БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 810
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Пловдив
Имам спешна нужда от помощ и информация, трябва ми фирма или майстор за ремонт на PVC дограма, и то в Пловдив. Детето блокира прозореца, който се отваряше по две оси. Сега стоим на затворен прозорец, а е още много жега, пък нон стоп на климатик - ще се схванем. Купувана е преди 5-6 години - нито договор пазя, нито нищо. Фирмата беше дистрибутор на Ролпласт - минахме днес през един от офисите им - взеха ни телефон, да предадели на генералния им представител, та той да се свържел с нас. Прозвуча ми малко като да чакам от умрял писмо. Не търся някакво безплатно отремонтирване - и гаранция е минала, и е наша вината, просто някой който да дойде и да ни реши проблема.

# 1 531
mama mariana вече повечето фирми за дограма извършват и ремонт на дограми, които не са техни. Разрови се за такива фирми и им звънни, на някои от тях и в страниците им пише. За София знам няколко, аз лично съм ползвала СААВ за такъв ремонт, не знам дали имат офис в Пловдив

# 1 532
Препоръчайте ми майстор за шпакловка, латекс и лепене на тапети, който работи качествено.
За град Пловдив

# 1 533
  • гр. София
Привет!
Препоръчайте ми добър майстор от София за поставяне на фаянс (стенни плочки) в кухнята. Трудно се намират майстори които да се съгласят да поставят фаянс за 2 кв.м.... newsm78

# 1 534
Някой ползвал ли е фирма или майстор за махане/къртене на стар теракот? Има доста обяви в нета, но  се притеснявам дали ще работят прецизно, да не ми направят някои поразии, че ми е и спешно. После пък трябва да търся майстор за поставяне на теракот/гранитогрес newsm78
Другото което не ми е ясно, като се махне теракота прави ли се някаква изравнителна замазка или направо се реди новия теракот, някой може ли да ми каже?

# 1 535
  • София
зaвиси колко е изкъртено.може дa се нaложи 
дa се подмaже някъде

# 1 536
  • София-в сърцата на моите деца
Някой да ми препорйъча добър майстор на хладилник-за София!

# 1 537
Питай Шани.

# 1 538
  • София
Моля препоръчате ми майстор, който разбира от камини, въдуховоди, комини. Имам вградена камина  и искам да се преправи, трябва ми човек, който разбира. За София

# 1 539
  • София
Някой случайно да познава читав електротехник в южните райони на София?

# 1 540
  • в пералнята
Имам нужда от добър майстор за префугиране. Дали има доволни? Вече 4 пъти си разбиваме банята и все още има теч при съседите и това ми е последната надежда.

# 1 541
  • София
Имам нужда от добър майстор за префугиране. Дали има доволни? Вече 4 пъти си разбиваме банята и все още има теч при съседите и това ми е последната надежда.
Сигурни ли сте,че е от вас?И нас така ни обвиняваха, но се оказа,че е от тези над нас?

# 1 542
  • в пералнята
Ами няма как да е от тези над нас според мен. Защото течът е точно, където е нашият сифон в момента и отстрани по ръбовете. Викахме ВиК фирма, те казаха, че е от фугите. Та сега си търся човек да префугира, с надеждата да не се налага да разбиваме за пети път. Просто ми писна от тази скапана баня.

# 1 543
Arhinora,купуваш си хубав фуген..колор или както се казва там и една гумена шпакличка за фугиране,слагаш вода и бъркаш докато се сгъсти, и си запълваш сама фугите,минути след като ги запълниш минаваш с доста влажна габа по всяка фуга,като поизсъхне още малко минаваш с суха кърпа докато падне всичко освен във фугата!Нямаш представа колко е лесно,пък и като си го правиш за себе си ще му обърнеш повече внимание и няма да пропуснеш някой участък от който да продължи да тече Wink!Само че първо трябва да изчегъртате сигурно остатъците от стара фуга за да има место за новата!

# 1 544
  • Пловдив
И след като ги запълниш има един препарат на Боро, за запечатване на фуги, маже се с тънка четка. Това е в случай, че фугираш с хигроскопичен фугин - Фугаколор (пак е на Боро).

Общи условия

Активация на акаунт