БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 081 747
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Здравейте!
Много спешно ми трябва добър мебелист, който да ми направи едно детско легло по поръчка + 1 гардероб! Извънредно ми е спешно, обаче!
Надявам се да може да ми помогне някой!  Praynig
Благодаря предварително!

Пиши ЛС на shadowman  Grinning
Препоръчвам го с две ръце.

# 1 471
  • София
Здравейте!
Много спешно ми трябва добър мебелист, който да ми направи едно детско легло по поръчка + 1 гардероб! Извънредно ми е спешно, обаче!
Надявам се да може да ми помогне някой!  Praynig
Благодаря предварително!

Пиши ЛС на shadowman  Grinning
Препоръчвам го с две ръце.

Много ти благодаря!!  Hug
Веднага ще пиша!

# 1 472
Търся спешно майстор за шпакловка и слагане на окачен таван! За София!

# 1 473
  • Sunshine state
Препоръчвам и съм доволна от фирма за врати Вестал-2006,която работи в Пловдив и София.
Трябваше ни алуминиева врата за баня с решетка в срок максимум до 1 седмица и само те успяха да ни я доставят дори за по-малко-5 дни/в тях влизаха събота и неделя/,докато "великите" Теолинопласт,работещи с Профилинк ни дадоха срок за изпълнение минимум 2 седмици. Днес вратата ни пристигна в уречения час и бе в безупречно състояние. Много съм благодарна на човека за точността.
Също така искам да дам положителното си мнение за Баня Стил,които доставиха всичко поръчано в безупречно състояние и в срок.  Peace

# 1 474

Препоръчвала съм по-назад в темата

Илиян - 0894537653

# 1 475
Андрей-0898869066
Прави и други вътрешни ремонти.

# 1 476
Предстои ми ремонт на стая и терасата пред нея. Поръчах дограмата, която ще е готова след седмица, след това ми трябва майстор, който да изгради парапета и едната стеничка на терасата с итонг и да сложи теракота или гранитогрес на пода. Трябва ми също за обръщане след поставяне на дограмата и боядисване на стаята. В банята искам да сменя клекалото, тоалетното казанче и  мивката. За Пловдив става въпрос. Ако някой може да препоръча, моля!

# 1 477
Мога да дам кординати за майстор и фирми от който съм доволана, за Варна
за фаянс и терикот - Димитър 0889/242294
изработка на дограма - МИГ маркет
изработка и монтаж на кухня -  мебели Николови

# 1 478
Това е номера 0898629771 на майстора когото аз наех за моята баня. Страшно съм доволна от работата му. Той работи с жена си. Обадете му се, ако си търсите добър майстор. Мисля че прави почти всичко.
Ако имате въпроси към мен ми пишете лично съобщение, ще се радвам да помогна с каквото мога.

# 1 479
Здравейте момичета,
Имам спешна нужда от читав майстор - за изграждане на две вътрешни стени с итонг,
преправяне на окачен таван, боядисване, поставяне на ламинат.
Прочетох от форумът за Диян, но не зная дали се занимава с изграждане на вътрешни стени.
Става въпрос за София!
С две думи помощ  Simple Smile

# 1 480
Здравейте, търся добър градинар, някой може ли да ми препоръча някой? Става въпрос за скосяване на трева и оформяне на няколко храста, бих се радвала да мога да сравня различни цени.
Благодаря ви предварително

# 1 481
  • о`майна лунна нощ е
Град?

# 1 482
Здравейте,
моля Ви да ми препоръчате добър майстор за лепене на тапети от Варна. Става дума за поставяне на тапети в една спалня. Като  всички ролките са едноцветни, а само едната е релефна е ще е под формата на пано. Тапетите са на винилна основа.

# 1 483
  • Пловдив
Здравейте!
Предстои ми обзавеждане на нов апартамент.Моля , да ми препоръчате майстор или фирма в Пловдив за изработка на кухня!
Благодаря предварително!Хубав ден!  bouquet

# 1 484
  • София
Здравейте!
Предстои ми обзавеждане на нов апартамент.Моля , да ми препоръчате майстор или фирма в Пловдив за изработка на кухня!
Благодаря предварително!Хубав ден!  bouquet

Препоръчвам ти shadowman - можеш да му пишеш тук във форума на ЛС. Направи ми обзавеждане за цялото жилище. Нямам никакви забележки към работата му и цените, които ми даде.

Общи условия

Активация на акаунт