БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 081 862
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 2 205
# 2 206
Здравейте,
току що приключих с ремонт на банята, и попаднах на такъв майстор, че полочината фуги са празни, а стените вече напукани  #Cussing out Cry Sad Моля да ми препоръчате някой който да поправи злините на предния. Знам, че по принцип не се наемат много на такива работи, но все се надявам, че някой ще се смили над мен Sad Става въпрос за Варна. Ако ми хареса как работи ще му възложа и други ремонти в апартамента.

# 2 207
  • София
Здравейте, трябва ми човек, който да се занимава със сухо строителство. Моля, да ми препоръчате някой. Става на въпрос за гр. София. Някой, който работи бързо и чисто.

# 2 208
  • В царството на игрите:)
Здравейте, чудесна тема, но нямам време да чета назад. Моля за координати на добър плочкаджия. Малко е мястото, на което трябва да се слага теракота, но си трябва опит, че има изравняване на ниво.
Става въпрос за София - Дружба!
Благодаря!

# 2 209
Здравейте,търся майстор за банята и тоалетната.Слагане на плочки и вик.Става въпрос за град Пловдив.

# 2 210
Давам координатите на тапицер за София,от който много останах доволна,претапицира ми една много стара холна гарнитура,която беше в окаян вид,направи я като нова с моя дамаска.Също така съм го викала и за счупени ламели на подматрачна рамка за матрак и това успя да ми оправи ,има ателие в центъра на София ,ул.Веслец,казва се Румен 0879420333. Има си транспорт и хора за носене.

# 2 211
Циклене на паркет, за Варна : 0897 568 477 Николай
Възхитена съм от майстора, от работата му и от точността му като време.  Peace
Уважава както собственото си, така и на клиентите си!
Работи с професионална машина, тежаща над 200кг.
Ето снимков материал:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Паркетът преди обработката изглеждаше така:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 20:43 от Анонимен

# 2 212
Здравейте, предстои ми ремонт на двустаен апартамент и мисля да започна от балконите. Трябва ми майстор за усвояване /зидане / на два балкона. Ще се радвам да ми предложите читав такъв или бригада, говоря за град София.На по късен етап ще се правят стени, подове на двете стаи и баня.

# 2 213
Здравейте, зарових се назад в темата, но не можах да намеря координати на майстори за възстановяване на интериорни врати.
 Вратите са здрави и няма смисъл да ги сменям. Но от ползването на апартамента от многото наематели има очеквания липсващи парчета и пирони. Много пирони.
Та бих бил благодален ако дадете координате на човек или екип, който би се заел да ги възстанови.
Може и на ЛС.

Благодаря предварително

# 2 214
     Дикобраз, най-големите майстори по възстановяването на дървени врати и мебели са в темата за преправяне на стари мебели /сериозно говоря, те познават добре и материали, и техники/.

# 2 215
Здравейте,
предстои ми основен ремонт, а не познавам много майстори.Rolling Eyes Бихте ли препоръчали майстори, фирми и т.н
Става въпрос за София Simple Smile

Благодаря Ви Simple Smile

# 2 216
Здравейте,търся майстор за банята в град Пловдив /изграждане на душ кабина с плочки/

# 2 217
Някой може ли да ми препоръча добър електротехник в Пловдив?  Rolling Eyes Трябва ми малко спешно, така че ще съм благодарна на всякакви препоръки.  Peace

# 2 218
  • В царството на игрите:)
Моля за препоръка за добър майстор за циклене на дюшеме. Става въпрос за София! Peace

# 2 219
     За втори път работихме с нашия майстор - две стаи циклене и лак, много доволна останах. Не взема нищо за оглед и при огледа предлага цена и срок, защото всяка ситуация е различна. Боян 0878189160.

Общи условия

Активация на акаунт