БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 081 695
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 2 775
Здравейте! Моля ви да ми препоръчате майстор, който да ми оправи една лампа тип "пура", вентилатор за банята и още някои дребнотии. Става дума за София, източни райони. Много благодаря!

# 2 776
Аз мога, но в момента имам телевизори и касетофони за ремонт. Когато приключа с тях, ако не сте ги оправили ще мога.

# 2 777
Здравейте,търся майстор за шпакловане и дюбелиране на три балконски тавана,за Бургас.Моля Ви, препоръчате ми някакъв читав майстор,който работи хубаво и не взема много пари.

# 2 778
Имам нужда от майстор за боядисване на стени, шпакловане на една стена. За Варна става въпрос, да е бърз и коректен, ако някой има идеи, ще съм благодарна. bouquet

# 2 779
  • Sofia
Здравейте, имам нужда от майстор за изграждане на външна ограда на къща от метална конструкция. Ще съм благодарна за препоръки. За София.

# 2 780
Здравейте,
Мислим да си купуваме вила в района на с. Виноградец. Някой има ли познат мйстор в тори район?

# 2 781
  • София
Питайте на строителния склад на село Бошуля.

# 2 782
Ами мислим да махаме тавана и да се прави окачен таван. Стените се чудим дали да са с картон,или да се шпакловат. Пода да се направи ламинат и може би замазка. Ще се прави и баня.

# 2 783
За Варна става въпрос, да е бърз и коректен, ако някой има идеи, ще съм благодарна. bouquet
Заповед № 1382/15.05.2017г. на Кмета на Община Варна във връзка с преустановяване извършването на строителна и монтажна дейност на територията на КК "Чайка".....
Майсторите вече работят само вътре в хотелите. Всички са заети по комплексите.

# 2 784
  • София
Здравейте! Моля ви да ми препоръчате майстор, който да ми оправи една лампа тип "пура", вентилатор за банята и още някои дребнотии. Става дума за София, източни райони. Много благодаря!

Нашият майстор в Борово приема и дребни уреди за ремонт.

https://lxpress.alle.bg/%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8%D0%B7-%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0/

# 2 785
Търся спешно проверена фирма за ремонт на повредена канализация с изкопни работи - площта не е голяма, но наистина ни е много спешно /става въпрос за София/ Повредата е на трасето от къщата до септичната яма, но не ни е известно къде точно са тръбите и сега някакви самодейци копаят по интуиция.
фирма "Павло" ЕООД, сл. тел. 02 928 94 75 ; моб. 0888 75 95 59 - Константин Тодоров
Оправя на входа една тръба за мръсна вода. Много сме доволни. Дава 5 години гаранция за работата си Peace

Към днешна дата мога да кажа, че забравихме за проблема с тръбата. До преди това ежегодно имаше проблем с нея. Сега не мога да се сетя как го намерих. След нас го препоръчах и на колежка. Тя също остана много доволна.

Това е водопроводчикът, който ни смени всички тръби в банята преди 15 години. Бяхме му загубили координатите, но благодарение на вас го намерихме отново. Благодаря  bouquet
Имахме теч от общите тръби, обадихме му се и ги смени за няколко часа.

# 2 786
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Здравейте,

Трябва ми читав майстор за оправянето на една тераса. Искам да я затворя. Съответно да се изградят стените и да се подготви за дограма... Абе зидане на терасата.... За София, Дружба е квартала, ако има значение.. Иска ми се да стане това лято...

Благодаря Ви предварително!

# 2 787
  • София-в сърцата на моите деца
Здравейте,

Трябва ми читав майстор за оправянето на една тераса. Искам да я затворя. Съответно да се изградят стените и да се подготви за дограма... Абе зидане на терасата.... За София, Дружба е квартала, ако има значение.. Иска ми се да стане това лято...

Благодаря Ви предварително!
И аз търся newsm78

# 2 788
Здравейте!!! Трябва ми спешно надежден майстор за баня и перилно помещение. Обектът се намира в Пловдив. Ремонта включва всичко - ВИК инсталация, ел. инсталация, фаянс, аксесоари. Добре е препоръките за бъдат съпроводени с доказателства.

# 2 789
Здравейте , някой да даде координати на техник за пералня  за София Praynig Стартира програмата , работи до едно положение и в един момент започва да свети всичко и спира .  Не иска да изпомпва ... Абе гадост .

Общи условия

Активация на акаунт