БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 081 710
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Пловдив
Моля препоръчайте ми майстор/фирма в Пловдив за цялостен ремонт на баня и смяна на ВиК инсталация. Спешно ми трябва,понеже никой не ми препоръчва майстори,а времето напредва. Praynig
На предната страница съм препоръчала майстор, който ни е правил баня, тоалетна и кухня. Къртене, ВиК, плочки, мивки и канелки.

Веселин Узунов
0885914901

# 1 456
  • Sunshine state
Янтра,не съм видяла,че си препоръчала,но много ти благодаря. Наистина ми трябва спешно и днес ще му се обадя. Искаме банята да стане час по-скоро. Peace

# 1 457
Много моля някой, който може да ми помогне, спешно търся фирма, която да извършва качествен ремонт на тераса, т.е. изграждане с итонг и поставяне на ПВЦ, изолация. Спешно!!! Благодаря!!! За Варна!

# 1 458
Момичета, трябват ми спешно майстори за гр. Варна за следните дейности :
-  подови замазки,
-  обръщане на дограма,
-  смяна на врати,
-  външна топлоизолация (стиропор).
 Моля, споделете координати на такива майстори(фирми), от когото сте доволни.
Предварително благодаря Simple Smile

# 1 459
Моля, препоръчайте ми добър хладилен техник за Варна! Спешно!

# 1 460
  • София
здравейте  Hugмоля ако имате  Blushда ми препоръчате майстор за ремонт на покрив на панелен блок   bouquet

# 1 461
Моля, препоръчайте ми добър хладилен техник за Варна! Спешно!

Милен /хладилен техник/  0889 398 804
Много съм доволна - преди 2 години ми отремонтира на място хладилника.
/имаше сериозен проблем-изтичане на фреон/ .

Успех !

# 1 462
PAV1, благодаря!

# 1 463
Моля СПЕШНО някой да ми препоръча СВЕСТЕН ФАЯНСАДЖИЯ за СТАРА ЗАГОРА ..........  Praynig

# 1 464
  • В центъра на моретата
Здравейте,
спешно ми трябва много добър майстор за гипсокартон за Варна. Ще съм благодарна, ако се отзовете!

# 1 465
За всеки, който си търси майстор или планира през лятото ремонтна дейност, ето една интересна игра във форума, а победителя получава 300 лв. ваучер за неговия ремонт:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=729489.0

Срокът е до 31ви Юли

# 1 466
Препоръчвам майстор за гипскартон във Варна,момчето е работило много години в чужбина,работи бързо,качествено и на ниски цени.Телефона му е 0898/666625.

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 21:48 от bekity

# 1 467
До cveti_petkova,майстор за ремонт на покриви-0896/119224 -Марин Стоилов,частник е и работи на нормални цени.

# 1 468
  • В центъра на моретата
bekity благодаря за бързия отговор! А знаеш ли му името на майстора, как да го търся?

# 1 469
  • София
Здравейте!
Много спешно ми трябва добър мебелист, който да ми направи едно детско легло по поръчка + 1 гардероб! Извънредно ми е спешно, обаче!
Надявам се да може да ми помогне някой!  Praynig
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт