БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 068
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Пловдив
Здравейте!
Предстои ми обзавеждане на нов апартамент.Моля , да ми препоръчате майстор или фирма в Пловдив за изработка на кухня!
Благодаря предварително!Хубав ден!  bouquet

Препоръчвам ти shadowman - можеш да му пишеш тук във форума на ЛС. Направи ми обзавеждане за цялото жилище. Нямам никакви забележки към работата му и цените, които ми даде.
Благодаря!

# 1 486
Здравейте момичета,

Бих искала да попитам дали някой има опит и може да ми препоръча майстор-мебелист в София за изработване на ученическо бюро от дърво. Първокласници сме на есен, а не мога да намеря къде да го изработят. На Красно село има офиси на няколко мебелни фирми но като поразрових в интернет за всички намерих остри, отрицателни отзиви на клиенти не ми се дава поръчка там. Всички тези фирми рекламират, че им правели мебелите във Велинград...и после като се почне - байцване - отделно, транспорт - отделно и т.н.....и цената се увеличава с над 30 %.

# 1 487
  • Някъде на път....
Elrina, а ти от какво дърво го искаш това бюро? Дъб, бук, череша, иглолистна дървесина.....

# 1 488
Ами всичко, което се предлага е иглолистна дървесина (чам). Устройва ме, с байцване на цвят -близък до череша. Не искам нищо много различно от стандартните предложения (може би рафтове или шкафчета на мястото, което оставят за тяло за компютър), но ми трябва препоръка за човек, който ще направи добра изработка.

# 1 489
Здравейте!
Предстои ми обзавеждане на нов апартамент.Моля , да ми препоръчате майстор или фирма в Пловдив за изработка на кухня!

Препоръчвам ти shadowman - можеш да му пишеш тук във форума на ЛС. Направи ми обзавеждане за цялото жилище. Нямам никакви забележки към работата му и цените, които ми даде.
Аз виждам че си от София, значи ли това, че човекът работи тук? Защото питането беше за Пловдив...Както и да е, аз се интересувам от изработка или ремонт на мебели за София, затова исках уточнение.

# 1 490
  • София
Здравейте!

Аз виждам че си от София, значи ли това, че човекът работи тук? Защото питането беше за Пловдив...Както и да е, аз се интересувам от изработка или ремонт на мебели за София, затова исках уточнение.

Работи и в София, и в Пловдив.

# 1 491
Много благодаря, ще си го запиша.

# 1 492
Моля да ми препоръчате техник за ремонт на пералня за София

# 1 493

02 928 43 74

GSM: 0895 629 381

фирма "Джотекс"

# 1 494
Питайте Шани.

# 1 495
Моля, препоръчайте майстор! Става дума за подмяна на кухненска мивка и на част от кухненския плот /евентуално целия/. София.

# 1 496
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате дърводелец, който работи с естествено дърво (чам) в Пловдив и региона. Искам да изпипва нещата, а и цената ми е фактор.

# 1 497

02 928 43 74

GSM: 0895 629 381

фирма "Джотекс"
Да, и аз само тях ползвам - много са добри.

# 1 498
  • София
Здравейте  Simple Smile, търся дърводелец и ВИК майстор в София, по възможност в Дружба, защото и двете задачи са дребни.

# 1 499
Здравейте,

търся майстор/и за усвояване на тераса. Става въпрос за София.

Общи условия

Активация на акаунт