празнуване на рожден ден в Пловдив?

• 168 188
  • 489
  •   1
Отговори
# 390
има зали за тинейджъри/пораснали деца с електронни игри, дискотеки, ди джей, лазерна арена - също са вариант

# 391
Къде, Ерин? Още ми е рано да мисля за следващия РД на сина ми, но времето лети бързо и е добре да съм подготвена с варианти.

# 392
Здравейте  Hug
Някой от Вас празнували ли са РД на детето си на "Джия Бийч" /на открито/?
Ако да моля да споделите,как е като забавление за децата,цени, атмосфера,изобщо всичко,за което се сещате и най-вече доволни ли останахте?  Laughing Laughing

Благодаря предварително  Hug Hug

# 393
Били сме гости там с външен аниматор. Има достатчно място,обслужването и храната бяха чудесни. Беше различно и разнообразно. Но се подсигури, че гостите плуват.

# 394
Били сме гости там с външен аниматор. Има достатчно място,обслужването и храната бяха чудесни. Беше различно и разнообразно. Но се подсигури, че гостите плуват.

Шайн,благодаря ти за бързия отговор  Peace
Виж за плуването не се бях сетила /въпреки,че съм ползвала басейна им/  Laughing Laughing
Ще отида на място тогава да видя как стоят нещата  Peace

# 395
  • Майничка
Миналата седмица бяхме на много оригинален рожден ден на открито - в беседка до барбекютата на Лаута, с кетъринг и нает аниматор, колкото да подкара купона. Минусите - наличието на комари /но пък домакините бяха предвидили препарати/, липсата фенери и/или акумулатор, така че тъмнината ни разгони и необходимостта накрая да се занесе чувала с боклука до казан. Обаче пък откарахме близо 4 часа и половина, а децата се набесняха на воля.

# 396
  • Пловдив
Там направихме третия РД на сина ми Simple Smile
Предвид възрастта, РД беше от 10 сутринта и до към 13:30 бесняха като луди Simple Smile
Аниматор не бяхме наели - време имах достатъчно и се бях подготвила с тематични украса, игри и забавления Simple Smile
За озвучаване ползваме лаптопа  Joy
Недостатък бяха осите Sick На малките изобщо не им направи впечатление - от дивеене даже и не разбраха за гадинките, но вътре в беседката, където бяха възрастните и храната беше кошмар Sad Колкото и да пръскахме, резултат нямаше Sad

Тази година иска пиратско парти и мястото е идеално за целта... Ще мислим вариант обаче, дай да не повторим гафа от преди 3 години

# 397
Моя хубостник иска лазерна арена. Та да питам има ли някъде да се предлага но да не върви като пакет за РД? В смисъл никак не искам детски менюта и подобни неща...Искам всяко дете да  си хапне каквото си реши, съответно да пие каквото реши. Много искахтази година да се "измъкна" от тези клиширани рождени дни и да му организирам нещо по-нестандартно, но....с тази лазерна арена много ми обърка плановете.

# 398
http://rio.bg/oferta/K5Nk/detski-rozhden-den-v-lazer-avatar-aren … detsa-za-119-99lv
виж дали има актуални ваучъри за тук
макар че отзивите не са много добри за хепи ленда

# 399
Лазерна арена може да се играе свободно, прави се резврвация за колко човека и колко игри по телефона и може да се поръчва свободно от менюто на ресторанта - пици, напитки и т.н
Направено е на пакети, за да е по-лесно и ясно, иначе арената си работи за гости на ресторанта постоянно. Това за ресторант Тон Бонбон в Рива център. По спомен 2 игри са 10 лв, а една 6 лв, но не съм сигурна, може да провериш по телефона.

# 400
Лазерна арена може да се играе свободно, прави се резврвация за колко човека и колко игри по телефона и може да се поръчва свободно от менюто на ресторанта - пици, напитки и т.н
Направено е на пакети, за да е по-лесно и ясно, иначе арената си работи за гости на ресторанта постоянно. Това за ресторант Тон Бонбон в Рива център. По спомен 2 игри са 10 лв, а една 6 лв, но не съм сигурна, може да провериш по телефона.

Благодаря

# 401
Здравейте някой празнувал ли е рожден ден в кафе Марина на ул Неофит Рилски това е в Кършияка вижда се от пешеходния мост  , срещу Зеления лимон.То си е просто кафес мало дворче но имат мотори и камиони за бутане, а ние сме на 2 години и децата ще са на възраст от 2 до 6 год.Има линякой който е празнувал там.Че като минавам съм виждала вътре само баби и дядовци или деца и ми е странно.

# 402
Здравейте,
Искам да споделя с вас мнението си за детски център Хепи Ленд Пловдив (срещу МЕТРО), за да може да не правите тази грешка. Мнението ми за този детски център е повече от отрицателно! Няма да повторим грешката да им се доверим. Оставя се солидна сума пари, а срещу това се получава:
1. Маса за родителите с капацитет половината от заявените ПРЕДНИЯ ДЕН точна бройка места (при което се почна едно дърпане на маси и пренасяне на столове и то забележете - от НАС, не от персонала).
2. Аниматорката (ако изобщо може да се нарече така) на 10та минута от началото на обявения час за рождения ден и при пристигнали по-малко от половината деца, ги вкарва в залата за боулинг да започват играта, при което рожденикът не може да си посрещне гостите, започва се едно влизане и излизане, суетене с подаръците и т.н.
3. Въпросната ''аниматорка" изпълнява функцията на ПРИДРУЖИТЕЛ и НАБЛЮДАТЕЛ, без изобщо да може да организира децата, да им привлече вниманието и да ги увлече в организирано забавление.
4. Поднася се храната на децата - изборът беше сандвичи (определено е по-лошият избор). Пристигат сандвичите, които трябва да са топли и половината са минали през тостер, а другата половина са просто две филии с нещото там по средата. На възмутения ми въпрос: "Защо така?" ми се отговаря, че били много натоварени поради няколкото рождени дни, които се празнуват в този момент и не са могли да ги направят всичките на тостер - !!!???
5. Стигнахме до момента, в който децата влизат да гледат 5D кино. Капацитетът на залата позволява да влезнат 9 деца, останалите чакат за втора прожекция и познайте какво правят - НИЩО! Рожденикът и неговата компания могат да избират какъв филм да гледат  - и тук изборът се свежда най-вече до страшни и отваратителни филми със зомбита. Недопустимо е изобщо да имат този избор, никаква селекция на филмите, които се предлагат на децата. Естествено малко след началото на прожекцията има разревани деца. На втората прожекция се намесвам с категоричната забрана да не се пуска нищо страшно и подреждам децата по местата им в залата, защото "аниматорката" не може да въведе ред, децата крещят, искат да си сменят местата, не знаят какъв филм да изберат ....
6. Моментът с тортата - поднасят тортата, духа се свещичката и пак никаква организация от вече ДВАМАТА "аниматори" - тяхната функция е само да запалят свещичката и да гледат безучастно. Родителите направиха по няколко снимки на вече пощурелите деца, а за снимки с рожденика и неговите родители изобщо и дума не можеше да става.
7. Не на последно място - лудницата в този детски център е пълна! Поемат се твърде много рождени дни в един и същи час и това води до хаос и още по-голяма дезорганизация. Този детски център НЕ се стреми да предлага качество, а само да печели максимално много за 2 часа, поемайки много рождени дни наведнъж. Сигурна съм, че не само ние няма да повторим това преживяване. Персоналът е неподготвен, нямат нито един истински аниматор....

много ти благодаря за коментара, реших да проверя как стоят нещата с детските рождени дни, имам още време до рождения ден на малкия, но все пак да се "ориентирам в обстановката" Joy Joy
След като прочетох твоето мнение си обяснявам, защо имат толкова ваучери в сайтовете за групово пазаруване Joy

# 403
  • Пловдив
Питах и в другата тема, но и тук да си задам въпроса...
Търся помещение, в което може да се съберем 10-15 6-годишни и родителите 😂
Детските центрове не са ми вариант - организацията, менюто, украсата и игрите са изцяло организирани.
Беседките на Лаута, въпреки че парка е идеален за темата на РД, също отпадат - няма как в едната да се съберем 20-30 души, а не искам гостите да са разделени...

Та - приемам всякакви предложения и идеи за всяка част на града (макар че Тракия ми е най-удобна)

# 404
  • Майничка
Бялата къща в Стария град май дават помещенията под наем и за детски рождени дни. На един сме присъствали, но съм чувала и за още два.

Общи условия

Активация на акаунт