Клуб "Октомврийски секси мами", очакват беборани!

• 12 690
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Днес ми е философско.  Joy

И на мене... моля ви, направете ми някоя магия, да спра с пазаренето, защото съм се вманиячила вече...  ooooh!

ама вижте какви ботушки беееееее

# 46
Ей мамчета какво направихте вие, сега си идвам от работа и викам да ви пиша как мина днес при Ясновидката Тру и какво да видя изписали едната тема и 3 стр от другата аз кога ще ви чета  newsm78
Накратко да ви кажа отивам сутринта и познайте 3-4 жени и си викам днес може и лесно да мина при условие отивам само за кръв и секрет да ми вземат. И първа една РОМКА (НЕ ИСКАМ ДА ОБИДЯ НИКОЙ АМА НИКОЙ ОТ МАЛЦИНСТВАТА НО ЧЕСНО ВИ КАЗВАМ ТАКОВА НЕЩО ПО НАХАЛНО НЯМА) Тру трябва да почне работа от 8 но естествено докато се начеши и си избърше праха на кълбото за гадателство става 9. И седим ние и чакаме при тази РОМКА идва още една и сяда и тя бременна и почва да чака после още една после още една после още една стават 5 бременни едната пазела места на другите 4 издивях, но както и да е почна Тру работа в 9 оказа се че другите жени са само за някакви печати и тем подобни и бързо минаха. И познайте влиза 1-вата ромка и оставам аз и още една жена минава се 10-20-30-40-50-60 мин и най накрая излиза ромката докато тя бесхе вътре идват жени и питат кои е последен ония си мълчат и аз викам ами те са ( Рояка от Ромки) и излиза 1-вата ромка влиза жената която си беше реди мен и сед 5 мин сестрата ми вика влез вътре в кабинета да не те изпреварват и ви викам ура най накрая влизам и аз сядам и чакам изленза жената като и написаха рецепта и си викам сега съм аз ДА ДА АМА НЕ. Излиза Тру и вкарва едната ромка която е след мен и почва да и гледа изследванията оказва се че без осигуровки с ЖЪЛТЕНИЦА с нисък хемоглобин с гъбички и да не изреждам още какво и какво пусна и нови изследвания помоли я да влезе в болницата тя госпожата щяла да пита мъжа си дали може  ooooh! и тем още подобни да не изпадам в подробности и това трае 20 мин а аз си седя седнала ма едно легло там и беснея. И това не е края след нея влиза 1-вата ромка пак и докторката ми вика изчакай да я прегледам на ехограф че е 7 месец и досега не съм я гледала пък трябва (пак казвам без осигуровки и тази) и аз и викам на Тру много се извинявам ама аз съм на работа и имам клиенти ако поседя още 10 мин тук си тръгвам хич не ме е дерт какво трябва и не трябва като трябва мен защо като съм в 8 месец досега не сте ме гледали на ехограф. Тру се притесни и ми вика  само секунда и идвам и друн дрън  бях бясна   #2gunfire. Аз едвам смогвам всеки месец да си събирам 300 лв за мойте и на мъжа ми осигуровки а те моля те нестига че нищо не плащат ами и с предимство  #Cussing out Връща се след 20 мин и се почва с мен а да не казвам че ми беше казаа да се съблека още от както влезнах т.е. ако се бях събула трябваше да седя по гол гъз 1 час и в тоя кабинет влиза всеки втори мъже жени се едно са си у тях. Така събличам се взима ми вагинален секрет после и анален много гадно нещо  обувам се и познайте тя толкова въртяла пробите че не знаеше сега кое в вагиналния кое аналния и ми вика на мен я кажи кое изследване беше вагиналното пак и се сопнах и и викам ами аз ли ги взимах пробите  ooooh!. Еи така мина само едно нормално взимане на кръв и на секрет. А на края реши да ми измери кръвното че малко съм се била ядосала кръвно 95/60 аз се чудя как не ми беше 200/150.
Извинявам ви се ако съм ви досадила ама не мога да не споделя с вас как тук в България май тея без осигуровки и от малцинствата са с предимство пред тези които си плащат като попове и уж имат някакви права.
Има доста правописни грешки и заетайки не съм слагала ама съм страшно ядосана и не мога да мисля  Crossing Arms

# 47
  • някъде там
Irenn, сигурно ти е супер,супер ядосано и криво,обаче аз ще се попикая от смях,чесно.smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Не се сърди.... моля те. Това чудо(имам предвид докторката )е уникален случай. Peace

# 48
Jenna, и аз си мислех скоро за Танини, че не се е включвала отдавна.  newsm78 Дано да са добре с бебовците.
Сетих се, че и uscho не се е появяла скоро, даже я излових на снимка в сп. "9 месеца" като й връчват наградата от конкурса. И тя се изгуби нещо напоследък, що така.  newsm78
Ей, да стикате още, че има ехеееее колко много време докато се обебим и ние.  smile3521
Mira_V, това и за вас с бебо се отнася.  yes
А Jenna, иначе си права, че и ние един ден ще сме в положението на нашите родители. Аз към моите нямам претенции, защото си ме познават много добре и знаят на какво държа. А и майка ми ми е достатъчно близка и да ви кажа само на нея имам доверие да си оставя бебето. Въросът е как ще се вмести свекито в таз картинка, като я знам каква е. Разказвала ми е, че навремето е била супер чистофайница /моля ви се зодия Дева, а представителите да не се обиждат  Naughty/, но като знам сега какво е в тях... ooooh! Ами трудно ми е да й повярвам. Пък и с тези животни... То не е лошо детето да израстне и с тях, дори според мен е препоръчително, защото така си калява и имунната система, но при нея е вече прекалено. Просто й нямам доверие и това си е. Но да не се задълбавам повече, че скоро ще се метна на  afwitch Но и другото е вярно, че сега сме фурии щото с тези комбинации на хормони аз поне съм станала огИн... af Не се търпя аз самата на моменти  Whistling Та нищо чудно друга песен да запея на есен. Но ще видим.  Thinking   
Nigella, как се смях на историята със векито ти... newsm62 Сори ама и аз веднага се сетих за коприненето костюмче дето ти го беше нагласила и веднага си представих как ти се изтипосва с последна мода и за малкото.... rotfImbo Тъй лесно няма да я забравим твоята любима.

Преслава, добре дошла с пълна сила на маминското поприще.  welcome Айде стига с тази работа. То аз тази песен от кога съм ви я запялаааааааааа, сега ще ме вземете и за най-мързеливата...ама може и да съм станала.  newsm78
Alyona, аз се ситих за Димислав и Дориан.
Mirama, може би трябва да пуснеш и легенда коя абревиатура какво означава за такива като мен, че нищо не разбирам от тези съкращения.  newsm78
Лелелеееееееее Иренка, как си го изтърпяла това бе мила...То верно, че смешно си го написала, ама представям си к`во ти е било. Ако бях аз щеше да има пух и перушина на първата прередила се ромка /ще им са и на ц.....те м.....ни/. Туй бабе ще ти взема здравето до края. Да вземе да се откаже докато е време, че току виж познала в нещо...

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 19:41 от mamma mia

# 49
 #Crazy абе ЯСНОВИДКАТА ТРУ не видя ли на своята кристална топка кой е наред за прегледа и кой секрет от де го е взела? newsm78 ми тя ко беше се вгледала в таз ти ми топка и резултатите щеше да ти каже  Naughty ма ей на изморила се жената то такава клиентела Crossing Arms

ДЖЕНЧЕ  Mr. Green ма много убави ПАТЪЧКИ бе-как да не ги купиш...м ание с КОКИто днес какви убавки оранжеви кецове гледахме  Whistling

ЗА МАМА МИА
Biparietal Diameter (BPD):
Head Circumference (HC):
Abdominal Circumference (AC):
Femur Length (FL):

# 50
  • София
ИМАМЕ СИ ПЪРВО БЕБЧЕ  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

СВЕТЛЕТО РОДИ ДНЕС В 1330 ЧАСА ЗДРАВО МОМЧЕНЧЕ

ЩЕ СЕ КАЗВА ТОМАС

1250кг.

СВЕТЛЕТО Е ДОБРЕ В РЕАНИМАЦИЯ, НАЛОЖИЛО СЕ Е СЕКЦИО ЗАЩОТО МЪЖЛЕТО Е БИЛО СЕДАЛИЩНО, А ПРЕДИ ТОВА СА И ИЗТЕКЛИ ВОДИТЕ.

ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО И ОТТУК НАТАТЪК ДА РАДВА МАМА  smile3525 newsm63 newsm63 newsm63

# 51
ДЖЕНЧЕ  Mr. Green ма много убави ПАТЪЧКИ бе-как да не ги купиш...м ание с КОКИто днес какви убавки оранжеви кецове гледахме  Whistling

ЗА МАМА МИА
Biparietal Diameter (BPD):
Head Circumference (HC):
Abdominal Circumference (AC):
Femur Length (FL):

Пък аз да преведа:
- диаметър на главичката
- обиколка на главичката
- обиколка на коремчето
- дължина на бедър-а  Mr. Green

Гале, държа се още, държа се... напрао няма сън да заспя ако не ги купя обаче... много ми е трудноооооооооо....

# 52
  • някъде там
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm4Да е жив и здрав бебечо Томас и много да ги радваааааааааааааааааааааааа!!!4 newsm44
Ех,туй Светле,отърва се поне newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 53
Знаете ли откъде мога да си сваля сериите на "Такъв е живота"...За да мога да си ги сваля да ги гледам WinkБраво на Светлето  bouquet Hug Hug

# 54
Честито на Светлето, да й е жив и здрав малкия мъж Томас, а на нея бързо възстановяване!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 55
ИМАМЕ СИ ПЪРВО БЕБЧЕ                
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 да е жив и здрав малкия ТОМАС, бързо да дебелеее на Светлето бързо възстановяване   bouquet  

ДЖЕНЧЕ мерси за превода  Whistling

отивай да купиш пътъчките-НИКАКВО ВЪЗДЪРЖАНИЕ  Mr. Green

# 56
Малеееееееее Меги отлепи ме от стола!!!  #Crazy #Crazy #Crazy
 smile3525  Да й е честит малкият голям мъж на Светлето и само да я радва от тук нататъка.  smile3525
Ей, този ден ще се запомни..........  newsm44 newsm44 newsm44

# 57
Jenna, много са сладурски тия ботушки!!! Heart Eyes
Ние пък днес купихме страхотно космонавтче на нашия мъж!!!

# 58
Ураааааа, имаме си първо бебчееееееееееееееееееееееееееее

Голямо момченце за 30та седмичка - възможно най-безпроблемно възстановяване на Светлето, а бебчо бързо да пораства и да се прибира при мама. (МНОГО СЕ РАДВАМ, да чуя думата ЗДРАВО БЕБЧЕ  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm17)

Мегич, пусни ми на съобщениийце тел на Светлето да и пратя СМС

# 59
  smile3525Бравоооооооооооооооооо!  newsm44 newsm44 newsm44 Честито ни първо бебче момичета!!!  Да е жив и здрав малкият Томас и да расте весело и послушно детенце за радост на мама и тати!!!  smile3525 newsm10 smile3525 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт