БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 081 930
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 2 790
  • София
МНОГО МОЛЯ да ми препоръчате много добър майстор за банята-фаянс и теракот!  bouquet
За София

# 2 791
  • софия
Моля за препоръка за майстор/фирма за изработка на метална входна врата на вход с чип и магнитна брава, от който/която сте доволни. (София)

# 2 792
Привет! Търся сериозна фирма за довършителни работи, от която сте доволни. Обекта е в София, имам нужда от частична замазка, нова баня, шпакловка и ремонт на мансарден покрив. Благодаря.

# 2 793
Въпреки че това е бял списък, бих искала да споделя моя черен опит с майстори за лепене на тапети. Тъй като тук във форума някой беше препоръчал Домко в белия списък, реших да им се обадя и те бързо откликнаха - майсторът щеше да дойде след 2-3 дни (по програма в петък). Ние се зарадвахме с мъжо, че ще можем да си оправим къщурката през уикенда. Но не би! Първо майсторите се обадиха, че няма да могат в петък, захванали някаква голяма поръчка, щели да дойдат в понеделник. Преглътнах, но Ок - майстори. В понеделник съм си пуснала отпуска и чакам, минава уговореният 9:30, става 10 ч... звъня им... и днес нямало да могат... Звъня в Домко и дигам пара на г-жата, която ми беше уредила майсторите - Зорница 0888 800468. Каза, че ще се свърже с майсторите и ще се разбере с тях... още чакам обаждане....
Не си правете плановете с Домко!! Явно вече са си насмогнали на масрафа и могат да си позволят спокойно да губят клиенти като им връзват тенекии и им хабят от отпуската...

# 2 794
Здравейте,
Някой може ли да препоръча добър майстор/фирма за пренареждане на стар паркет + циклене, лакирани и всички подобни довършителни дейности? Става въпрос за София.
Благодаря предварително!  smile3525

# 2 795
  • София
Здравейте , някой да даде координати на техник за пералня  за София Praynig Стартира програмата , работи до едно положение и в един момент започва да свети всичко и спира .  Не иска да изпомпва ... Абе гадост .

Провери при нашия техник, но не знам дали ходи във вашия район. Изпробван и много добър техник, не само за перални, но и друга техника.

Координати може да видиш тук:

http://stanevremont.blogspot.bg/

Успех! bouquet

# 2 796
Купихме стара къща във Виноградец, сега търся майстори там,или от района(Пазарджик).  Много ме е яд ,че моят майстор е зает, чак до септември. Не ми се чака чак до тогава, а и няма много условия за спане там.
Ще се прави баня, шпакловка на стени, претърсване на покрив,Окачен таван, махане на дюшеме и слагане на паркет.Според бюджета и изолация външна
Препоръчайте ми някой изпробван....

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 13:05 от dessi *

# 2 797
Купихме стара къща във Виноградец, сега търся майстори там,или от района(Пазарджик).  Много ме е яд ,че моят майстор е зает, чак до септември. Не ми се чака чак до тогава, а и няма много условия за спане там.
Ще се прави баня, шпакловка на стени, претърсване на покрив,Окачен таван, махане на дюшеме и слагане на паркет.Според бюджета и изолация външна
Препоръчайте ми някой изпробван....
За тези неща, които си изброила, освен претърсаването на покрива, който изисква хубаво време, изчакай си майстора. Даже изолация се прави в по-студено време. В жегите мазилката пука.
По моето скромно мнение, в момента не са останали читави майстори, всеки си е хванал обекта. Ние с мъжа ми за една мазилка на кви звездички се нагледахме, какви решения и какви цени  чухме, не е истина.

# 2 798
Ами май така ще стане. Едва ли точно сега ще намеря качество/цена . Повечето препоръчани са заети, все пак е активния сезон. Засега само покрива и двора ще оправяме. Натам клоня. Благодаря за отделеното време!

# 2 799
Здравейте,
Моля да ми препоръчате добър майстор за външна топлоизолация във Варна.
Благодаря предварително!

# 2 800
  • гр.Варна
Здравейте,
Благодаря предварително!

Мога препоръчам,но работи само  на скеле. Peace

# 2 801
Здравейте,
Благодаря предварително!

Мога препоръчам,но работи само  на скеле. Peace
На първият етаж сме така че на скеле ме устройва.

# 2 802
  • гр.Варна
Здравейте,
Благодаря предварително!

Мога препоръчам,но работи само  на скеле. Peace
На първият етаж сме така че на скеле ме устройва.
Тогава давам координатите:Слави,0885013685.

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 09:54 от pars

# 2 803
А на мен ми трябва фаянсаджия. За съвсем малка площ обаче-около 4 -5 квадрата. Става въпрос за гръб на кухня. Дали познавате някой, който би се наел за толкова малка площ?

# 2 804
  • Варна
наемат се ама взимат по надник на идване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт