БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 875
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Другата България
 Laughing Толкова искрено ви се радвам на всички ЖЕНИ, които давате толкова адекватни съвети за по принцип мъжка работа!  Hug  bouquet

# 1 546
  • Пловдив
Laughing Толкова искрено ви се радвам на всички ЖЕНИ, които давате толкова адекватни съвети за по принцип мъжка работа!  Hug  bouquet
Аз и плочки мога да слагам Simple Smile Съвсем сериозно.

# 1 547
  • Другата България
Laughing Много си ми далече...... Tired

# 1 548
  • София
Имам нужда от добър майстор за префугиране. Дали има доволни? Вече 4 пъти си разбиваме банята и все още има теч при съседите и това ми е последната надежда.
Според мен теча няма да се оправи с префугиране.Проблема е някъде другаде.

# 1 549
  • София
Ще ти препоръчваме за гр.Пловдив  newsm10.Между другото познавам доста жени,които сами си слагат тапети,
шпакловат стени,боядисват и много други мъжки работи правят. newsm53

# 1 550
  • Другата България
Дано и мъжете им  го оценяват. Party

# 1 551
  • Sunshine state
Аз мога само тапети хубаво да слагам и да боядисвам,в другото съм като с две леви и нищо не разбирам.  Crazy

# 1 552
Здравейте,
Имате ли добър майстор/фирма за демонтиране на стара и монтиране на нова душ кабина(заедно с под душово корито)?

# 1 553
  • Sunshine state
Здравейте,
Имате ли добър майстор/фирма за демонтиране на стара и монтиране на нова душ кабина(заедно с под душово корито)?
Ако не е тайна,на колко години е душ кабината?  newsm78

# 1 554
7 години

# 1 555
  • Sunshine state
Множко са. Аз питам,за да знам какво да очаквам. Разликата е,че нашата е без под душово корито,а е с праг. Какво й се случи?

# 1 556
Привет!
Препоръчайте ми добър майстор от София за поставяне на фаянс (стенни плочки) в кухнята. Трудно се намират майстори които да се съгласят да поставят фаянс за 2 кв.м.... newsm78
прегледайте сайта www.yavoril.weebli.com и ако останете доволни ми се обадете

# 1 557
Зададох си въпроса и в друга тема, но там нямаше кой да даде мнение, си позволявам  и тук да попитам- за боядисване/освежаване/ на стари врати
Ще се местим в апартамент, който е завършван преди 15 години но не е живяно в него, ще се опитаме да направим само най наложителни ремонти, и се чудех как да процедирам с вратите- здрави са и стабилни, но са от тези старите белите- със соц визия. Много ми се иска да си спестя пари за нови, и се чудя има ли някакъв вариант да се пребоядисат професионално за да се освежат и след това като им сменя дръжките мисля че ще изглеждат по добре.
Аз вариант за боядисване на врати знам само най допотопният- с блажна боя, но там е едно клепане, става на чертички, блести... а на мен ми се иска да си е като фабрично боядисване.
Ако някой може да ме светне дали има някакви нови методи за това и евентуално фирми или майстори които го правят ще бъда безкрайно благодарна.
за стари врати блажната боя си е класика . но и тя си има варианти на изпълнение обикновенния е с четка. друг по добър е пръскане с пистолет .което изглежда лесно за гледащите отстрани и за продаващите пистолети по тв шопите ,но има прекалено много предварителна подготовка преди самото пръскане . така че ако не сте го правили преди не си правете експерименти на официални места като вратите -боядисайте си първо оградата на село или на вилата и тогава се пробвайте на врати Laughing

# 1 558
Множко са. Аз питам,за да знам какво да очаквам. Разликата е,че нашата е без под душово корито,а е с праг. Какво й се случи?
ако до момента нямате проблеми не си блъскайте главата излишно. а иначе проблемите са : сифон, ролки на вратите, течове от страни, течове през гумените уплътнения, течове през фуга на прага или счупен праг или стъкло. проблема на душкабините през първите 3 години е от производител или от майстор а след това от ползувателя!!!

# 1 559
Това е номера 0898629771 на майстора когото аз наех за моята баня. Страшно съм доволна от работата му. Той работи с жена си. Обадете му се, ако си търсите добър майстор. Мисля че прави почти всичко.
Ако имате въпроси към мен ми пишете лично съобщение, ще се радвам да помогна с каквото мога.

може ли да качите снимка на банята си

Общи условия

Активация на акаунт