БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 081 324
  • 4 992
  •   2
Отговори
# 3 810
  • софия
Здравейте, знаете ли как вървят цените за боядисване на входове в Сф.
Става въпрос за цени на квадратен метър за блажно(входна врата и пощи) и отделно боядисване с латекс и шпакловане.
Благодаря.
Нямам идея, но във входа на майка правят ремонт. Тя е голямо мрънкало обаче хвали работата. Ако не е късно, след 2 седмици мога да взема координати.

# 3 811
  • при моите любими
Търся майстор/фирма за дограма. Става въпрос само за един прозорец, който трябва да се свали. После имам човек, който ще ми го затвори на половина и да се сложи, нова дограма. Големите фирми ми дават дълги срокове, а и явно не им се занимава с един прозорец. Ако някой има координати на някой, който би реагирал бързо. Благодаря.

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 15:56 от cydonia

# 3 812
Здравейте, виждам че и други питат, но не намирам информация. Търся спешно Ел техник за София, става въпрос за местене на няколко контакта. Има ли доволни от някой конкретен?

# 3 813
  • Пловдив
Търся майстор/фирма за дограма.
Скрит текст:
Става въпрос само за един прозорец, който трябва да се свали. После имам човек, който ще ми го затвори на половина и да се сложи, нова дограма. Големите фирми ми дават дълги срокове, а и явно не им се занимава с един прозорец.
Ако някой има координати на някой, който би реагирал бързо. Благодаря.
За кое населено място?

# 3 814
  • при моите любими
За София става въпрос.

# 3 815
  • софия
Здравейте дами, виждам, че  много се е писало в темата, но наистина не бих могла да, прочета всичко.
За това ще бъда наистина много, много признателна, ако някой  знае фирма, която да  оправи тераса -цялостен ремонт:сваляне на стар парапет,  поставяне под теракот+парапет.
От миналата година се блъска, 100 души идваха... Или не се наемат с целия проект, или искат космически суми!
Предварително много благодаря, даже, че прочетохте дългия пост:blush:

# 3 816
  • Пловдив
Здравейте дами, виждам, че  много се е писало в темата, но наистина не бих могла да, прочета всичко.
За това ще бъда наистина много, много признателна, ако някой  знае фирма, която да  оправи тераса -цялостен ремонт:сваляне на стар парапет,  поставяне под теракот+парапет.
От миналата година се блъска, 100 души идваха... Или не се наемат с целия проект, или искат космически суми!
Предварително много благодаря, даже, че прочетохте дългия пост:blush:
Не пишете за кое населено място! Или по презумпция трябва да се подразбира София?!

# 3 817
  • софия
Да, София. Blush

# 3 818
  • София-в сърцата на моите деца
За София -търся майстор, който да монтира една нова душ кабина в баня/ старата е махната/ и да се сложат 2-3 плочки на мястото на изпаднали при смяната на кабината.

# 3 819
  • Пловдив
Търся добър, проверен водопроводчик за смяна на сифон на пода в банята за Пловдив

# 3 820
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,

Може ли да ми препоръчате майстори или пък фирма за ремонт на улуци за София става въпрос?

Благодаря предварително.

# 3 821
Здравейте. Някой може ли да ми препоръча майстор за монтаж на съдомиялна?

# 3 822
За Варна търся техник да погледне един кухненски аспиратор - не дърпа добре, изгоря му крушката и така...

# 3 823
  • Варна
Филтрите на аспиратора чисти ли са?Оттам се почва по принцип.

# 3 824
Здравейте, търся ВИК майстор за теч в Бургас.Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт