БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 922
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 1 905
Здравейте,писах преди време,че си търся човек които да ми монтира гипсокартона в спалнята +шпакловка . Евентуално антрето и хола. Моля посочете ми проверен човек в София за кв.Дружба 2.  Rolling Eyes

# 1 906
  • София
Всъщност ще ми трябват и други майстори, но затова ще питам по-късно. Най-спешно сега ми трябва майстор за циклене на паркет. Има ли някой опит с майстор, който да цикли без да се вдига много прах ,тоест хубава машина и съотвено разумни цени. Благодаря предварително за отговорите.

Този майстор намерих в Интернет, цикли ми паркета и съм доволна. http://ivoparket.alle.bg/

# 1 907
Popule, отворих им сайта и цените ми харесаха. Сигурно ще  ползвам услугите им при нужда. Благодаря!

# 1 908
Идеята на форума е да си помагаме с изпитани майстори, а не да се самопредлагат новорегистрирани!
 ...

Според мен в темата основно сами се предлагат  майсторите.  Laughing

# 1 909
Здравейте,
Тъй като не мога да изчета цялата тема бихте ли ми препоръчали майстор на перални за София, от който сте доволни! Няколко пъти идва едно момче, което намерих в интернет, но изобщо не съм доволна.

# 1 910
  • софия
Здравейте,
Тъй като не мога да изчета цялата тема бихте ли ми препоръчали майстор на перални за София, от който сте доволни! Няколко пъти идва едно момче, което намерих в интернет, но изобщо не съм доволна.
Натискаш "Отпечатай", в нов прозорец ти се отваря цялата тема и там с ctrl+f и ключова дума намираш всички, за които е писано  Peace

# 1 911
"Джотекс" препоръчвам.

Тел: 0895629381

# 1 912
Благодаря Ви!
Ще пиша отзиви!

# 1 913
  • от Луната
Проверих с търсачката цялата, но така и не открих препоръчан майстор за външна топлоизолация (алпинист) в Перник. Имаше предимно за София, Пловдив и т.н. Моля някой да ми препоръча такъв  Praynig А ако има и такъв за хидроизолация на тераса ще ви бъда много благодарна.

# 1 914
  • софия
Проверих с търсачката цялата, но така и не открих препоръчан майстор за външна топлоизолация (алпинист) в Перник. Имаше предимно за София, Пловдив и т.н. Моля някой да ми препоръча такъв  Praynig А ако има и такъв за хидроизолация на тераса ще ви бъда много благодарна.
Повечето софийски не приемат ли поръчки за Перник?
Почти сигурна съм, че тези които правиха нашата споменаваха подобно нещо.
Фирмата я избрах от темата  Laughing и след това споделих впечатление (много позитивно. После пак я ползвах за другия апартамент.)

# 1 915
Привет,

Аз мога да препоръчам една малко по-голяма фирма, ние само нея си я ползваме. Цените са им нормални спрямо другите фирми, но сме страшно доволни от към качество. Работят наистина професионално, харесва ми, че ме съветват и ми дават идеи. Правихме основен ремонт и външна изолация на апартамента с тях. Всичко стана много красиво. Фирмата се казва "Ер Строи Ремонти" имат си и сайт: http://rstroi-remonti.bg

Поздрави

# 1 916
Търся майстор за поставяне на гранитогрес.
За София става въпрос.

# 1 917
Здравейте,търся добър дърводелец за Варна,за правене  на кухня по поръчка ,от 2 кухни искам да използвам всички вътрешни елементи/дръжки,разни плъзгащи елементи,носачи на вратичките-сори не знам как се казват тези неща / ,само нови плоскости ,плот и гръб да направи според ел. уредите  и мястото,моля помагайте,едва ли фирма ще се съгласи на това. Praynig

# 1 918
  • София
Търся майстор за цялостен ремонт на баня. Става въпрос за баня под 4м2 в  панелен апартамент /София/. Идваха няколко за оглед, но или  дават много дълъг срок за изпълнение или цената за труд е нереално висока.

# 1 919
  • София
Търся майстор за цялостен ремонт на баня. Става въпрос за баня под 4м2 в  панелен апартамент /София/. Идваха няколко за оглед, но или  дават много дълъг срок за изпълнение или цената за труд е нереално висока.
Колко  пари  ви искат  за  работа  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт