БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 096 842
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 4 815
Здравейте исках да ви попитам , тъй като живеем в панелен блок и най накрая всички са навиха да ремонтираме козирката на входа , та искаме да счупим цялостно и да се направи нова, има ли някой майстор който да препоръчате и ако и вие сте правили такъв ремонт, колко ви е излязло като цена ?

# 4 816
Много благодарности за труда по съставяне на списъка. Включих го в употреба и мога веднага да потвърдя и горещо да препоръчам Евгени от София за работа свързана с дограми. Свърши чудесна работа вкъщи с една не добре инсталирана дограма. Много приятен човек, с когото се говори лесно и без увъртания.

# 4 817
  • София
Здравейте, можете ли да ми препоръчате майстор, който би се заел с измазване на цокъл на къща? Също така фирма за изливане на плочник за гр. София.

# 4 818
  • София
Здравейте исках да ви попитам , тъй като живеем в панелен блок и най накрая всички са навиха да ремонтираме козирката на входа , та искаме да счупим цялостно и да се направи нова, има ли някой майстор който да препоръчате и ако и вие сте правили такъв ремонт, колко ви е излязло като цена ?

Преди 4-5 години с договор я възложихме на https://www.radev-bg.eu/.  Свалиха старата козирка, защото се беше отделила от блока на 10 см и само колоните я подпираха. Но имаше доста ходене до общината за разрешение за промяна на визията. От фирмата изготвиха проект, който се одобрява от архитекта на общината. По спомен ни излезе около 3 600 лева, но беше преди драстичното увеличение на материалите, като при нас се наложи да къртят, армират и правят наново и площадката пред входа, защото потъваше и заради това се беше отделила от входа.

# 4 819
Здравейте! И аз започвам с ремонтите. Препоръчайте ми човек/фирма, които могат да ми изградят стена, така че да може да се вгради телевизор по начина от снимката. Ако може и самото вграждане на телевизора да е от тях, ще е супер. Благодаря!

# 4 820
Това на снимката не е ли някакъв шкаф?

# 4 821
Шкаф е. Това на мен не ми прилича на снимка, а на някаква визуализация от програма за дизайн.

# 4 822
Благодаря за труда! Жалко е, че няма в списъка повече майстори от Монтана. Майстор за баня - Младен 0896 8558520, който препоръчах работи много съвестно, но ето че сега са ми нужни майстори за една вила от основи до завършен вид и не намирам никого, на когото да разчитам относно качеството. То сега и е сезон за строителство и всичките са заети, но все пак.....

# 4 823
Някой може ли да препоръча фирма за ремонт на навес.

Самият навес е алуминиева конструкция и на няколко места ми капе от някоя фуга най-вероятно.

за София

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 13:18 от bmf

# 4 824
  • София
Някой може ли да препоръча фирма за ремонт на навес.

Самият навес е алуминиева конструкция и на няколко места ми капе от някоя фуга най-вероятно.
Хубаво е да се знае дали за Силистра или за Сандански търсите. Иначе - фирма за дограма.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 13:22 от sofyia

# 4 825
Здравейте, някой може ли да ми препоръча алпинист за поставяне на външна изолация за малък обект? За София става дума.

# 4 826
Да, отлична работа, не е мръднало вече 6 или 7 години! Също така, на съседи при бурите със силни ветрове им отлетя цялата изолация, нашата просто не е мръднала, а голама част от нея е северен калкан и то на 7-ми етаж, изложен на всички атмосферни екстри като силен дъжд и вятър.
https://alpipan.bg/
Много са заети обаче и няма да стане от днес за утре, а масеци напред е записването.
Имаме и други, от които сме много доволни, защото първите поради ангажираност отказаха в този момент, когато искахме и дойде този човек, който също се свърши работата отлично, просто е направено по-скоро и нямам дългосрочни впечатления. Това ще е първа зима с тази изолация. Ще взема телефона от мъжа ми, ако ви интересува, че аз го нямам в момента.

# 4 827
Да, ще ми бъде от полза, щом първите са много заети.

# 4 828
  • София
Здравейте, някой може ли да ми препоръча алпинист за поставяне на външна изолация за малък обект? За София става дума.
Ползвали сме тази фирма за блокът ни преди 6-7 години. Изключително коректен и сериозен!
Термомонстер ЕООД, Илиян Вардаров, 0897 20 14 42.

# 4 829
Ето телефон, не помни името на човека, щото... мъж, записал телефона "изолацията", че му е по лесно.
0876388538

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 16:31 от dia4ti

Общи условия

Активация на акаунт