БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 081 841
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 2 700
И аз да си дам майстора. Пловдив. Прави всичко - от къртене,ел и Вик до слагане на плочки,шпакловка,боядисване.Много съм доволна 0888523211 Веско

Веселин Александров /Веско/ 0888523211 вече явно не държи на добро име.
1. От ел.инсталации не разбира ignore2 - в банята искаше да сложи незащитена лампа ip20 и ключ (!) - готово за непредумишлена смрт  Twisted Evil
2. остави огромна дупка в плочите в банята и дълг от 200 лв.
3. Остави куп недовършени неща, предплатени!  ignore2

Майстор, който "разбира" от всичко може и всичко да прецака..  #2gunfire
[/img][/img]

# 2 701
Здравейте,
Отправям молба за препоръка за бяла "фирма" за цялостен  ремонт на  ново жилище в гр. София. Благодаря предварително.
P.S Съществуват такива препоръки във форума  ,но те са от 2009 г и не ми се струват много актуални
Фирма не мога да ти препоръчам, но в момента две момчета здраво работят в нашия нов апартамент и се справят бързо и повече от прекрасно. Препоръчани са ми и на мен. До две седмици приключват с ремонта и ако искаш, на лични мога да ти дам координати.

Здравейте, малко е старичък този цитат, който прилагам горе, но ме интересува същото и ако имате все още контактите на тези майстори, ще се радвам!  bouquet

# 2 702
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате фирма за основен ремонт на апартамент 50 кв.
Една фирма дойде и офертата им е 16 000 лв с материали , но това ми се струва страшно много. а мебели, техника, кухня...
направо ми е пламнала главата
благодаря ви предварително

# 2 703
Какви материали включват тези 16 000? Rolling Eyes

# 2 704
Материалите са Holsim, Angro, церезит, кошава,и всичко останало - чували, тръби,найлони, тиксо, шкурка. Плочките, фугата и паркета си ги взимам аз. като за монтаж на паркет искат 312 а знам че фирмите ти го предлагат безплатно  ooooh! ooooh! ooooh!

# 2 705
А дограма влиза ли?
Ако не, махай ги веднага тези кожодери! Naughty
Монтаж на паркет предлагат от магазините за паркет, с едногодишна гаранция. Peace

# 2 706
  • София
Дай офертата.Така няма как да гадаем какъв ремонт ще се извърши и какви материали ще отидат.На едни познати за 60кв им отидоха към 5000лв за материали.Шпакловка,замазка,кабели,картин и т.н. А за паркета лайсните и ъглите не са включени към безплатния монтаж.

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 13:21 от rumen_iankov

# 2 707
без дограма е.
Офертата няма да я дам, не е тук мястото. все пак това е бял списък  Wink

# 2 708
Без дограма, с плочки и ламинат от теб, е адски много! За 50 м2.

# 2 709
Без дограма, с плочки и ламинат от теб, е адски много! За 50 м2.
да и аз така мисля
просто не знам какъв майстор да намеря

# 2 710
Ами и нашия е около 50м2, ще потърся офертата. А декоративни мазилки ще има ли? Те са скъпи, зависи от мазилката - към 18-25лв/м2 по спомен.

# 2 711
Ами и нашия е около 50м2, ще потърся офертата. А декоративни мазилки ще има ли? Те са скъпи, зависи от мазилката - към 18-25лв/м2 по спомен.

dessi много ти благодаря.
Не съм мислила за декоративни мазилки.
На вас колко ви излезна целият ремонт? Фирма ли го направи?

# 2 712
Embarassed...Да се надяваме, че ще издържи още една нощ, така е капало от седмица. Днес се занимавах със стълбищаната инсталация и мисля че ми е достатъчно като активност за днес... Grinning...човека с тока е СУПЕР. Ако има нужда някой да казва. Оправи инсталацията (пълна подмяна) на апартамента ми (тухла). Няма грешка. Голямо благодаря още веднъж bouquet
И аз имам нужда от подмяна на инсталация. Може ли да споделиш инфо или има някъде по-назад в темата?

# 2 713
Здрасти,
На нас ни предложиха около 10500 с латекс и 13000 с декоративна мазилка. Ние избрахме втория вариант, като това е без прозорци и за материали и труд.

dessi много ти благодаря.
Не съм мислила за декоративни мазилки.
На вас колко ви излезна целият ремонт? Фирма ли го направи?

# 2 714
Привет на всички,

Временцето се оправя идеално е за ремонтни дейности но за сега не смея да се обърна към фирма като чета колко негативни коментари има специално за София.  Shocked

В нас е дармадан - търся сериозна фирма да ми изкърти дограмата на балкона ми подлива вода, баня за ремонт, настилки за смяна.  Confused

Не знам от къде да започна.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт