БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 094
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 3 780
За Пловдив препоръчвам Христо Атанасов -0887576917 - правил ми е баня , обръщане на дограма , поставяне на санитария , шпакловка .Работи прецизно и изпипва нещата.
Ами покажете снимка, да видим и ние как работи.

# 3 781
Имам нужда от добър майстор за основен ремонт (но не усвояване/остъкляване) на балкон, предпоследен 5 ет. Особеното е, че трябва и смяна на парапет освен измазването.
Ако кажете да си намеря такъв за външна изолация, ще се оправя сама и с търсачката, но би било супер, ако някой потребител с подобен опит може да сподели.

# 3 782
  • Разпиляна във въображението
Здравейте. Можете ли да ми препоръчате майстор за баня, ВиК, за Плевен?

# 3 783
Здравейте,

Търсим препоръчан майстор за поставяне на конзолна тоалетна чиния и бутон на структура (самата структура е сложена), монтаж на конзолен шкаф за баня с мивка (75 см) в стена от гипсокартон и монтаж на душ за гр. София. Ще се радвам на вашите препоръки!

# 3 784
  • София
Здравейте, необходимо ми е да намеря майстор за надписване на съществуващ надгробен камък и монтирането му, понеже е паднал. Някой да ми препоръча?

# 3 785
Здравейте,

може ли да ме препоръчате човек за монтаж на няколко осветителни тела и огледала? За София

# 3 786
Здравейте, необходимо ми е да намеря майстор за надписване на съществуващ надгробен камък и монтирането му, понеже е паднал. Някой да ми препоръча?
Най- добре се договорите с каменоделеца на самото гробище. Те са районирани и трудно ще пуснат външен човек.

# 3 787
  • София
[/quo

Миналия месец правих паметник, много съм доволна от фирмата на която се спрях, бързо, точно и на най-добра цена. Ако искате, ще видя къде са ми координатите и ще ви ги дам на лично. Имам впредвид за СОФИЯ..

А сега за ВАРНА, ако някой е правил ремонт и изолация на покрива си и е доволен от майсторите, моля за координати.

# 3 788
Здравейте, минали са две години, но ще съм благодарна за координати на фирмата за покрива. Innocent

За София. Как съм пропуснала да го напиша, не мога да си обясня. Голяма овца съм.
Направих си регистрация в майстор+ и се появиха няколко кандидати да се занимават с покрива. Сега остава и да уцеля кой. Първа оферта- пълно подновяване на покрив от -до, с изолация и ламперия, плюс корекция на канална тръба-  180 лв /м2. Как ви се струва цената?

Здравейте, малко много са тези пари които са Ви обявили, зная го от първа ръка защото само преди няколко дни завършиха нашия покрив. При нас го прави фирма съответно сключване на договори, срокове, неустойки, издаване на фактури и плащане по банка само което силно ни изненада, че го изисква фирмата но и ни впечатли. Ако искате мога да Ви дам координати. А аз бих желала да получа контакти на фирма която се занимава с озеленяване на дворове, садене на трева, дръвчета, храсти и цветя. Благодаря предварително. 

# 3 789
  • Пловдив
Здравейте! Може ли да ми препоръчате майстор за перални в Пловдив ?

# 3 790
  • София
Здравейте, някой има ли мнение за Йордан Сечков? Има фирма за строителство, ремонти и какво ли още не. Трябва ми за ремонт на баня, шпакловка с изравняване на криви стени в кухня и още неща, които ще възникнат. Търсачката тук не ми показа такова име. Не го познавам, излезе ми от форума на имоти.нет

# 3 791
Здравейте,
Моля за помощ - правим ремонт и ми е необходим майстор, който се занимава с мазилки и шпакловки. Вкючително и изправяне на стени. Мъжът ми не иска гипсокартон, категорично.
Опитваме се да намерим майстор, но всички, на които попадаме, искат да слагат гипсокартони и това е.
Попаднах на тази фирма
СХЛ - http://bgremonti.com/about/ с отзиви за тях от 2017 г.
Дали все още са добри и дали поддържат ниво?
Благодаря на отзовалите се!

# 3 792
  • Sofia
Здравейте, ще сменям дограма на два прозореца и ,ако може да ми препоръчате точен,коректен и добре работещ майстор, който да измаже около дограмата след това. За София става въпрос,планирано е за м. август. Предварително ви благодаря.

# 3 793
Здравейте и аз търся майстор за измазване на баня и изправяне на стени.И аз категорично отхвърлям картона.

# 3 794
  • Варна
Здравейте, препоръчайте ни фирма за цялостно изпълнение на интериорен проект в гр. Варна?

Общи условия

Активация на акаунт