Клуб "Октомврийски секси мами", очакват беборани!

• 12 684
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Аз пък хич не знам колко тежи бебето.
Не съм питала и не са  ми казали.
И ся кво? Да се шашкам?
Да не мислиш, че като кажат 1150гр и йок толкова е. Всичко е според мерките, а нали се сещаш, че то не е като да хванеш сантиметъра и да измериш.
 Peace

Ето един калкулатор http://babymed.com/tools/ultrasound/

# 31
С вазе лягам, с вазе ставам... Ха добро ви утро и от мене  Hug

Геринг, честито Госпожа!!!! Хубава година е 2007ма за вас а,  Wink - и все така занапред   bouquet

за размерите - моето момченце беше 1.3кг в 27г.с.  и 1.9кг в 31 г.с.

име с Д - Доминик, Диего, Доналд, от бг - Добрин, ДОбромир, Денислав. На мене Денис най ми харесва  Peace

за килограмите - аз много ям напоследък и взех да не се меря ежедневно, но онзи ден се усмелих и съм 12.5кг отгоре. Проблемът е обаче, че съм качила на сланини, защото ги виждам.
аз мисля, че като родя, ще съм поне 64-65кг  Cry и не знам как ще ги свалям като толкова обичам да хапвам  Tired
Абе ще слагаме от онези "отслабващите" лентички и барем за 6-7 месеца успея да стана поне 55кг
... макар че покрай празниците  ooooh!

Мира_В, стискай душа, малко остана.   bouquet

какво става с танини??? Не е влизала отдавна...

за целуването - аз мисля, че няма да имам такъв проблем, специално от бабите - нека малко има "излагане" на микроби, че то така се гради имунна система. Аз мисля да стерилизирам първите 2-3 месеца и после да караме на имунитет. Микробите в малки количества не вредят, да знаете  Peace

за бръсненето, чакам мъжот да дойде, и ще се окося. Що ми е да се хабя сега - и без друго нищо не виждам там долу (добре, че растат бавно космите, та на пипане май не съм горясала много  Joy Joy Joy)

# 32

Джиджа аз за нашия бебун се притеснявам че е дребен, не за вашия, сори ако съм те шашнала  Hug   Според мен си вървите добре  Peace

Но според сайта вашето бебче върви както трябва Peace За 29 г.с. пише, че трябва да е около 1150. Спокойно Simple Smile Аз се чудех дали нашто не е много голямо. Пфу, искам на 3Д, ама не ми се дават 50лв...то и в момента няма как  Rolling Eyes

абе ако твоето е голямо аз какво да кажа кат в 28 седмица и 5 дена тежахме 1 500 +- 100 грама аз ко да си мисля ще детето ми ще с е роди с БИРЕНО коремче ли? Споко не се шашкай щом ДОКИ е казъл,че всичко е наред значи е така.Нес е притеснявай!

# 33
да се запиша и аз в новата темичка и отивам да ви чета отзад напред Twisted Evil

Геринг - честито Госпожа, дълги безпроблемни години семеен живот ви пожелавам Hug

За еднократните гащи - специално в БГ можете да си купите от аптеките, продават се на Паломита, а също и на Бела и Джеса марки. Попитайте, не вярвам да са скъпи, а са на номера и така ще знаете каква големина е подходяща за вас.

Моето бебе в 33 г.с. беше 1700 и доки каза, че е нормално, килограмите са ми +12, но не се втелявам, вече сме на финала, а обиколката на корема ми е 102 Embarassed издула съм се като мечка, и аз хапвам доста напоследък, особено сладки неща ooooh!

# 34
Здравейте мами-бърборани  Hug Hug Hug

Обявявам тотална смяна на приоритетите си!!! Край със СЛУЖИТЕЛКАТА   Преслава  smile3501  newsm44 newsm44 !!! Започвам реорганизация за посрещането на най-важното нещо в живота ми   smile3521 smile3521 smile3521!!! Началото е утрешната лекция на сп. 9 месеца /разбрах, че с доста от вас ще се видим там утре  Hug Hug Hug/

Айде, че нямам търпение да се омета от офиса  smile3521 newsm47 smile3508

Цунки

# 35
Ехоооо, привет и от мен!!!
Много сладка тема, Ивонка, бравооооооо!!! Hug Hug Hug
И аз утре мисля да се занеса на лекцията на "9 месеца"  bouquet

# 36
Карина отзиви са в сайта дето си пуснала.Огледай долу на страницата.
Благодаря ви за идеи на имената.   bowuu
 Аз нямам представа колко тежи бебето ми  Tired Забравих да питам и Балев . Но той каза , че вървим с една седмица напред. baby_neutral

# 37
Лелееее, колко сте бързи! Вчера лежах търпеливо, че нещо ме опъваше корема и ето - вече сте изписали цяла тема и преполовявате новата  Grinning

Я кажете какви са тия гащи за еднократна употреба и за чий за ми? Аз съм си купила от Premamman едно пакетче 5 пликчета за мами, които отпред минават под корема и съм супер доволна. От 5-я месец си карам с тях и сигурно ще ми стават и след раждането??

За бабите, аз съм твърдо на позицията "нашия дом си е нашата крепост" и всички баби да се съобразяват с личния живот на семейството. Подаръци и помощ няма да връщам, но натрапници дето се мъкнат некалесани по всяко време и да настояват на тяхното не търпя. Мисля първия месец да се отдадем на взаимно опознаване - мама тати и малка бебка. Ще ми бъде много трудно да се справям, но според мен така е най добре.
Иначе мойто свеки живее два етажа под нас и вече разправя как ще гледа "нашето" бебе, даже един ден й се разсърдих че е ходила да търси легълце и ми опява "каза ли му какво съм харесала, та каза ли му какво съм харесала?" А ние с мъжо сме на работа по 10-12 часа на ден и едва си казваме по няколко думи вечер. Освен това сме харесали легълцето отдавна. Казах й че сега нямам време за пазар и ще изляза по майчинство еди-кога си, след това ще пазарувам. А тя ми вика "Ти не се безпокой, ти си си  най-важната." Смешка, все едно има други в списъка...
Такива ми ти работи. Не й увира главата на мойта свеки, че живота й е тъжен и безрадостен. Другия й син чака и той бебе през септември, ама живее далече и явно я режат издъно, затова все се опитва да се присламчи към нас. Слава богу, мъжа ми ме подкрепя, но понякога свеки се опитва да го изнудва.

И аз нямам търпение да се омета от офиса, но от звънене по телефона няма да се отърва. Ох, остават само два дни и започва най-големия ми проект - пазаруване, доставка и отглеждане на бебка!

Бебка казват е момиче, избрахме и име Диана - на богинята на лова. На никой не е кръстена, но родата веднага го намести - на прадядо Димитър и прабаба Лиляна, на баба НеДялка и дядо Динко, на прадядовците Димичо и Делчо. Луди хора! Да го бяхме кроили, нямаше така добре да се получи  Laughing Аз пък се спрях на Диана, защото дребното непрекъснато се фъчка и не мирясва за минута. Даже нощем се буди да си играе.

За момченце ми харесва най-много Даниел - става и за Инглиш и за БГ.

Термина ми е на 06.10 - моя рожден ден. Голям кодош ще се получи, ако цъфне точно тогава.

Ах, да, честито на новобрачните!   bouquet Нищо да не помрачава щастието ви. Ако се обичате и се държите един за друг нито свекита, нито проблеми ще ви плашат! 

# 38

Бебка казват е момиче, избрахме и име Диана - на богинята на лова. На никой не е кръстена, но родата веднага го намести - на прадядо Димитър и прабаба Лиляна, на баба НеДялка и дядо Динко, на прадядовците Димичо и Делчо. Луди хора! Да го бяхме кроили, нямаше така добре да се получи  Laughing

Тонито,  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 39
Другарки от коМсомола, гледам сега всяка се надпреварва да се оплаква от родителското тяло как щели да целуват бебетата и давали ъкъл и тн, но това ме навежда на времето, когато ние ще сме в тяхната позиция... не ви порицавам или нещо такова  Peace, просто си разсъждавам на глас...
едно бебе е голяма радост, повечето добронамерено съпреживяват с нас вълненията, които са изпитвали, когато ние сме се раждали... представете си ако дечицата, които чакаме с такава любов сега, ни забраняват да целуваме или да "помагаме" техните деца някой ден... гадно ми става само като си го помисля  Tired

(да не се обидите сега, мисля си ги просто тези работи, аз като не приказвам, не значи че съм застрахована от несъобразителен син или снаха Sad )

# 40
Jenna права си мила!!!
Аз от сега съм казала, че първите 40 дни (поне) никой освен ние и майка ми, няма да се доближава до бебо!!! И това е!!!
И да има обидени - свеки и др. роднини-  хич не ми пука, така са си послали!!!

# 41
(да не се обидите сега, мисля си ги просто тези работи, аз като не приказвам, не значи че съм застрахована от несъобразителен син или снаха Sad )

Амииии! Защо да се обиждаме. Сега всичките сме много ербап, че нервите са ни опънати, но след месец-два ще има да пеем "Ах да знаеш мила мамо, как ми липсваш ти!"

# 42
  • някъде там
Jenna, абсолютно си права.Аз пък много се кефя като ми го гушкат Crossing Arms

# 43
Ето обещаните данни за бебето, в 24г.с. от ФМ във фемина

BPD - 68.9
FML - 45.4
AC - 205
HC - 237.5

# 44
Их, шарен свят   love001 Все по-интересно става  Mr. Green

Представяте ли си един ден след мнооого време да се опиташ да убедиш детенцето ти, колко хубаво нещо са памперсите например, /то дотогава как ли ще се гледат бебета не е ясно  Mr. Green /  и то да си вика - "Глей' ся тази кукувица к'ви ми ги приказва, памперси ще ползвам, амахааа  Joy Joy Joy Joy/

И въпреки това - неискам да ми го целуват  Crossing Arms  Whistling  hahaha

Аз пък сега си мислех ние вече колко дълго време се познаваме и колко неща преминахме, та като се обърна назад - ми бързичко минали тези 8 месеца  Laughing Peace Heart Eyes
..и се сетих как някой беше казал "Минутите се влачат, дните бързат, а месеците летят"..  и ние така.

Днес ми е философско.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт