БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 083 071
  • 4 992
  •   2
Отговори
# 1 875
Здравейте
Трябва ми майстор за оснавен ремонт на панелка Пловдив.Най вече баня.

# 1 876
И аз търся фаянсаджия за Пловдив.Да разбира и от гипсокартон  Peace

Да попитам също , как вървят цените в Пловдив за лепене на фаянс /баня/ ?

Предварително Ви благодаря за отговора!

# 1 877
Момичета, фаянсаджия ли ви трябва или майстор по всичко? Simple Smile
От "майстори", дето разбират от всичко, да не си патите после...
Фаянсаджия да разбира и от гипсокартон не съм срещал. Поне аз.

Съвет: намерете си добър фаянсаджия за банята, като е готов, намерете друг майстор за другото, което искате да ви се свърши. Peace

# 1 878

Съвет: намерете си добър фаянсаджия за банята, като е готов, намерете друг майстор за другото, което искате да ви се свърши. Peace

Напротив!
В съвременните бани много често има гипсокартон /заради вградените структури,душове и т.н. /

Мисля, че е съвсем в реда на нещата да разбира и от това.А и накрая ще ти даде цялостна гаранция за труда си ,а не да прехвърля топката и плюе  предишния майстор, както обикновено става  ooooh!

# 1 879
Момичета, за да не се лутате и да събирате оттук фаянсаджия, оттам майстор който да е ок с гипсокартона, просто се обаждате на фирма, където работят всякакви майстори и разполагат с необходимото оборудване.  Peace
elfi4ka аз не мога да дам съвет за Пловдив, но на всички интересуващи се от майстори в София и района, препоръчвам тези момчета. И гаранция ще ви дадат, казвам го от опит /банята в бордо, показана в сайта е моята  Grinning/ http://brbuilding.com/
Не мога да се оплача и от цената.

# 1 880
Kогато е една фирма, тогава е ОК: защото различни хора, който от каквото разбира, извършват конкретната работа, но един майстор да ти каже, че разбира от всичко.... Thinking

# 1 881
  • София
Ами тогава викате един да кърти.
Втори прави вик.
Трети слага новите кабели.
Четвърти маже и евентуално слага гипскартон.
Пети слага плочките  и изкарва майстора на вик че сифоните
ако са два не са точно на фугите.
След плочките идва шести да направи тавана.
След това вик монтира санитарията.
А в общи линии това може да се направи от един човек.

# 1 882
Kогато е една фирма, тогава е ОК: защото различни хора, който от каквото разбира, извършват конкретната работа, но един майстор да ти каже, че разбира от всичко.... Thinking

Аз не искам да разбира от всичко, а само от тези две неща, които не са съвсем изключващи се.Както и да е.Консултирахме се с един такъв, наистина изглеждаше разбиращ и обясняваше подробно, но започна да клинчи със сроковете и няма да работим с него /освен това и цената ни се стори леееко висока, дуеше се нещо, но все пак бяхме съгласни/.Не може да се уговорим  нещо конкретно ,да си стиснем ръцете и след 20 минути да ни се обади, че нещата се отлагат за след месец и половина, защото нещо си....  Rolling Eyes Разбирам, че предпочитат големи обекти и дългосрочни ангажименти, но някакси не ми се стори коректно.

Сега се уговорихме с друг.Мисля, че не е един човек, а няколко.Цената е съвсем разумна, звучеше много интелигентно по телефона.След огледа, ако решим да се спрем на тях, непременно ще пиша отзиви  Peace

# 1 883
  • София
Здравейте
Ето тел на майстор за вик 0878665082 Рамзи Бошак.може да ви намери и майстор за плочките.

# 1 884
това си е само ваше мнение

# 1 885
  • Сф

Това категорично не  е верно!Майстора , колкото е по-квалифициран, толкова от повече неща разбира.Аз познавам няколко за бани-плочки, правят и картон и ВиК, шпакловка и боядисване.Познавам и такива, които само шпакловат, картон и боядисване защото банята им е трудна..а те и картона толкова го могат де..... Peace

# 1 886
това си е само ваше мнение

всичко това е правено от един майстор yavoril.weebly.com

# 1 887
...

Имах предвид този пост.
Няма как един майстор да ти ремонтира основно целият апартамент! Викаш си човек за банята - ся дали ще разбира и от гипсокартон и от фаянс, едно на ръка...Викаш си елтехник и ВиК..И друг за паркета, за изолацията и т.н...

...
Ето тел на майстор за вик 0878665082 Рамзи Бошак.може да ви намери и майстор за плочките.
Румене, точно това имам предвид: ето човека за ВиК, другия, дето работи с него е фаянсаджия...
Нямам впечатления от посоченият майстор, само демонстрирам какво искам да кажа и аз.

Аз също познавам хора, които се занимават с гипсокартон и шпакловки, друг, който прави ВиК, елтехник, алпинист за външна изолация, и фаянсаджия, който наистина е много добър, но се занимава само с фаянс /доколкото знам/ Както аз не слагам фаянс, така и не искам фаянсаджията да ми слага дограмата, примерно... Wink

Яворе, щом можеш, ОК, мой човек. Жив и здрав!

# 1 888
...

Имах предвид този пост.
Няма как един майстор да ти ремонтира основно целият апартамент! Викаш си човек за банята - ся дали ще разбира и от гипсокартон и от фаянс, едно на ръка...Викаш си елтехник и ВиК..И друг за паркета, за изолацията и т.н...

...
Румене, точно това имам предвид: ето човека за ВиК, другия, дето работи с него е фаянсаджия...
Нямам впечатления от посоченият майстор, само демонстрирам какво искам да кажа и аз.

Аз също познавам хора, които се занимават с гипсокартон и шпакловки, друг, който прави ВиК, елтехник, алпинист за външна изолация, и фаянсаджия, който наистина е много добър, но се занимава само с фаянс /доколкото знам/ Както аз не слагам фаянс, така и не искам фаянсаджията да ми слага дограмата, примерно... Wink

Яворе, щом можеш, ОК, мой човек. Жив и здрав!
благодаря и ти жив и здрав и успех в начинанието!

# 1 889
Здравейте! Моля помагайте! Нужен ни е кадърен майстор, с приличен ценоразпис, който да си свърши кадърно работата, без да ни скъса нервите! Надявам се има останали още такива?  Laughing
Шегата настрана - нужен ние майстор за лепене на гранитогрес, измазване на тераси и още малко довършителни дейности, както и поставяне на первази от ест. камък.
Ще очаквам препоръки за проверен и надежден майстор! Благодаря предварително!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт