Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са недостатъците на детските клубове в Пловдив и какви са личните впечатления от различни детски клубове в града?
Какви са някои идеи за игри за детски рожден ден за деца на възраст 6-10 години?
Какви са личните впечатления от детския център в кино Фламинго за организиране на детски рожден ден?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са недостатъците на детските клубове в Пловдив и какви са личните впечатления от различни детски клубове в града?
Някои недостатъци, съобщени от родителите, включват честните промени в персонала в "Халите", несигурността относно капацитета за повече деца в "Скалата", теснотията в детския кът на "Ескалибур" и липсата на забавления за децата в детския кът на "Тракция". Родителите споделят различни лични впечатления от различни детски клубове в Пловдив, като положителни впечатления от „Тон Бонбон“ и неговите анмтьори, негативни впечатления за по-малките деца от „Боро“, и разнообразни наблюдения за други клубове като „Халите“, „Скалата“, „Ескалибур“, "Макдоналдс" и др.
-
Какви са някои идеи за игри за детски рожден ден за деца на възраст 6-10 години?
-
Какви са личните впечатления от детския център в кино Фламинго за организиране на детски рожден ден?
-
Има ли други места в Пловдив, където мога да намеря тон с балони, освен в Ton Bonbon?
-
Какви са цените в Ton Bonbon?

.
), няма персонал, всичко е в една зала - кът за рожден еден (разбирай маса със столове), обувки и място за дрехи, батут.
Тази година, живот и здраве, лятото пак сме в Тон Бонбон на РД
Страхотно клубче, страхотно обслужване и много мили каки. Синът ми не се спря 2 часа, а аз наистина отморих. Така че с чисто сърце го препоръчвам.
. Любимо място на сина ми. Мога да се похваля , че там миналата година отпразнувахме един незабравим 1 рожден ден. Понеже бяхме по модерната схема цитат от Люба
поръчахме плодовите пюрета за които Каспър ми се обади от магазина да ме попита какви точно да вземе. Много съм доволна , толкова съжалявам, че тази година няма как да сме там по простото обстоятелство , че рожденният ден е в 10 сутринта