празнуване на рожден ден в Пловдив?

• 168 209
  • 489
  •   1
Отговори
# 360
26 лв за дете с придружител?!? Какво предлагат за тези пари?

# 361
ами каквото и да предлагат ми е скъпо
те си смятат вход  и за родител и за дете + сандичи и сок
но пак ми се струва моного
на ленинград и спс-плажовете функционират ли
да попитам там за рожден ден

# 362
Естествено, че и за мен е много! Живеем съвсем наблизо, но така и нито веднъж не съм завела детето си там. И доколкото знам, не се разрешава да се внасят отвън нито храна, нито вода. По най-груба сметка, ако решим да отидем тримата, ще ни излезе поне 50 лв. На детето нещичко за хапване да вземеш, водичка или сок, на нас нещо, колкото и минимално да е /все пак цял ден като риби на сухо не върви/. И то отиде 50 лв. За един ден не бих ги дала, не мога да си го позволя.

# 363
  • Пловдив
За Акваленд има ваучъри всяко лято - и за семейство, и за РД... Peace

# 364
  • Пловдив
Някой може ли да ми препоръча добър фотограф (лично изпробван Laughing) за заснемане на детски рожден ден в Пловдив?

# 365
  • Пловдив
Някой може ли да даде координати на аниматор и каква им е таксата горе-долу   Rolling Eyes

# 366
някой бил ли  вече в хепи ленд в аркадията, да каже как е
мисля там да празнуваме рожденния ден на сина

# 367
  • Пловдив
бяхма на РД в събота там... Нищо хубаво не мога да кажа...
1. помещението е супер малко (това за по-малките, 7-8 годишните едва ли ще ги заврат в "детския кът" Joy
2. много шумно - празнуваха се 2 РД едновременно - този, на който бяхме поканени (5 годишни) и един на боулинга... Масата беше разположена точно до пистите и главата ми думна още в самото начало...
3. "аниматорите", ако въобще могат да се нарекат така не я умеят, ама ХИЧ тази работа - хлапетата търчаха постоянно наляво-надясно по чорапки Sad Едионствено за тортата успяха да ги съберат за 2 минути, колкото да се снимат всички заедно
4. пълно е с машинки и трябва да си приготвите солидно количество левчета, понеже там нямат (или не искат да дадат Sad
5. изключително задушно Sad

Положителното в цялата ситуация е, че децата останах доволни Simple Smile

# 368
Аз да изкажа мнение за празнуване на рожден ден в детски център Дисни, ами въобще не съм доволна.
1. Аниматорката беше много зле
2. Пицата леко киселееше
3. Хапките бяха безвкусни
Едно е сигурно, няма да повторя  #2gunfire

# 369
Благодаря за отзивите
Вече взех ваучър.макар че съм дала само 20 лв и мога да се откажа
Ама къде да идем идея нямам.  Чак на 4 юли е - има време

# 370
Някакви отзиви за Детски център Happy Land, в Търговски център Аркадия?

http://rio.bg/oferta/3xgV/shtura-veselba-2-chasa-detski-rozhden- … sentar-happy-land

Ще празнуваме 5-ти рожден ден.

# 371
  • Пловдив
точно на 5 РД бяхме наскоро там - е толкова лоша организация не съм виждала никъде...
1. мястото е супер малко
2. аниматорите не умеят изобщо да занимават децата - всяко си търчеше насам-натам, по чорапи Whistling
3. Обслужването като цяло е доста зле - един час чаках за една минерална вода Shocked
4. Никаква вентилация и мега шумно - беше адска жега, празнуваха се 3 РД едновременно и единия беше на боулинга... За съжаление, нашата маса беше точно до него и децибелите на мен лично ми дойдоха в повече
5. и последно - пълно е с машинки, но които 5 годишните трудно биха се справили сами, но въпреки това, искат да играят... Та - пригответе си много монети от левче Simple Smile

Въпреки моето разочарование, синът ми остана доволен от РД на приятелчета си Simple Smile А в крайна сметка най-важното е, децата да са доволни Simple Smile

# 372
днес беше нашия рожден ден в хепи ленд
аз лично съм доволна, даже приятно изненадана-явно се бях настроила, че ще е зле
въпреки трите рождени дни, които бяха едновременно, не беше шумно и групите не се смесваха
единият беше в бебешката зала, другият в дискотеката и нашият на боулинга
много по-добре е отколкото беше в мола, светло и просторно е, не ми се видя задушно
платата с хапки бяха страхотни, но соленките бяха ужасни-не си давайте парите за тях
децата добре ги занимаваха, даже ги пуснаха и на трезора, макар че бяхме платили за боулинг и лазер арена само
единствено не ми харесаха тези машинки за игри, дето са сложили,не за друго, ами бая пари отидоха  Laughing

# 373
И ние празнуваме рожден ден там,но не останах никак очарована.Първо менютата на децата бяха ужасни (2-3 картофа с още толкова краставички и пица с големината на принцеса,а и наподобяваща точно това).
Второ още при уговорката за меню ми заявиха,че предварително трябвало да реша какво ще поръчам за възрастните,защото по време на рождения ден не можем да поръчаме от кухнята.Всичко се приготвяло само по предварителна заявка.Пълни глупости и това естествено не беше така,можеше и по време на партито да поръчаме ама те явно се презастраховат.
Аниматора беше много мил,но не можа въобще да организира децата и всички си обикаляха безцелно.
Иначе е просторно и приятно,но не бих повторила посещение там.

# 374
Дами, дайте идея за заведение в Пловдив с голяма хубава поляна, плс. Нашият РД е септември месец и досега все вътре сме празнували, но ми се иска тази година, 7-ми РД, да е нещо по-различно. Мисля да наема аниматор и да е нещо като градинско парти, но не се сещам за такова заведение, а за басейн не ми се рискува, заради времето.

Общи условия

Активация на акаунт