БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 081 629
  • 4 992
  •   2
Отговори
# 2 760
Да започна с хвалбите и аз:
Нашите майстори се оказаха много добри и доста бързи. Спазиха си сроковете, за всичко намират отговор, банята стана безупречна при все, че беше трудна баня, защото старите собственици бяха правили някакви изумителни неща, а и стените бяха мега криви. Изкъртиха всичко (което не беше лесно, защото старите собственици бяха изградили някак цяла стена вътре в банята уж нещо като вана с плочки и цимент), подмениха ВИК-то, изравниха стените (не с гипскартон), положиха хидроизолацията, налепиха плочките по мое мнение супер качествено,  наклона е перфектен, фугираха, монтираха окачен таван с лунички, утре ще монтират санитарията и сме готови. По мое мнение за всичко, което свършиха и за състоянието на банята, ни взеха съвсем нормална да не кажа ниска цена.
Координатите са на ръководителя: Васил - 0882077687 Много е добър. За всичко си има хора. Прави точен проект и като ти каже цена, това е цената. Може да се качи единствено, ако ти поискаш нещо отгоре (ние искахме и някои неща по ВИК на кухнята). Имате си договор. Спазва си уговорките. Общо взето, имахме късмет, че попаднахме първо на него особено като чета мъките на други потребителки с този така сложен ремонт - на баня.

Много съм доволна и от услугите на Врати Узунов - http://borsauzunov.bg/ Поръчахме вратата за банята от тях. Става дума за панел с нетипични врати. Майсторът (много свестен и разбран човек) взе размерите и до 5-6 дни вратата беше готова, наложи се рязане на касата. Монтажа стана супер. Самата врата се оказа изненадващо евтина за алуминиева врата - едва 206 лв с касата и всички джаджи.

# 2 761
Много евтина, 206 лв.?
Бяла ли е?

# 2 762
Много евтина, 206 лв.?
Бяла ли е?
Да. И аз се изненадах. Аз очаквах над 300 лв. Не бях гледала цени преди да поръчам. Като се нанесем в неделя ще я снимам. Simple Smile А и човекът взе едва 100 лв за демонтаж на старата (с рязането на касата) и монтаж.

# 2 763
Ами значи не е само 206.
Моята - златен дъб, е 330 с монтажа.
Демонтажа на старата ми го прави друг, безплатно. Wink

# 2 764
Ами значи не е само 206.
Моята - златен дъб, е 330 с монтажа.
Демонтажа на старата ми го прави друг, безплатно. Wink
Безплатно ли? Някой познат или имат такава услуга?

А там, откъдето си я взела, правят ли и обикновени врати за другите стаи? Ние още сме доста далече от това де, но рано или късно ще стигнем и до вратите.

# 2 765
Ами майсторът, който ми слага плочките я махна, но не ми калкулира демонтажа.

Иначе за интериорните врати - от друга фирма, имах по 40 лв. монтаж/демонтаж на врата.

# 2 766
  • Сф
Оу, 100 лв монтаж / демонтаж за врата на баня- много бре!

# 2 767
Оу, 100 лв монтаж / демонтаж за врата на баня- много бре!
Мислиш ли? Все пак имаше рязане на каса? На човека му е отнело поне 1-2 часа. newsm78

# 2 768
  • София
Значи вратата се връзва около 306лв.може ли снимки на банята.

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 11:10 от rumen_iankov

# 2 769
  • в полите на Балкана
Имам следния казус и се надявам да ми помогнете. На общо събрание на входа решихме да сменим водопроводната система .Моля да ми препоръчаха майстор или фирма занимаваща се с водопроводни услуги. Също така някаква ориентировъчна цена за апартамент да ми дадете.

# 2 770
Значи вратата се връзва около 306лв.може ли снимки на банята.
Ще кача утре като вече официално се нанесем, че днес цял ден чистихме предварително и не се сетих да снимам. Simple Smile

# 2 771
Здравейте! Трябва ми човек, който да слага итонг - за Пловдив ,

# 2 772
Здравейте! Предстои ми смяна на врати в панелно жилище. Спряла съм се на две фирми, но за съжаление не предлагат къртене на старите металните каси, а само изработване и монтаж на вратите. Момичета можете ли да помогнете с координати на майстор за демонтиране на касите (за София става въпрос). 

# 2 773
Здравейте, може ли някой да ми препоръча добър майстор на покриви и хидроизолация за Велико Търново.

# 2 774
Здравейте, някой правил ли е циклене на гранит - сложен на голяма площ - коридор и стая?

Общи условия

Активация на акаунт