Ками, детето може да плаче по много други причини, не се шашкай за пустата му кърма! Моят синковец плаче и когато му се спи, когато го боли, когато просто е кисел и т.н., не е задължително да е от глад!!!
Аз да се оплача, изкарах 3 кофти нощи - малкият повтаря една и съща песен всяка нощ - към 1 часа и след това към 5 сутринта почва да издава странни звуци
Дали го боли нещо? Ама то ако го болеше, щеше да реве, а той не реве, а само пъшка странно. Дали не сънува?? Аз се стряскам при всяко негово помръдване или звук, дори безобиден такъв, а на всичкото отгоре и баща му като ми захърка, а и проклетите кучета на свекърва ми като се разлаят иииии
(на едното съм му вдигнала мерника да яде бой, гадинката,голяма аларма е през нощта
)А досега бебо си спеше много спокойно, не е имало подобни неща
Искам да ви питам нещо, по колко хранения сте на денонощие? Ние сме още на 7, кога трябва да минем на 6? Ние попроменихме режима (бебо така реши) и вместо в 12 вечерта, яде в 3 или в 4 и така 6 часовата пауза я прави между 9 и 4. Аз не смятам да спирам нощното хранене засега, щото и за бебо е по-спокойно и за мен по-лесно(иначе трябва да се цедя, което е досадно). Обаче се получава следното - бебо яде в 9 вчерта, после в 4 (даже 4,30 понякога) и след това се буди в 7 - 7.30 и след това идва ред на манджата в 9
И ние ще правим погача на 1 септември другата събота и грам идея си нямам кви са ритуалите. Знам само, че се прави сладка питка и се канят само жени. Нищо друго не знам, а и свеки не знае също, майка ми пък още по-малко.

Забравих да се отчета с тъпите си опити да му давам сокче

леле, олях се

Пробвай
Пожелавам ви оттук нататък все хубави неща да ви се случват и много усмивки
а синя имаше от същия модел, ама ние нарочно си взехма оранжева 

Бебка суче, суче нищо не излиза сякаш. Пробвах да изцедя - не става, а пък гърдата ми твърда