Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да предоставите координатите на майстор Любо, който е специализиран в шпакловане, полагане на замазка, изолация, лепене на плочки от теракота и фаянс?
Кой майстор може да извърши обръщане на дограма и замазка около прозорците във Варна?
Кой майстор може да направи усвояване на балкон в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да предоставите координатите на майстор Любо, който е специализиран в шпакловане, полагане на замазка, изолация, лепене на плочки от теракота и фаянс?
-
Кой майстор може да извърши обръщане на дограма и замазка около прозорците във Варна?
-
Кой майстор може да направи усвояване на балкон в София?
-
Кой професионалист може да извърши цялостен ремонт на жилище в София?
-
Кой майстор може да направи покрив в София?
.Иначе работи по-бавно,но изпипва всичко! 
и си тръгна. До момента, в който не се бях оплакала на няколко познати какво нещастие ме е споходило, не знаех, че ми е взел ЧАК толкова много, макар, че за две части с големината на кибритена кутийка, сменени за около 4 мин двете, да ми струва колкото половин нов бойлер ми се стори множко 

и така мога да прадължа да ви описвам още доста.
. Ако може да ми препоръчате някой - ще съм благодарна