БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 979
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 1 890
Това за кой град е?

# 1 891

Здравейте, предстои ми цялостен ремонт и реконструкция на банята (в панелно жилище), ако някой може да ми препоръча майстори - ВИК, фаянс (нестандартни размери 15х90см), фирма за качествени паравани от които е доволен, за гр.Варна, ще му бъда много благодарна.

Също така се нуждая от дърводелец за изработка на гардероб и бюро от естествена дървесина (чам).

Благодаря предварително на всички отзовали се!
Азсъм доволен от параваните на фирма ЕМИР  а и правят по поръчка ако мястото е нестандартно а за фаянсаджия зависи колко бързаш мога да ти предложа маистор и ако искаш и снимки на рабатата му

# 1 892
За София Grinning

# 1 893
Ще разсея съмненията ви като кажа,  че аз не съм ел.техник и нямам квалификация за това, но когато трябва да се премести или пусне ел.контакт, ел.ключ или осветително тяло го правя защото на много "ел.техници с тапия" не им се занимава. Моето лично мнение е, че всеки мъж от обща култура би трябвало да знае, че контакта има фаза, нула и маса, аз даже съм го учил в 6-ти клас по трудово. Проблемът на човека не беше от моята компетенция. На момчето от сервиза за бойлери даже не знаех името, но съм го виждал как работи, взел съм му номера и го препоръчвам на мои клиенти. Ако модератор прецени, че поста ми е реклама нека го изтрие. Благодаря.

# 1 894
  • Сф
Идеята на форума е да си помагаме с изпитани майстори, а не да се самопредлагат новорегистрирани!Вие какво- Емо и Цецо един на друг се препоръчвате от два ника?Иначе Румен Янков-майстор, си пише човека нито се крие нито  нищо , ползвали са го от форума доколкото съм чела, няма лошо , когато е поднесено  директно , а не да ни правите на маймуни, елементарно е ...

# 1 895
  • София
Идеята на форума е да си помагаме с изпитани майстори, а не да се самопредлагат новорегистрирани!Вие какво- Емо и Цецо един на друг се препоръчвате от два ника?Иначе Румен Янков-майстор, си пише човека нито се крие нито  нищо , ползвали са го от форума доколкото съм чела, няма лошо , когато е поднесено  директно , а не да ни правите на маймуни, елементарно е ...
Торманова, модератор лесно може да провери дали един и същи човек се самопредлага от два ника. Злобеете излишно. А на  Емо специално не му е нужна нито реклама , нито самопредлагане, той също отдавна е регистриран във форума, но не го следи , защото работи, аз му казах за поста и той счете за необходимо да поясни, за какво точно става въпрос, без да се заяжда и иронизира, нито да се е "самопредложил", просто отговори на ваш въпрос.
Извинявам се за спама на останалите съфорумци, които следят темата!

# 1 896
Торманова, модератор лесно може да провери дали един и същи човек се самопредлага от два ника. Злобеете излишно. А на  Емо специално не му е нужна нито реклама , нито самопредлагане, той също отдавна е регистриран във форума, но не го следи , защото работи, аз му казах за поста и той счете за необходимо да поясни, за какво точно става въпрос, без да се заяжда и иронизира, нито да се е "самопредложил", просто отговори на ваш въпрос.
Вие сте съпруга на Емо, нали?

# 1 897
  • София

Да  и аз никога не съм го крила, просто се дразня, когато някой говори неистини и иронизира мъжа ми, защото той наистина няма нужда от самореклама,защото има достатъчно много клиенти и работа, затова и му казах за поста. Нямам нищо против , ако някой е бил недоволен от неговата работа да го каже и да може да се аргументира. Специално вие виждам , че ме помните , защото с вас спорихме преди години, що за майстор е Емо и вие го оплюхте , не защото ви е работил , а защото се бяхте разминали в комуникацията по телефона и не се беше осъществила срещата. Така че не очаквам нищо добро да кажете за него , въпреки че не е работил за вас. Всъщност всичко вече стана много мелодраматично, само защото някой новорегистриран потребител е похвалил майстор на бойлери и ел. инсталации, който Емо му го е препоръчал. Оттам насетне всичко за мен е злобеене и с това ми е махленско!  Peace

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 15:04 от nellyani

# 1 898

Да  и аз никога не съм го крила, просто се дразня, когато някой говори неистини и иронизира мъжа ми, защото той наистина няма нужда от самореклама,защото има достатъчно много клиенти и работа, затова и му казах за поста. Нямам нищо против , ако някой е бил недоволен от неговата работа да го каже и да може да се аргументира. Специално вие виждам , че ме помните , защото с вас спорихме преди години, що за майстор е Емо и вие го оплюхте , не защото ви е работил , а защото се бяхте разминали в комуникацията по телефона и не се беше осъществила срещата. Така че не очаквам нищо добро да кажете за него , въпреки че не е работил за вас. Всъщност всичко вече стана много мелодраматично, само защото някой новорегистриран потребител е похвалил майстор на бойлери и ел. инсталации, който Емо му го е препоръчал. Оттам насетне всичко за мен е злобеене и с това ми е махленско!  Peace
Значи понеже самата повдигате стария спор, нека се изясним ОЩЕ ВЕДНЪЖ. Първо не съм оплюла съпруга Ви, а казах, че не може да се разчита на него, защото беше обещал да дойде в къщи, а не дойде и не се и обади /това, което Вие наричате "разминаване в комуникацията"/. Дотук мисля всичко написано от мен е истина. Не съм твърдяла никога, че работи некачествено, защото нямам такива наблюдения. Само че светкавично след като го написах веднага той намери начин да комуникира с мен публично /явно осведомен от Вас/  и да обясни своята версия на "разминаването с комуникацията". Попитах Ви дали сте му съпруга не за да се заяждам, а за са да ясни нещата тук. Кой кой е, нали така. Да, има майстори, които се обявяват като такива и хората ги търсят, след това оставят отзив. Има и съпруги на майстори, няма лошо, ако хората работят добре. Ама няма нужда веднага да скачате от един елементарен въпрос - дали сте му съпруга или не като го хвалите. Мисля, че това има значение за потребителите, поне за мен би имало такова. И още веднъж ще подчертая, че съпругът Ви не е извършвал ремонти в къщи и нямам впечатления от работата му за да го "плюя". Но когато майстор ми върже тенекия в единствените ми два свободни дни през седмицата и го чакам напразно, определено бих споделила това във форума, както и направих.

# 1 899
  • София
Милитана, беше ви обяснено, как и защо не е могъл да дойде на срещата,нито да се свържете по телефона,защото той определено не знае къде живеете , за да дойде направо у дома ви. Даже вече не знам преди колко години беше.Съжалявам наистина, че сте останала с толкова негативно впечатление, от човек , който  не познавате,но нямам намерение да се обяснявам , като ученичка отново, щом тогава не сте разбрала ,няма и да го разберете, здраве да е! Simple Smile

П.С. Под говоренето за неистини, нямах предвид вас, а поста на Торoманова, че едва ли не Емо се самопредлага и сам си е пуснал поста да похвали някой майстор, който той е препоръчал, това не е вярно , затова и реагирах, вие просто се намесихте, а вашето мнение вече го знам.

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 17:34 от nellyani

# 1 900
Здравейте ,предстой ми ремонт на стар апартамент-WC/тръби,плочки,мивки.../,смяна на доргама, врати,шпакловка +боя,записах си някой телефони дадени тук за Варна,че да видим на кого ще се обадя,та въпросът ми е някой да е доволен от ел.майстор,че домофона не работи нещо и разни контакти ,полюлей...,и майстор ключар търся да идва на място,че  блиндирана входна врата прави фасони като се заключва от вътре,май нищо не е вред в това жилище и ако може да изредите в каква последователност трябва да подходя-дограма,шпакловка стени+боя ,бойлер към кухнята за топла вода -  на гърба е пералното ,WC-то ,има да се зидат едни стени от газобетон и  кога трябва да включа ел.майстора за осветлението,домофона и звънец също #Crazy newsm78,забравих да питам и за фирма за носачи ,ще пренасям мебели от едно на др.място Embarassed

# 1 901
Търся също добър майстор по хладилници,имам един двуврат хл-к и ще го местя в новото жилище,много си го харесвам,но трудно го вкараха даже го огънаха ,заболя ме сърцето , стълбището много тясно,а на изкарване без да се разглобят вратите няма да излезе,виждам един кабел който минава към вратата на фризера ,а на нея име дисплеи и това ме тревожи,моля който има изпитан майстор да пише,за Варна

# 1 902
  • софия

Значи понеже самата повдигате стария спор, нека се изясним ОЩЕ ВЕДНЪЖ. Първо не съм оплюла съпруга Ви, а казах, че не може да се разчита на него, защото беше обещал да дойде в къщи, а не дойде и не се и обади /това, което Вие наричате "разминаване в комуникацията"/. Дотук мисля всичко написано от мен е истина. Не съм твърдяла никога, че работи некачествено, защото нямам такива наблюдения. Само че светкавично след като го написах веднага той намери начин да комуникира с мен публично /явно осведомен от Вас/  и да обясни своята версия на "разминаването с комуникацията". Попитах Ви дали сте му съпруга не за да се заяждам, а за са да ясни нещата тук. Кой кой е, нали така. Да, има майстори, които се обявяват като такива и хората ги търсят, след това оставят отзив. Има и съпруги на майстори, няма лошо, ако хората работят добре. Ама няма нужда веднага да скачате от един елементарен въпрос - дали сте му съпруга или не като го хвалите. Мисля, че това има значение за потребителите, поне за мен би имало такова. И още веднъж ще подчертая, че съпругът Ви не е извършвал ремонти в къщи и нямам впечатления от работата му за да го "плюя". Но когато майстор ми върже тенекия в единствените ми два свободни дни през седмицата и го чакам напразно, определено бих споделила това във форума, както и направих.
Не съм роднина на Емо, не съм новорегистрирана  Mr. Green, не съм майстор  Mr. Green, но съм безкрайно доволна от неговата работа и коректност и няма да спра да го препоръчвам. Не съм го питала какво е завършил и не съм му искала дипломи. Свършената работа и качество говорят за това, което може. В предишни постове съм показвала, разказвала и аргументирала.

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 09:55 от zvanche

# 1 903
Здравейте, търся майстор за решетки на балкони и прозорци.Моля, ако някой е правил и е доволен да се похвали с майстора и изработката му. Става дума за София.

# 1 904
Всъщност ще ми трябват и други майстори, но затова ще питам по-късно. Най-спешно сега ми трябва майстор за циклене на паркет. Има ли някой опит с майстор, който да цикли без да се вдига много прах ,тоест хубава машина и съотвено разумни цени. Благодаря предварително за отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт