
Апартаментът е напълно готов, с настилки, теракота, дограма, готова баня и кухня. Имаше съвсем малко за доизкусуряване, ама и то ни взе здравето, а представям си ако беше на шпакловка и замазка, както ги дават, колко по-назад щяхме да сме. Докато намерим и поръчаме мебели, мина още известно време, а докато ни ги направят и доставят, поне още месец.
Мисля, че всичко ще е напълно готово в най-добрия случай няколко дни, преди да се роди бебето.
Така че за да си спокойна, просто приеми, че бебето ще го гледате в началото в квартирата и си я оправете както ще ви е удобно за гледане на бебе, а като намерите апартамент, ще се преместите. Просто реалистично погледнато, много е трудно да стане преди това. Аз понеже знам колко е важно да се настрои човек къде ще си гледа бебето, затова те съветвам да не хабиш повече нерви с това.

Мишонка, специално за теб статистиката до момента:

Мила - 7 гласа (своя май не го преброих, може и да са 8  newsm78)
Мая - 6 гласа
Мелинда - 5 гласа
Малена - 2
Моника - 2

На теб обаче май Мелинда ти харесва най-много  Wink А и това име ще е супер за латиноамериканска среда, така ми се струва  Peace

# 217
Карина, Мишолина наистина е много трудно и явно и вие сте минали по този път. Наистина по-големия ми проблем е, че незнам къде в крайна сметка ще живеем и незнам дали да си подготвям квартирата. Но може би най-добре е да се нагласим за първоначално пребиваване където сме си, а с покупката каквото стане...... явно няма да се случи светкавично ,ако пък не -newsm41

Нигела - Четит рожден ден Hug да си жива и здрава, и мноооого обичана!!

# 218
Ех разтреперих се!
ЧЕСТИТА ДЕВОЙКА НА МИРАМА! ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА! А НА МАМА СКОРОШНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ДА СЕ РАДВАТ ЕДНА НА ДРУГА.
Нигела честит рожден ден, да си жива и здрава и едно прекрасно бебче през октомври.

# 219
Леле, леле, леле............... Shocked  Ходих аз днес, както подобава на една мама по майчинство  Grinning по кафета, на среща с приятели, малко на шопинг, купих една пелена на бебка.Връщам се и какво.............ИЗНЕНАДА!!!!

Тъкмо вчера си мислех къде зачезна Мира, тя редовно пише, а и в Кю я нямаше, а то "къде бил ключа от бараката" Crazy

Информацята е: Към 1 през нощта са и изтекли водите, в болницата със с-ми са опитали да задържат нещата, но контракциите са били силни и на 5 мин и не са успели както резултата е бебка baby_neutral

Бебата ще се казва Мая или Калина, но каза, че приема още предложения и ви поздравява всички Heart Eyes 
Прати ми снимка на бебка на ММС, обаче май настройките на тел-а не са ок и не можах да я получа newsm78.

По този повод, знае ли някой защо като кача снимка в албума ни от телефона и после изчезват?

Аз да се похваля, вчера таткото ни донесе креватчето и матрака , които бях заела на приятели, та утре с баткото ще го боядисаме:) Най- хубавото е, че ни върнаха и кличката и зимния кош или не е ползван или е много пазан, защото е в състоянието в което го дадох, та на 1-во време, няма да купувам количка Joy и ще мога спокойно да си търся тази, която харесах Joy

Наде, нещо за пелени чух Simple Smile)), я казвай къде си водила народа?

Уф казах ли ви, че влязохме в сватбарска и купонджийска серия? В събота бяхме на сватба, сега на 25 сме пак, после на 1-ви има курбан със събор у наше село Simple Smile)), на 8-ми 09 отново сватба, а п0осле на 14 09 имам ден , ден  Joy Joy Joy Леле горката ми бебка н, все ще се чуди що и се друса къщата:))

# 220
Мишонка аз съм за МАЯ някаде бях чела че тя е феята на сънищата страхотно име като
за малка фея иначе ми харесват и Мелиса Малвина Мариета
 МИРОСЛАВА и аз съм с твоя термин 1 11 но бебчо ще се роди със секцио края на октомври
така че вече няма да съм сама на тази дата

# 221
АЙДЕ ЧЕСТИТО НИ ВТОРО БЕБОЧЕ! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ЗА МАЛКАТА ШУШУЛКА И ДА ВЗИМА ПРИМЕР ОТ КАКА СИ ПОЛИ (АЗ  Grinning) КАК СЕ ДЕБЕЛЕЕ И РАСТЕ!
Ма направо не вярвам какво стана  Thinking А бможех да си заложа главата, че Jenna ще е първа... имах такова предчувствие де   bouquet
Ааа и честито на НИГЕЛА, да си ни много дълги години все така хубава и весела, а на есен здраве бебоче ти желая  bouquet
Мааамммии, мами кво стана? А уж имаше време.... Айде следващия най рано средата на септември, стискайте краци и повече почивка (стига пазаруване, чистене и работа).....

# 222
Ама и аз съм една безмозъчна шкемболине:)

Нигела, честит рожден ден! Бъди щастлива и нека бъдат с радост, здраве и късмет съпровоцдани дните ти! Прекрасен октомврийски подарък ти желая!!!

Мишонка и аз съм за Мила Peace

Мехх, дори и да намерите бързи жилище, то винаги има нужда поне от някакъв козметичен ремонт, а и самата сделка иска време, сега и отпускарски сезон, нотариусите почиват........настрой се за по-дълго търсене и както са те посъветвали Мишолина и Карина пргот6ви си квартирата с подходящи леки неща, пък после бебето лесно ще се премести Simple Smile

# 223
Ние с Мечтание сме последни, ама то ред няма както виждате. Дано да са само живи и здрави бебенцата, това е най-важното. Аз искам нормално да раждам и почти не ме страх, но имам голям диоптър и трябва да се консултирам скоро с лекар.
Момичета, много ме боли мен кръста бе, все едно бебето се набира по гръбнака ми , така ме придърпва. Преди малко взех да лазя на 4 крака, чудя се какви пози да заемам и понеже бях пила 1 глътка ракия мъжа ми умря да са смее с мен, че вече от 1 глътк апочвам да лазя...
Вие някакви упражнения правите ли, разни там за разпъване и тн, незнам как така ще я карам още 2 месеца

# 224
Mexx, и аз се надявах на апартамент като наближи времето, ама...Сега остава чак за другата година, но пък и тук не ни е зле. погледни от хубавата страна -няма да се притесняваш дали е успееш да свършиш с ремонта преди да се роди бебо, няма да се изморяваш и да направиш някоя беля...както някой каза по горе-хубавите работи изискват време  Peace

Мишонка и на мен като че ли ми харесва повече Мила, но все пак си мисля, че си решила предварително  Wink

Alyona, аз имам течение, утре ще ходя лекарката да го лекува. Тя като ме емна дали всички изследвания са ми правени и хайде даа правим яко изследвания...кво се е разбързала изведъж... newsm78

Да ви се похваля, днес купихме нааааааай-накрая първата покупка за бебо. Нямаше да купуваме нио преди раждането, но пък се оказа, че количката дето я харесахме и спират вноса и каквито цветове и каквито бройки са останали по магазините това е! И аз като луднах...та с големи перипетии я купих, само зимния кош към нея идва утре  Simple Smile

Харесах си и комплект за изписване и обиколници и още много работи, ама ще направя списък на таткото да напазарува след раждането...освен ако пак не се случи нещо непридвидимо и не се наложи да накупиме всичко  Joy

Общи условия

Активация на акаунт