Клуб "Октомврийски секси мами", очакват беборани!

• 12 692
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Честит син Томас на Светлето! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Ще стискаме палци бързо да расте, да бъде много здравичък и да се гушка с мама!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И Светлето да се възстановява бързо Hug Hug Hug

# 61

Честито мамо Светле!
Да е жив и много здрав малкия Томас!
Нека това е първото и последното му препятствие в този живот!

# 62
Честито ни първо бебче!!! Томас да е много здрав и весел; да носи много радост на мама Светла! За нея щастие, любов и спокойствие!

# 63
  • София
ЕЙЙЙЙЙ СУПЕЕЕЕЕЕР  newsm44 ПЪРВОТО НИ БЕБЕНЦЕ ВЪВ ФОРУМА  smile3504
ОХ...АМА КАК СЕ РАЗВЪЛНУВАХ САМО  newsm45 НЕ МОГА ДА СИ НАМЕРЯ МЯСТО  newsm68 БРАВО, ЧЕ ВСИЧКО Е МИНАЛО ДОБРЕ
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И СВЕТЛЕТО И МАЛКИЯ МЪЖ ТОМАС  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
 newsm51 newsm51 newsm51

Момичета успях да кача снимки....така, че ако ви се иска надзърнете  newsm47
Целувки и до утре мамчета  newsm51

p.s. ОТНОВО МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ  newsm51 newsm51 newsm51 И ОТНОВО ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДА ВИ СЕ ВРЪЩАТ ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ   smile3525 smile3525 smile3525

# 64
Малиииии отидох да почина малко и да свърша това онова и връщам се и какво да видя  #Crazy Абе аз сутринта имах предвид чак другия месец да са първите обебили се, но Томас май му се играе и вече му е му е било скучно сам в тумбака на мама!
ЧЕСТИТО! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА РАДВА МНОГО МАМА! ДА ДЕБЕЛЕЕ БЪРЗОО (КАТО НАС) И С МАМА СВЕТЛА ЗАЕДНО ДА СИ СЕ ПРИБИРАТ В КЪЩИ!!!    bouquet  bouquet  bouquet
Лелеее не мога да повярвам! имаме си първо бебче!
Иренка тая твойта доки нещо да не е рода с тез приятелки, че такова специално обслужване получават. И аз много ги "обичам". А ние щото сме мнозинство ще плащаме лудите пари за осигуровки дето май отиват за техните социални помощи и ВИП обслужване.

# 65
Честито на СВЕТЛИТО! Да е жив и здрав ТОМАС и бързо да пораства! Да радва мама и тате!  bouquet
Ето какво става чакаш везни,`че даже скорпион , а то излиза лъв!

Ох, момичета, много се вълнувам!
Коя ли ще е следващата??? Rolling Eyes Grinning

Jenna, е права, че трябва да се съобразяваме с родителското тяло, че и за тях е толкова вълнуващо.Даже съм чувала твърдения, че внуците се обичали повече от децата. Но наистина за целувките съм МНОГО ПРОТИВ.То зависи от акъла де .Никой нормален човек няма да тръгне да целува малко бебе. То и аз своето не съм целувала. Ако чак толкова не издържах го цунках по ръчичката или по гушката. Изпадах в ужас ако видех някоя майка да лапа биберона на бебето си уж да му е по-чистичък. Не можете да си представите колко микроби има в устата на възрастен човек, които са опасни за бебетата!!!!!!!!
Jenna, трябва да спреш да влизаш в магазините. Друг начин не виждам да се утървещ от шопингманията.
Alyona, за име с Д- се сещам -ДАРИЛ или ДАРЕЛ. Харесва ми и ДАРИАН.

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 21:00 от _venera

# 66
Иренка, не знам колко си се ядосвала, ама аз баят се посмях на твой гръб  Joy  Embarassed

Булечка, покажи снимчица на космонавтчето де, недей така само да обявяваш без снимков матриал  Laughing

Геринг, много си хубава на снимките от подписването - и хич не ти личи тумбачето, блазе тиии  Hug

аз купих ботушките... толкова ми беше траенето... сега се чувствам много тъпо, че не мога така да се сдържам... дано поне ни стават, че да ги носим повече време... аз за кенгуруто щото, като се носим, няма босички да бъдем я... (оправдания си търся, не ме разубеждавайте моля)

# 67
честито ни първо бебече!!! Да са живи и здрави и двамата с мама Светле!   bouquet   bouquet   bouquet [/glow]

Ей, ама ако знаете колко ми стана хубаво от новината... Много се радвам!

А на Ирен предлагам да й дадем приз за най-търпелив пациент!!!  smile3501 Голям смях пада докато чета перипетиите ти, мисля, че трябва да си водиш дневник на пациента, а накрая да вземем да го публикуваме.   smile3529

Джена, аз на твое място нямаше да се чудя.  Взимай ги тия ботушки!!!  smile3513 Иначе ще хукнем ние от България да ги вземем...  newsm10

Гериинг, поздравления за сватбата. Това е страхотно изживяване, нали?

# 68
ЧЕСТИТО НИ ПЪРВО БЕБЧЕ
Страшно се развълнувах, направо щеше да ми спре сърцето! Три пъти четях какво пише и не можех да повярвам!  ooooh!

Да е жив и здрав малкия Томас и да донесе много радост на цялото семейство!   bouquet

Джена, страхотни са ботушките, простено ти е, че не си устояла. То кой би могъл  Wink

Ирен, и аз се посмях за твоя сметка Embarassed

Гери, много красива булка си, честито   bouquet

# 69
Булечка, покажи снимчица на космонавтчето де, недей така само да обявяваш без снимков матриал  Laughing

Ами, сега не мога, защото не ни работи апарата и е на ремонт, но като си го вземем ще покажа!!! А с телефона няма да е толкова хубава снимката!!1

# 70
Аз днес разбрах, че е трудничко да пиеш вода от обществена чешмичка когато имаш корем.
Това си е чиста проба дискриминация Naughty

Пък съвсем между другото двете с Галя имаме подарък за Цезар / ако случайно му е омръзнало да е моногамен, но още си пада по прасета/:

# 71
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ! ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ПОСЛУШНИЧКО!   bouquet

Irenn, умрях да се хиля с тая ясновидка Simple Smile)) Дъх не мой си поема! Мъж ми казва, че било безобразие! А мъж ти как реагира на действията на тази бабка?

# 72
  • Пловдив
Честито бебче на Светлето!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Пожелавам на малкия Томас да наваксва с килограмите и да няма никакви проблеми.
На мама Светла пожелавам бързо възстановяване и по-малко притеснения покрай малчо.

Сега трябва да стискаме много силно палци на бебчо да се възстанови бързо и безпроблемно  Praynig

# 73
Ехаааааааааааааа,честито момченце на мама Светла,да й е жив и здрав малкия Томас и само да ги радва с тати. newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm07  bigdance2

Ех,така подскочих и аз на стола като видях новината.Мале,така се радвам.Аз ви четох преди да ида на преглед и като се върнах ,гледай ти,то човек да не изчезна за малко от тук.Най важното е ,че бебето е здраво и Светлето е добре.Да расте бързичко малкия ,че да се прибират в къщи.

Аз да си кажа отчета от днешния преглед.Беба тежи 2 300 гр.,напълно си е в нормата вече,с дълги крака сме,всичко си й е наред,гледахме обстойно.Пъпната връв ,която ме безпокоеше,е около вратлето ,но не е усукана,плуваше си ,а наща мила беба през цялото време смучеше си пръста и гълташе води,пикочния й мехур беше пълен,това значело добро функциониране на бъбреците,видяхме ги и тях.По дължина на костита на краката и обиколката на  шкембата сме като в 35 седм.Докторката гледа нещо на краката и каза,че вече е почти готова за раждане,излизало някакво кокалче на крачетата дето показвало,че е почти готова за белия свят.Остават само дробчетата да се доразвият и малко кила да качим и готово.Да се оплача ,че тук са вдигнали много цените за раждането,януaри месец питах беше една цена сега с 1/3 отгоре.Дано докато дойде ред да не вдигат повече ,че не ми се мисли.
Но инак доки каза,че няма да бързаме с раждането ,за сега да си стои в корема на мама.След 2 седм.пак сме на консулт.Пусна ми изследвания за урина,нищо повече .

Геринг ,честито ти омъжване.Да сте много  щастливи и много да се обичате 1dating luvbed smile3525

Ирен,за Тру нямам думи просто.И ти се чудя как си я изтърпяла,аз хич нямаше да я изтрая,особенно пък сестрите ромки, щеше да има  smile3513 smile3512 fight

За целуването на бебетата от бабите,то ние само една имаме,мойта мила мама,тя си знае,най много по гушката.Свекито почина преди доста години,лека й пръст,но и тя знаеше,дори тя недаваше на никой да целуват баткото като беше бебе.

Ами туй от мен,дано не съм пренебрегнала някой с отговор,ама нещо ми се приспа,отивам да отпускам. Довечера пак съм тук,да няма други изненади,стискайте кълките.

# 74
Няма Майтап, верно си имаме първо бебоче  Heart Eyes

Честито, мамо Светле, стискаме палци за бързо възстановяване и беб Томас да расте бързо  Hug   bouquet

Направо се просълзих, толкова се развълнувах!!!

Ми Джена, ботушките верно са супер, к'во сега, то шопинга остана единствения ни порок  Joy Не пием, не пушим, ядем здравословно, по мъже не ходим...при някой даже и секса е мираж.. то направо ореол да му се появи на човек  Joy Joy Joy
Ирен, да спретнеш едно разказче за Ясновидката Тру, та да го пуснем  тук из форума, може някоя награда да отнесеш  Laughing мама писател на годината  Peace
Геринг, честито, винаги да сте толкова близки с мъжа ти, колкото сега  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт