БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 083 329
  • 4 992
  •   2
Отговори
# 1 800
      Без да подхващам заяждането с новорекламиращите шпакловчика, който 80 кв.м. "опрасква" за 3 дни, ще кажа, че когато споменах това на строителен инженер, който от 35 години се занимава само и единствено със строителство, той се хвана за главата... Поне като правите реклама, помислете, че и други хора разбират от тази дейност. Това изказване си е чиста проба антиреклама. Но за да се разбира, че качеството изисква време, и щом едното е съкратено толкова, ще се минимализира и другото, се иска поне доза интелигентност. Дори при рекламата.

# 1 801
Това вече се превърна в махленски спор,приключвам с всичко,факт е,че съм доволна нищо друго не ме интересува...не за първи път си правя ремонт и са идвали хора- майстори от 10 год и какво....пълен ужас,така че не винаги това е показателно

# 1 802
  • София
Това вече се превърна в махленски спор,приключвам с всичко,факт е,че съм доволна нищо друго не ме интересува...не за първи път си правя ремонт и са идвали хора- майстори от 10 год и какво....пълен ужас,така че не винаги това е показателно

И аз да се отчета. Миналата година правихме ремонт на покрива. Много съм доволна от едни момчета, ако някой се интересува, ще дам тел. на лични, че не съм ги питала дали може да го публикувам. Поздрав.

# 1 803
Da pohvaq pak edin maistor vikahme go na pojar,sega za vodoprovod:) otziv4iv i razbira ot vsi4ko.predi ni pravi karton i boq i plo4ki.Mnoo sme dovolni .Ot tuk go namerihme,blagodarq momi4eta eto i tel ako nqkoi ima nujda  0889546457 pavel

# 1 804
  • гр.Варна
Момичета,препоръчайте ми човек за поставяне на тапети от Варна.Искам да сложа като акцент на две стени,имам си майстор в къщи,но не е слагал тапети и няма време . Simple SmileА и тапетите са скъпи не искам да ми ги съсипе.  Laughing

# 1 805
  • София
Здравейте, препоръчайте ми майстор или фирма за избиване на прозорец в стената. За София

# 1 806
  • София
Стената тухла или бетон е  newsm78 Колко голям прозорец ще слагате.

# 1 807
  • София
Стената тухла или бетон е  newsm78 Колко голям прозорец ще слагате.
  Тухла е! Стандартен прозорец не съм запозната с размери.

# 1 808
Здравейте!
Колко парички горе-долу ще ми излезе вътрешно измазване на усвоена тераса. Трудно ми е да я измеря, но предполагам, че е строена по стандарт - панелен блок 80-те. Бихте ли ми препоръчали проверен майстор, който не взима много скъпо?  
Искам да сложа и гранитогрес на пода. Мои познати вече ми препоръчаха хора за тази работа, цената също е разумна, но ако всичко бъде свършено от един човек, ще е по-удобно.  /София/
Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 14:16 от elin4e

# 1 809
  • Пловдив
Здравейте момичета! Бихте ли ми препоръчали майстор на перални в Пловдив и колко лв взима на посещение? Заседнала ми е една стотинка във филтъра и не мога да я извадя.Иначе си работи пералнята.

# 1 810
Здравейте мили дами, нанасям се в апартамент и му правя основен ремонт+обзавеждане. Трябваше ми много време за, влизане във форуми, питане на приятели и т.н. Но вече имам своя бял списък и естествено черен:) Сега ще Ви споделя моя бял списък за град Варна:
 1.Петьо- зида, шпаклова, боядисва,слага тапети,изключително възпитан и старателен човек, работи в Швейцария през лятото. тел.0893 84 90 96
 2. Иво - той ми прави банята и коридора, много добър фаянсажия тел. 0878 90 63 76
 3. Петьо - той ми оправи ВИК, променихме разположението на мивката, душ батерията,което изискваше пускане на нови тръби,нямах никакви проблеми тел. 0886 79 22 52
 4.Таван Бонита - сложихме си в коридора опънат таван, голямо чудене падна какъв да бъде сменяхме си мнението:) как ни изтърпяха - не знам Laughing Много добри специалисти, особено тези, които ни монтираха тавана дават гаранция 10год.
 Мисля,че това е списъка дано стане по-голям Simple Smile

# 1 811
Мога да препоръчам 2 момчета за редене и циклене на паркет, които ме изумиха с прецизността си. Притягаха ми паркета - стар, но изпипваха всеки милиметър да прилепне перфектно, после циклиха 3 пъти, с много близки по едрина шкурки и стана наистина супер. Играха си почти цял ден. Правя разликата с миналата година в хола, където един "притегна" паркета  - с едно длето във всяка паркетина блъскаше и ми обясняваше, че като се фугира всичко ще изчезне, да ама друг път. Като му показах луфтовете, каза, че паркетът ми е скапан(тая година момчетата ми редиха същия "скапан" паркет, но резултатът беше друг ). За 1 час го "направи " тоя миналата година и бързаше за друг обект, ще взема да го пусна в черния списък.
Наистина съм много доволна тази година, и ми се ще да има повече такива хора, които да си работят работата не като на "чуждо" .
Става въпрос за София.
Ако някой ще реди и цикли, няма да съжалява.
Давам ви телефон:Милен - 0883 333 425.

Здравейте,
  Реших да се доверя на тутурутка1 и не съжалявам. Сега и аз мога да препоръчам Милен на всеки, който има нужда от майстор  за паркет. Освен, че е много прецизен, е и много интелигентен и възпитан, бърз, не ти губи времето, не лъже, обяснява много добре кое и как трябва да се направи и колко ще струва. За една седмица, за две стаи, през зимата, с чакане да изсъхне, ни нареди, залепи, цикли, лакира по два пъти паркета (третият път ще бъде като приключим с боядисването) и след себе си остави блестяща чистота. Наистина работи като на "свое". Телефонният номер е същият.

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 01:09 от shakri

# 1 812
Познавате ли майстор на перални? Търся човек да я погледне и да каже какво й е. Колко пари ще излезе това поглеждане, знаете ли?
Предпочитам проверен човек. Мога да звънна на тези с обявите от Позвънете, но ме е страх на какви ще попадна.

Питам за София.

# 1 813
  • софия
Познавате ли майстор на перални? Търся човек да я погледне и да каже какво й е. Колко пари ще излезе това поглеждане, знаете ли?
Предпочитам проверен човек. Мога да звънна на тези с обявите от Позвънете, но ме е страх на какви ще попадна.

Питам за София.
Предложения има много  Peace (ctrl+F "пералня")

# 1 814
Преди време съм ползвала услугите на един човек с работилница в Слатина. Не съм му запомнила името, но за смяна на чаркчета с домашно посещение около 30 лв. ми е спомена, че е струвало. Тел. 0887242733.

Питам за София.

Общи условия

Активация на акаунт