БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 380
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 2 295
Моля, препоръчайте ми майстор или бригада за направа на дървен навес. Става въпрос за района около София.

Пиши ми на лични за кой точно район става въпрос.

# 2 296
Благодарение на хората споделящи тук и аз успях да намеря майстор за спешна шпакловка на таван.
Казва се Кирил - тел. 0895101698
Никоя фирма няма да дойде да ви прави само 1 таван или само една стая. А човека дойде още същия ден и свърши работата съвестно.

# 2 297
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате някой майстор на бани - да прави от до.. както и на окачен таван за гр.София.
Благодаря

# 2 298
  • София
Търся електротехник за София.

# 2 299
Търся някой да ми изработи една ревизионна вратичка от неръждавейка.

Защо не си вземеш готова? newsm78

Виждала съм в магазина на Джия във Варна под Метро ,   http://www.djiabg.com/
Изработват по размери.

Стана ми интересно къде се продават. newsm78 Не съм се замисляла ако ни потрябва .... Може би  в магазин от сорта на Практикер?

# 2 300
  • Бистрица
Здравейте,
предстои ми ремонт в гр. Пловдив на жилище. Може ли да ми препоръчате някоя фирма за комплексни интериорни ремонти?

# 2 301
  • София
 Здравейте! Simple SmileТърся бял майстор за баня,отделно вик- вертикали и хоризонтали. Simple Smile /17кв баня гранитогрес/

# 2 302
Спешно ми трябва добър ВиК майстор за прокарване на тръби от кухня към баня. Можете ли да ми препоръчате някой? Става въпрос за София.

# 2 303
Здравейте! Simple SmileТърся бял майстор за баня,отделно вик- вертикали и хоризонтали. Simple Smile /17кв баня гранитогрес/

Препоръчвам ти моя майстор - Радослав 0876 83 71 47  Peace За него съм писала по назад в темата , а на скоро и друга съфорумка му ползва услугите .

# 2 304
  • Някъде на път....
Здравейте,
предстои ми ремонт в гр. Пловдив на жилище. Може ли да ми препоръчате някоя фирма за комплексни интериорни ремонти?
С две ръце препоръчвам Истерия дизайнPeace

# 2 305
  • София
Здравейте, търся препоръчана фирма за циклене на паркет. Прегледах назад страниците, но не видях някой скоро да е писал.

# 2 306
  • Бистрица
Здравейте,
С две ръце препоръчвам Истерия дизайн.  Peace
Благодаря! Разгледах им сайта, но те предлагат и дизайн и последващи ремонти към него, което ще рече, че цените по ремонта биха били завишени поради техния марджин? Така ли е или не съм прав?

# 2 307
Търся електротехник за София.

Аз мога да предложа много свестен и добър електротехник. Ако искате пишете ми на лични

# 2 308
  • София
Здравейте,

препоръчайте ми, моля, фирма за изграждане на слънцезащитен навес на балкон.

Скрит текст:
Имам проект, който е одобрен от общината и всички необходими документи т.е. трябва ни единствено някой, който да се справи с изпълнението на въпросния проект.

Става дума за София.

Благодаря предварително.

# 2 309
Препоръчвам електротехник за град Варна - Емил Костов тел. 0896069894.От доста години само него викаме за всякакви уреди и токове вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт