БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 088 099
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 2 685
  • София
Много моля да ми препоръчате добър и изпробван ВиК майстор за София! Благодаря!

# 2 686
  • софия
Да беше прочела поне предишната страница.

# 2 687
  • Тра-ла-ла
За София съм доволна от този ВиК майстор
Скрит текст:
Извиках го за няколко ВиК проблема. Дойде още на следващия ден. Точен и коректен. Без майсторски измишльотини, без пазарлъци кое и дали да се направи. Бих казала, че е от новото поколение майстори, които си разбират от работата, имат коректно отношение към клиента, а не са мързеливи, мрънкащи и тарикатеещи като някои техни колеги.

# 2 688
  • София
Скрит текст:
Извиках го за няколко ВиК проблема. Дойде още на следващия ден. Точен и коректен. Без майсторски измишльотини, без пазарлъци кое и дали да се направи. Бих казала, че е от новото поколение майстори, които си разбират от работата, имат коректно отношение към клиента, а не са мързеливи, мрънкащи и тарикатеещи като някои техни колеги.
Благодаря, Джулая!  bouquet

# 2 689
Здравейте!

На път сме да си купим панелен апартамент в София от 88ма и ни чака основен ремонт. Интересувам се от прилични и не прекалено скъпо работещи майстори за цялостен ремонт на баня, лепене на теракота и за редене на ламинат. Бюджетът ни ще е доста ограничен и се надявам да намеря препоръчани и изпробвани хора, за да нямаме главоболия после.

Благодаря предварително!

# 2 690
И аз търся майстор за баня, но цялостен ремонт. Praynig

# 2 691
Цитат
Фирмата, която прави ремонта в едно жилище, което наскоро купихме:
ЧАПАРА ЕООД
телефон: 087 8912246
Собственикът се казва Божидар Стефанов.
Много сме доволни, правят всички довършителни работи. Ние контактуваме със собственика, а той се оправя с всичко останало - материали, работници, кое как да стане и т.н. Изключително съм доволна, тъй като не се налага да им се виси постоянно на главата, нещата се изпипват.
http://forum.napravisam.bg/viewtopic.php?t=30378

# 2 692
Здравейте ,спешно търся алпинист,майстор който си разбира от работата ,за Варна,живея в панелка на 4 етаж и една от стайте ми е на калкан,един блок от 2 входа като всеки вход започва със стена и по средата имат едни ламарини който уж запушват пространството между двата входа,жилището е изолирано от вън,изолацията е от трети до 7 етаж ,но точно в ъгъла на външната изолирана стена и калкана пламна с мухъл,няма мебели там ,въздуха минава спокойно ,изложение из/зап,в долния ъгъл е най зле,пламнало е и по плочките в ъгъла има мъничко  вода,проветрявам редовно ,топлим се с климатик,жилището под мен е обитаемо,над мен не ,моля ако някой е имал такъв проблем да ме посъветва как да го реша,спешно ми е ,стаята е детска,помагайте,мисля за алпинист за махне тая ламарина и да опени с нещо или има някакъв проблем с изолацията точно там ,не разбирам ,дайте съвет какво да предприема ,моля

# 2 693
Скрит текст:

Моля да ми препоръчате такъв майстор за Бургас!

# 2 694
Момичета,

Някой да е ползвал майстор за изграждане на комин и да е доволен?  Интересувам се за къща до София. Настоящият комин прави конденз и си има и други проблеми, та сигурно ще трябва нов.

Може ли да препоръчате някой?
 bouquet

# 2 695
Здравейте !
Съжалявам, че не мога да изчета цялата тема, но интернета ми е много бавен. Искам да направя основен ремонт на стая - махане на тапети, изравняване на стени, поставяне на нови тапети, циклене, пренареждане и лакиране на паркет. Бихте ли ми препоръчали добри и изгодни майстори за стените и тавана и специалисти за паркета, тъй като никога не ми се е налагало да се занимавам с подобни неща и се притеснявам да не би да си оставят ръцете.
Благодаря предварително, при първа възможност ще прочета цялата тема.
Поздрави !

# 2 696
Скрит текст:

Наскоро правих основен ремонт и ползват неговите услуги. Сменяше се абсолютно всичко по ВиК-то и мога да кажа, че останах много доволен. Ето и негови координати: 0899 232 988 Савчо

# 2 697
Скрит текст:

Наскоро правих основен ремонт и ползват неговите услуги. Сменяше се абсолютно всичко по ВиК-то и мога да кажа, че останах много доволен. Ето и негови координати: 0899 232 988 Савчо

Благодаря ти! Ще предам на близките ми.

# 2 698
  • Варна

Здравейте, нашия майстор, който ремонтира цялостно терасата твърди, че стъклопакетите за дограмата все още не са готови и му ги бавели от където ги е поръчал...Ние сме му ги платили преди месец...Все ми се струва, че ни мотае...

# 2 699
Здравейте! Търся фирма от Пловдив, която се занимава с подмяна на щрангове. Надявам се някой, който е минал през тази неприятна процедура и е доволен от изпълнението, да се включи.

Общи условия

Активация на акаунт