НОЕМВРИйките се чудят вече - как ли са си нарисували желаното човече

• 11 462
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро.Аз тази нощ хич не успях да се наспя.Беше ми много горещо и се потих ужасно.Направо въздух не ми стигаше.Сега вече си пия кафенцето,но след обяд май ще подремна ако успея.В петък бях на преглед.Бебо е добре,но си скри този път пола и не го видяхме.Отговаря си на седмиците и тежи 1230 грама вече Grinning

# 226
А аз сън качила точно 5 кг до момента се оказа,а аз си мислех че са 6.Пуснаха ми урина за изследване,но нещо резултатите май не са много добре,но док ми каза ,че не е нещо притеснително и след две седмици пак ще повторим.Какво означава+- белтък в урината?

# 227
Добро Утро момичета! Аз все не успявам да изчета баш всичко... или изчитам малко и все не пиша  ooooh! Тия дни малко полудх
Не мога да спя нощем от жегите не мога да дишам,а през деня чистя,защото една седмица не бях пипала,после една седмица бях по морето и вкъще беше...  Crazy  Добре,че го нямаше оня със сливите  Laughing

Аз искам да дам два сайта интересни,можем да ги сложим на първа страница
Единият е с размерите на бебчовците в определените седмици  -  http://www.asum.com.au/open/P&S/policie_d7.htm
А с този,може да се изчисли,колко тежи бебчето - http://www.hutchon.net/Fetalwt.htm 

Въпреки,че на мен ми дава малко разлика от това,което доктора ми е написал...ама малка  Grinning На мен са ми интересни 

# 228
Добро утро на всички ранобудни неделни Мами!!! Grinning
Аз по чудо спах до преди малко,явно лекия спад в температурите си оказва влияние!Но за през нощта не мога да кажа същото... smile3506
Моята девойка от няколко дни не е много активна.Вече взех да се притеснявам.Преди много се въртеше из корема ми ,а сега само по някои ритник и толкова newsm78.Как мислите,дали е нормално?Или просто расте и няма толкова място.... newsm78
ААА и щях да ви питам - покрай тия жеги не смеех да излизам много и се чувствам обездвижена.Дали ще е добре, ако отида до фитнеса да походя малко на пътечката???

# 229
Да но ще ходиш бавно! Simple Smile  Аз въртя вкъщи велоаргометър от време на време по 1ч,но съвсем мудно,все едно се разхождам
А за бебето...нормално е - сега вече е пораснало и му е по-тесничко 

# 230
Az sym bez latinica tyk I za malko se vklu4vam.
Moja junak takiva shutova razdava-kato za dve kakto kaza bastata.
Lek den-6e pi6a po-kasno ot vkasti.

# 231
Прасто Аз,на мен ми го изчисли точно както и при ехографа.

# 232
  • София
ПростоАз - да те попитам, че явна аз нещо не схващам и не мога да се оправя. За вторият сайт за теглото стово дума - първо се пише ВРД-това е диаметъра на главичката, а второто какво е - не е фемура??? На мен при всеки преглед ми пишат само крачето и главичката колко са.
И сега, от първия сайт взех някакви размери, отговарящи на това АС и ми изчислява, че бебо тежи 1,658 кг - не е ли ужасно много това?!? Нещо не правя като хората Embarassed

# 233
Здравейте и от мен. В петък и събота бях в Плевен - жегите там са непоносими... Добре, че вчера се прибрахме - хич не ми понасят тамошните жеги в момента. Нещо съм се разглезила  Embarassed
В четвъртък бях в Майчин дом. Това което видях ми допадна. Разгледахме предродилното, операционната и родилната зала, реанимацията и двата етажа следродилно. На седмия етаж, където са тези родили секцио е зле, но на 12-тия етаж е супер. Аз май ще си взема ВИП-стая защото не знам как ще раждам - уж ме бяха наплашили за секцио, а последно казаха, че можело и нормално.. newsm78 Всички зали са с много високи тавани - има въздух. Не мога да обясня точно, но не е схлупено и миниятюрно като в частните клиники (поне от Вита не съм възхитена като родилна база). Говорихме с жени от реанимацията - чувстваха се добре. Отидохме и при мами, които бяха секцио, но бебчовците си бяха при тях - така са искали. Въпреки, че сигурно ги болеше бяха безкрайно щастливи и горди. Доволна съм от това което видях. Бях се настроила за потресаваща мизерия, но явно са ме заблудили чуждите коментари. В края на краищата това е болница (най-голямата от този тип) и не бива да я бъркаме с хотел 5 звезди Joy

# 234
Ами Мишунка на  мен ми казаха,че АС е обиколка на стомахчето или нещо такова... Пишат ми го на ехографските снимки.
А за теглото - то... нали говорихме,че докторите не изчисляват много правилно.. Те изчислляват по тази формула или по една друга /майка във форума я беше публикувала,но забравих/ и... съответно има бебенца с по-дълги краченца,по-малки главички,по-големи...и т.н и т.н /всеки човек си е идентичен/ и в последния триместър дават отклонения от норите /това което е в първия сайт/  + -  2 седмици  /че и повече/   именно защото бебчетата се развива поетапно /нарастват различни части по-бързо от други/ и защото играе вече и генетичната заложеност.  /дребни хора,едри хора.../ 

Та... съжалявам за отклонението  ooooh!  отплеснах се,но Мишунка,твоят юнак със сигурност е едър! Може наистина да е толкова вече   ... може и да е малко по-мъничко...  Ама като се замислим - има бебчета дето се раждат по над 4кг и такива които не достаигат и 3!  Хора.... и все различни  Heart Eyes

# 235
Здравейте момичета,аз се включвам за малко да видя дали някоя от вас не е видяла,че търся какаово масло? За размерите на бебето пък аз хич нищичко не знам,на мен един път само са ми го мерили на ФМ и беше в 18г.с,изобщо не знам ни обиколк на стомахчета,ни нищо.Само се надвям всичко да е ок и да си го износя до края,защото ако още един член на фамилията влезне в болница и трябва да се грижа за него,не знам просто как ще ми стигнат нервите.

# 236
  • София
Сладурке, доколкото знам какаовото масло в чист вид се използва в сладкарството единствено, по-точно в производството на шоколад. Иначе в козметиката го има само като компонент, не знам откъде би могла да си вземеш чисто....ако няма в аптеките или в някой специализиран магазин...Има тук до мен една много заредена аптека, ще попитам като минавам оттам и ще ти кажа. Сега като поразгледах, видях, че го има в някои домашни козметични рецепти, значи все някъде трябва да се продава  newsm78

# 237
tsetseto,много ти благодаря Hug Хубаво е да се мажем с натурални 100% масла,най-добе какаово,може и лимоново,но тука при нас просто няма такива екстри.

# 238
  • София
Здравейте и от мен!

Сладурка и на мен са ми излязли вените - не че са изпъкнали, но се виждат. И гърдите са ми наедряли, чувствам се като млекодайна крава...За това масло - не знам къде се продава,но на мен ми казаха да се мажа с  кокосово масло и сега ще ходя да го търся тази седмица...Аз преди съм го използвала и истината е, че е много хубаво за кожата, прави я много нежна и гладка.
Иначе аз много трудно заспах тази нощ заради жегата. Към 1 ми стана добре - хладно (ние спим на много широко отворени прозорци, кажи речи почти на вън), а сутринта като се събудих и видях облаците, много се зарадвах - но уви за кратко - пак изгря слънцето . . . Sad А снощи се гърча от жега и получавам смс от нашите, които са на екскурзия в Ирландия, как умирали от студ, с пуловери и якета седяли на брега на Ирландско море Simple Smile...Ей завидях им...Странното е че никога не ми е правило впечатление че е жега, дори и юли месец си излизах и си ходех по топлото, но сега веднага пускам климатика...И вие ли сте толкова чувствителни?

# 239
Привет, мами!

Бързам да честитя (макар и със закъснение) Рождения Ден на Мечтание! Hug  bouquet Бъди много щастлива, здрава и обичана!И много сладко бебче да си гушкаш на есен! Hug

Ние се завърнахме от нашето медено четиридневие  Laughing в Трявна. Изкарахме добре, правихме си дълги разходки, имаше и басейн в хотела, но само си топнах краката...и беше мнооого горещо... все пак там е Балкан и вечерно време поразхлаждаше, но на мен все си ми беше горещо.
Поизчетох ви и гледам, че сте коментирали спането по гръб...Аз, правя-струвам, и все по гръб се оказвам  Embarassed И на мен като спя много дълго настрана ми се схваща много неприятно хълбока  newsm78
Гледам и бейби шопинга вече върви с пълна сила...аз лично още нищо не съм купувала (само разните подаръци) та се чудя дали да купувам бодита с къс ръкав за зимата? newsm78 Дали ще са практични? Защото с дълъг още не са напускали...
Благодаря за хубавите думи на Диана, talyyy, цецето, ПростоАз... Hug Сега като гледам снимките от Трявна и...мама миа! Mr. Green Какъв корем имам вече! А се сещам като бях 7- 9 г.с. се снимах максимално изпъчена и си виках-брей, какъв корем! Laughing

Ох,някой беше писал че утре е на зъбаррррррррр.... Confused Sad И аз ще ходя. И така ме е шубе. Ще ми чисти зъбния камък. Бляк. А и кариес съм си завъдила... Confused

Общи условия

Активация на акаунт