БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 083 308
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 1 785
  • софия
Тайна,   Hug  Радвам се, че не съм те подвела. Диан е страхотен.

# 1 786
  • София
Тайна,   Hug  Радвам се, че не съм те подвела. Диан е страхотен.
     Наистина е страхотен,толкова бързо направи всичко,че чак не мога да повярвам, само ходя да и се радвам.И въпреки,че беше зает,  успя да ни смести и нас в програмата си.Много съм ти благодарна  Hug! Сега ме е яд,че не питах по-рано тук, още като започвах ремонта,хем нямаше да се проточи толкова и хем нямаше да минат през нас 20-тина уж майстори.

# 1 787
  • София
Много добре се е получило.Аз също го познавам много добре работи.Също така и плочки слага.

# 1 788
  • София
утре имам среща с препоръчан паркетчия, който да ми даде оферта за стар паркет който е махнат и сортиран, тоест редене, циклене, лакиране- иска ми се да не жълтее и чух че имало лакове които са с някакъв цвят. не знам и дали ще се лепи- трябва ли, не знам- ако е много скъпо може да се лиша от това защото закъсах с парите. Някой може ли да ме ориентира за нормалната цена за всичко това- тоест да получа готов паркет  и годни за обитаване стаи? не знам и  дали количеството има значение- общо стаите са около 50 кв

# 1 789
Мога да ви препоръчам стройтелна бригада от която съм много доволен.Извършват всякакви вътрешни ремонт,вик и ел.ослуги,разполагат и с общи работници.Препоръчвал съм ги на много познати и всички са много доволни от тях.Работят много бързо и чисто на нормални цени.Стига да са свободни в ще останете доволни.За контакти с  тях  0888770124. Дано да съм Ви бил полезен !

много интересно- как в препоръката има същата правописна грешка като в обявата в продавалника
http://prodavalnik.com/stroytelna-brigada---predlaga-i26333823 Mr. Green

# 1 790
здравейте започвам цялостен ремонт на стара къща.Имам нужда от мн майстори.Като начало е зидарията,но по големият ми проблем е покрива.Ще се прави напълно нов.Моля помогнете ако имате опит.Къщата е в с.Кипра Варненско

# 1 791
  • София
   Няма смисъл от цитати или повторения, ако някой знае, ще препоръча веднага.А докато чакаш можеш да почетеш из темата.Може да успееш да откриеш и самичка, майсторите,които ти трябват! Peace Успех!

# 1 792
Спешно ми трябва добър паркетчия за София.

# 1 793
Може ли някой да препоръча добър електротехник в Пловдив?

# 1 794
Отзиви за дърводелец с София? Трябва ми човек, който да свали фладера (така ли се наричаше това чудо, с което оцветяваха и лакираха дървесината преди Rolling Eyes) от едни яки масивни врати и да ги приведе в добър съвременен вид. 

# 1 795
Здравейте!И аз да се включа към бялата тема Simple Smile за Варна.Препоръчвам Ви майстор за професионална шпакловка главно,отделно прави и гипсокартон...Пиша професионална, тъй като момчето се е занимавало с това в чужбина.Шпакловката се нанася веднъж,а не както българските 1 ръка,после 2-ра ръка,и директно е готово за боя,става много бързо и съхне много бързо,.Аз имах нужда от шпакловка за изправяне на стени в апартамента ми,стана идеално гладко и право и най-важното бързо.Мои приятели си правиха с него шпакловка, директно върху тухла.

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 19:15 от Niki_8009

# 1 796
  • Пловдив
Хайде да прекратиш с хвалбите. Влизате, регистрирате се и почвате да хвалите. Съжалявам, не става.

# 1 797
Някой е открил шпакловането с Шиитрок? Похвално похвалване!!! Само че не е професионално да се хвали някой, който използва материал, отдавна познат на пазара. Никиосемнулануладевет, в бегемама хората вече са открили топлата вода. 

# 1 798
Аз не съм си написала коментара и препоръката,за да се заяждам с някой,но явно така го приемате,вие си знаете защо......Аз продължавам да хваля майстора,защото за 80кв.м шпакловка беше готов за 3 дни абсолютно всичко,а на другите места ми отговориха поне 10 дни.Аз съм просто доволен клиент,не съм запозната с всичко в строителството,но това Шийтрок със сигурност не съм го виждала в дома си

# 1 799
Здравейте,нужен ми е майстор за изравняване на под преди поставяне на ламинат.От Варна.Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт