БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 054
  • 4 992
  •   3
Отговори
# 2 220
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча майстор мазач за град Варна? Трябва ми за изравнителна замазка на под - около 13 квадрата.

# 2 221
Здравейте!Имам проблем с вратичката на фурната разпадна ми се в ръцете.Знам че има фирми които ходят по домовете.Препоръчайте ми моля!

# 2 222
  • Някъде на път....
Здравейте!Имам проблем с вратичката на фурната разпадна ми се в ръцете.Знам че има фирми които ходят по домовете.Препоръчайте ми моля!

Такъв човек върши ли ти работа?

# 2 223

Такъв човек върши ли ти работа?

Не за съжаление,той е за мебели.Свързах се с един сервиз който поддържа марката не печката ми!

# 2 224
  • София-в сърцата на моите деца
Здравейте, предстои ми ремонт на двустаен апартамент и мисля да започна от балконите. Трябва ми майстор за усвояване /зидане / на два балкона. Ще се радвам да ми предложите читав такъв или бригада, говоря за град София.На по късен етап ще се правят стени, подове на двете стаи и баня.

И аз търся,моля!!! Praynig

# 2 225
  • гр.Варна
Мога да предложа за Варна. PeaceСтрахотен,много точен ,професионалист и може много неща.Топлоизолация,ремонт на покриви,изграждане на тераси,на шпакловката е цар. С  една дума,каквото има за ремонт  - той е човека.Казва се Станислав- 0885 013685.

Последна редакция: ср, 22 юли 2015, 11:21 от pars

# 2 226
Здравейте, по принцип ми трябва домашен майстор, защото съм сама жена с две леви ръце  Crazy В момента конкретно търся добър електротехник за София, да смени два полилея, на единия за смяна е фасунгата. Благодаря предварително   bouquet

# 2 227
  • In the shadows of my mind
Привет на всички Simple Smile
Започвам с много кратка предистория: харесахме апартамент за покупка, но над него има тераса и явно е имало теч. Строителят ни уверява, че течовете са отстранени и всичко е ремонтирано. Аз обаче не вярвам на думи и обещания и искам някой да погледне "последиците" от миналия теч и "извършения" ремонт на терасата отгоре, за да съм спокойна, че всичко е наред... Дали някой е наемал хора за подобен оглед? Позвъних на 1-2 фирми, които открих с гугъл, но ми казаха, че сега е сухо и топло и може да се гледа евентуално при стабилно намокрено и по-студено време... което на мен не ми е ок Sad Приемам идеи и контакти на майстори и технически специалисти (инженери или каквото и да е) за оглед и експертно мнение   bouquet Ако някой се е сблъсквал с подобно нещо ще съм благодарна на мнения и идеи.

# 2 228
Привет на всички Simple Smile
Започвам с много кратка предистория: харесахме апартамент за покупка, но над него има тераса и явно е имало теч. Строителят ни уверява, че течовете са отстранени и всичко е ремонтирано. Аз обаче не вярвам на думи и обещания и искам някой да погледне "последиците" от миналия теч и "извършения" ремонт на терасата отгоре, за да съм спокойна, че всичко е наред... Дали някой е наемал хора за подобен оглед? Позвъних на 1-2 фирми, които открих с гугъл, но ми казаха, че сега е сухо и топло и може да се гледа евентуално при стабилно намокрено и по-студено време... което на мен не ми е ок Sad Приемам идеи и контакти на майстори и технически специалисти (инженери или каквото и да е) за оглед и експертно мнение   bouquet Ако някой се е сблъсквал с подобно нещо ще съм благодарна на мнения и идеи.

Мога да ти препоръчам човек/фирма, но не това ми е целта на включването.
Каквито и ремонти да са извършени на терасата, открита ли е, е абсолютна предпоставка за проблеми.
И да, така е, без наличието на обилно дъждополиване, огледът е безсмислен. Изчакай обилните есенни дъждове и тогава усети не само дали и течове и влага и как се усеща Т в помещението.

# 2 229
  • In the shadows of my mind
Едва ли имотът ще е още на пазара, докато дойде есента, за това и не мога да чакам, както казаха от фирмите, които контактнах. Предпоставка и риск - факт, има ги, но не винаги това е 100% сигурно... за съжаление обаче теч е имало и видяхме последиците, могло е да го замаскират сега в топлото време и дори да не разберем... Изпрати ми контактите, които имаш   bouquet Благодаря предварително!

# 2 230
Не ти трябва жилище, което има над себе си открита тераса.  Peace
Иначе лесно ще ти пратя координати на лични, но няма да се наеме да ти даде оценка вероятно.
А ще те пуснат ли на въпросната тераса за оглед? Това е най-важното.

# 2 231
  • Пловдив
Не ти трябва жилище, което има над себе си открита тераса.  Peace
Иначе лесно ще ти пратя координати на лични, но няма да се наеме да ти даде оценка вероятно.
А ще те пуснат ли на въпросната тераса за оглед? Това е най-важното.

Peace

Ако ви пуснат на откритата тераса, хвъряте -2-3 кофи вода и ще стане ясно има ли теч долу... Mr. Green

# 2 232
  • София

Глория, ще ти препоръчам на ЛС, за да не се приема за реклама. Кадърен и много възпитан техник.

# 2 233
  • София
Запушете сифона. После сипете вода поне 1-2см да се  напълни терасата. Изчакайте половин час ако не протече долу значи е  наред.

# 2 234
Запушете сифона. После сипете вода поне 1-2см да се  напълни терасата. Изчакайте половин час ако не протече долу значи е  наред.

Досега не ми се е случвало да разбера за оглед, на който са разрешили горното.
Отделно, че днес не тече, но другото лято?
Често проблемът е на място, което предполага повече от обикновено къртене, а направо преправа на отводнителната система.
Наскоро имаше обект като описания, където беше поставен прекрасен, качествен и т.н. гранитогрес на терасата, имаше и поставена изолация отдолу под него, отделно на апартамента, но за да стигне до улуците, водата се събираше в средата на терасата и тръбата беше спукана, лекото сълзене олицетворяваше поговорката "капка по капка- вир става".

Общи условия

Активация на акаунт