Отговори
# 195
  • София
Юка,много са хубави снимките.А теб не те познах. Shocked WinkМнооого променена.

За есенните дрешки-напоследък му купувам от Овазие.
А във Фокса /новата колекция /са страхотни момичешките дрешки.Много сладки,пъстри и  различни.
Но на мен ми идват скъпички.

# 196
Сиссси, там беше банкетът, обаче аз търчах след малкия и по средата на сватбата отидохме да спим, тъй че сигурно няма да съм полезна; спахме в Творческата вила иначе. От района нямам никакви впечатления.

Деян ме кефи - всичко, което строи със строителя, е адски симетрично - 4 колела на правилните места, 4 големи тухлички стърчат където трябва, върху тях 2 малки тухлички държат което трябва  Heart Eyes сам си ги измисля и всеки път различни.
и не ме кефи, че влезе в инатестия период.

Юка, наистина изглеждаш много различно, пак хубаво Simple Smile

# 197
тити, благодаря все пак. Дано ни хареса.
Браво на малкия архитект!! Hug

Юка, хубави снимки, миришещи - на горски ягодки, цветенца, море.. еех.. но вече идва есента.

# 198
Здравейте, момичета.
Нямам какво да раzажа всъщност, освен че не ми се учи, ама това го zнаете вече.
Сисси, приятно иzкарване, много хубаво иzглежда там. Нашите планове zа Мелник се раzбиват поради гореспоменатото учене. Но поне вечер ще помиткаме.

# 199
  • Карлово
Мартина пък е болна и си е вкъщи.
Сердика, страхотни снимки, много идейно!

# 200
микки, дано не е нещо сериозно и Марти бързо да се оправи!  Praynig

Сердика, много сладко и миличко е това със снимките! Малик прилича и на двама ви, но сякаш повече на теб!

Ние днес пак бяхме по басейни и водни пързалки с Юлиана - голяма жаба си имаме, че и безстрашна, така се гмурка и скача, без да я интересува колко е дълбоко. Едва й смогвам и резултатът е потопен фотоапарат във водата, изненадвайки ме в момент, в който я снимах. Извадих бързо батерията и картата и сега съхне, но сме го отписали. Макар че този си беше екстра ще трябва да се купува нов.

# 201
  • Карлово
Ами по-добре е вече Марти, има само Т и покашля. Ако щете ми вярвайте, но хремата й я излекувах за три дни без капки, с кърма в нослето по 3-4 капки. А досега винаги поне по две седмици е имала сополки. Даже я замъкнах до работата да си видя норматива. Утре стягам багаж и заминаваме на Първомай. В събота сме на сватба на любимата ми братовчедка. Геригърл, ако сте в П-май - свиркай.

# 202
Микки няма да ходим този път- отиваме в село Баня до Банско. С още две семейства с по две деца. Лудницата ще  е пълна.

Ние най накрая след неколкодневни локви из цялата къща почнахме да имаме успехи с гърнето. Дано да се осъзнава вече за какзо става въпрос.

# 203
  • Gabrowo->Sofia
Микки, да ти пратя ли Ваньо да му излекуваш хремата  Wink Радвам се, че Мартина е по-добре.

Помните ли, че си говорихме за тръшкането преди няклко дни? Е, у нас става от зле по-зле, явно Ваньо влезе в някаква фаза, дано по-скоро излече, че хората вече ме гледат така, сякаш са готови да ми отнемат родителски права. Вчера Дани ни докара с колата до блока, и се наложи веднага да отиде сам с колата на друго място. Ваньо така се нервира, че татко му не слезе от колата, че щом стъпи на земята, отпусна коленете и се свалачи на земята. Зарева, запищя, затъркаля се в прахоляка омазнен от автомобилно масло....не дава да го водя, да го гушна, да го нося.... изтеглих го на края на тротоара и го оставих да се тръшка пред смутените погледи на съседите. След време успях да го завлека във входа, порева още 10 секунди, изправи се и се качи сам по стълбите до асаньора. Прибрахме се в къщи, преоблякох го и след 3 минути бяхме съвсем спокойни и двамата пред блока пак пред погледите на смутените съседи

# 204
Ох, Диди, на теб сигурно иzобщо не ти е смешно, но като си го представя, ме напушва смях....
Ми така са, все пак и те си имат характер и собствени желания, неговото е било татко да слеzе и той от колата, а никой, ама никой не го е питал може ли да продължи нанякъде си. раzбирам ги понякога Laughing
Мен ми се случва ако отида с Малик беz количка до супермаркета, вътре иди дойди, бута си количката и "паzарува", но щом иzлеzем и аz се окажа натоварена с торби, или иска да го гушна, или zапочва да ми бяга и да ми се хили. Та търча, хвърлям торби, правя акробатики, zа да го гушна, или гледам тъпо, ако се zатръшка и аz се двоумя торбите ли да оставя, детето ли.

# 205
Привет привет на всички Grinning

черпя днес с голямо кафе, големи сладкиши(каквито си пожелаете), та даже и с шамоанско(но все виртуални Rolling Eyes)

Поводите са два:
- днес стават 3 години от църковният ни брак;
- резултатите от биопсията ми са добри - вчера бях и на преглед в клиниката, при лекарят, който ми я прави, и всичко е наред Whistling

Били, извинявам се че не звъннах, но нямаше как да се видим.  Rolling Eyes
честити ти две християнчета, да са живи, здрави и винаги да се гордееш с тях!  bouquet
честито и на всички останали, за пропуснатите поводи от мен  bouquet
Юка, снимките са прекрасни Party Тази вила Амбър може да я посетим по-следващото лято, когато най-вероятно ще дойдем в БГ с кола. Flutter
За малките и магазините - Поло в Ямбол е съборил щанда с бирата. Съборил - защото е бил с баща си и баба си. Crazy
Майче, стига с този Редут - получих си поръчката в началото на август и почти нищо не отговаря на снимките Rolling Eyes Да не се заричам, но май с тях бях до тук ooooh!
Решила съм да купувам неща само на място от магазин с малки изключения. newsm78
Поло не проговори в България, освен че вместо"аи", вече казва "ало".
Клара, честито за малката красавица!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Упс Поло се събуди, изчезвам Crazy
По-късно ще дописвам Flutter

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 15:45 от Pollia

# 206
Pollia добре завърнала се  Hug Честита годишнина   bouquet Супер, че резултатите са добри. Какво ти казаха, че имаш т.е. каква е била причината за да се притеснят и да те пратят на биопсия?
Сердика мног о сладки снимки си сложила Simple Smile
Дидди горкичката. Дано премине по-скоро това тръшкане. Аз като видя подобни сценки гледам супер съчувствено родителите, защото знам от личен опит колко е кошмарно. Ще мине.

Мен адски ме мързи в това кофти време. Следобед заминаваме към Сливен. Ще преспим там и утре сутрин отиваме към морето. Взела съм доста на брой дебели дрехи и обувки, та да видим как ще бъде там. Уж го дават само утре да валяло предиобед, ама да видим....Е сложих и плажни дрехи да не е без хич, ама хич не се надявам да стигнем до плажа...поне да не вали....

# 207
ей най-после малко оживление в темата  Party
навън стана ужасно студено бррр. сутринта оставих кейти с баба на двора и докато се изкъпя и оправя и сезонът вече съвсем друг. а как не ми се иска да идва есен. какво ще правим с кейти затворени цяла зима вътре, не ми се мисли  ooooh!
това с ината при нас е на моменти. да чукна на дърво, откакто сме си дошли от морето и толкова послушна, че не мога да я позная. е, не че не се прояви на кръщенето точно както си трябва- рев, ни ме дава да отида, за да почне церемонията. през цялото време викаше отзад- мамо, мамо, ела. но пък не ревнуваше въобще от другото дете, което ме учуди.
да ви питам има ли такова нещо в софия- нещо като занималня почасова, като детска градина за няколко часа. не детските клубове, а да се учи нещо там, да се рисува например. или още сме малки. иска ми се зимата да я водя някъде, да се разнообразява, но не да си скачат само по главите като в клубовете.
сердика, искам какино танееееееееее, искаааааааааам  Praynig направо го сънувам вече от няколко дни това чудо.  ooooh!

# 208
юка, и аz вече слюнчасах по това какино тане....ще вzема да донеса от Германия zа следващата форумска среща, Диди като донесе еклерите Laughing
Еххо, приятно иzкарване, дано да случите на време.

# 209
  • Gabrowo->Sofia
ауууууууу Сердика, бях забравила за еклерите. Ами хайде да се срещаме, че да ги нося. И без това тия 4 почивни дни сме в София и без кола....
какво е това "какино тане"? аз май съм го проспала  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт