БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 081 115
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Пловдив
Ламинат слага, обади му се и питай, не знам как вървят цените, на нас ни даде пакетни цени, защото изработи всичко.

# 1 441
Здравейте,

Тъй като нямам много време за ремонт в къщи, няма нищо по-хубаво от това да попиташ някоя доволна жена за майстор тапети.

Моля да ми препоръчате майстор за София, и евентуално и цена на кв. м.?

Предварително благодаря.

# 1 442
Здравейте,

Тъй като нямам много време за ремонт в къщи, няма нищо по-хубаво от това да попиташ някоя доволна жена за майстор тапети.

Моля да ми препоръчате майстор за София, и евентуално и цена на кв. м.?

Предварително благодаря.
Цената зависи от помещението и тапетите,които ще лепите,но върви около 2лв. кв.м.
Майстор мога да препоръчам-Андрей-0898869066.Освен тапети прави и други вътрешни ремонти:гипсокартон,изолации,плочки,ламинат,боядисване.Цените са доста добри и работи чисто и качественно.Ще останете доволни-сигурна съм.Стига да е свободен когато вие искате.Става въпрос за София-нали?

# 1 443
@ilkmon - много ти благодаря!
Ще му звънна на човека, да видим кога ще е свободен. Иначе, да за София става дума.

# 1 444
    Само че при такива оферти, при които те си вземат латекса или др. материали, има голяма вероятност въпросните материали да са от най-съмнително качество, защото единствено от тях може да се спести и да се увеличи печалбата. Така се получи при боядисването на стълбището на нашия вход. Уж латекс, а е толкова фалшив, че всеки опит да се почисти и най-дребното петно се олющва. А иначе цената винаги е добра...но за кого?

# 1 445
Моля за координати на свестен майстор за цокъл на къща (външен).

От камък или от друго, с което основите биха могли да "дишат" ?

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 19:14 от Deborana

# 1 446
  • София
Препоръчвам фирма Вен-1 - Венелин Вачков за топлоизолация. 5 дни след първото ми обаждане, изолацията ми беше готова. Работят много бързо и почистват след себе си.

# 1 447
Препоръчвам фирма Вен-1 - Венелин Вачков за топлоизолация. 5 дни след първото ми обаждане, изолацията ми беше готова. Работят много бързо и почистват след себе си.

Нана,

Мерси, но не съм сигурна дали на мен си отговорила, че аз питах за цокъл, а не за изолация.
Точно там не трябва да е изолация за да диша.
А цокъл правят ли?

# 1 448
  • София

Нана,

Мерси, но не съм сигурна дали на мен си отговорила, че аз питах за цокъл, а не за изолация.
Точно там не трябва да е изолация за да диша.
А цокъл правят ли?

Не, не съм отговорила на теб, но нищо не ти пречи да звъннеш на Венелин и да попиташ. 0898621650

# 1 449
Моля за координати на свестен майстор за цокъл на къща (външен).

От камък или от друго, с което основите биха могли да "дишат" ?

За цокъл и за всякакви зидарии от речен и друг камък и други всякакви автентични сводове и зидарии препоръчвам горещо Красимир, тел. 0878141907.

# 1 450
Не е задължително, обаче.
"Печелят' от разликата в цената - ползват отстъпки от складове. А и клиента има право да си избере и марката на продукта.
Аз като не познавам марките и качеството на продуктите се доверявам на професионалиста ... е проверен е човека... нормално Simple Smile

А има и още нещо - важен е не само продукта, а и как е положен...

Само че при такива оферти, при които те си вземат латекса или др. материали, има голяма вероятност въпросните материали да са от най-съмнително качество, защото единствено от тях може да се спести и да се увеличи печалбата. Така се получи при боядисването на стълбището на нашия вход. Уж латекс, а е толкова фалшив, че всеки опит да се почисти и най-дребното петно се олющва. А иначе цената винаги е добра...но за кого?

# 1 451
търся майстор за сглобяване на мебели и смяна на брави на дървени врати, за пловдив

# 1 452
  • София
Здравейте, търся майстор или фирма за боядисване с латекс, за София.

# 1 453
  • Sunshine state
Моля препоръчайте ми майстор/фирма в Пловдив за цялостен ремонт на баня и смяна на ВиК инсталация. Спешно ми трябва,понеже никой не ми препоръчва майстори,а времето напредва. Praynig

# 1 454
Здравейте, търся майстор или фирма за боядисване с латекс, за София.
Аз ползвам услугите на тези хора http://www.lateks.hit.bg/ вече няколко години. Всеки път съм много доволна

Общи условия

Активация на акаунт