БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 096 893
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 4 800
Здравейте, направо съм отчаяна! Съществува ли свестен майстор, който да поправи пропадащ покрив в село близо до Пловдив? Моля, който има някакъв опит, нека се включи!

# 4 801
  • sofia
Скрит текст:
Моля за идеи какъв майстор да търся. Мисля, че се е счупила някоя греда в конструкцията на холния ъгъл, защото частта, която се разтяга при неразтегнато състояние седалката постепенно хлътна. Платът е здрав и не трябва за се сменя. Тапицерите, на които звънях само претапицират, а за това ми казаха да търся дърводелец. НО... дърводелец не се занимава с внимателно отстраняване на плата и евентуално ако е необходимо смяна на дунапрен и тапициране. Та така малко като омагьосан кръг.
Ако някой е ползвал услугите на тапицер, който може да се справи с конструктивния проблем моля за координати. Става въпрос за София.
Попитайте тези:
https://mebeli-lmt.com/

Да дам отзиви за mebeli-lmt.com: Точни! Дойдоха, както се уговорихме, откачиха механизма,, взеха седалката,смениха пружините /не се оказа конструктивен проблем/, запазиха ми дамаската непокътната, стана като нов. След 3 дни ми го върнаха и го качиха отново. Доволна останах.

# 4 802
Дайте препоръка за майстор/фирма за дребен ремонт в София - подвързване на пералня, подмяна на санитарни уреди, пребоядисване стени, малък участък за изкърпване на мазилка по таван, преглед ел. инсталация с подмяна на контакти (евентуално).

# 4 803
Търся някой да измаже 1 стая в село близо до Варна.( 15км). Никой не му се занимава за 1 стая или все имат много работа.

# 4 804
За София идвам да препоръчам ВиК услуги фирма Павло 02 928 94 75, 0888 75 95 59 - Константин Тодоров - истински професионалист, който си разбира от работата и обяснява съвсем елементарно къде има проблем и какво ще направи, за да го отстрани. Извикахме го, защото нещо от банята ни течеше на съседите и се беше образувало петно, което друга фирма беше дошла да оправя през април ... ами, не бяха направили нищо явно. Човекът разгледа и не само, че веднага намери къде е проблемът, но и оправи доста други дребни неща из ВиК инсталацията на апартамента. Препоръчах го и на няколко приятели, те също се възползваха от услугите му и всички сме много доволни. Та, ако имате ВиК проблем (не се занимава с фаянс), не се колебайте да го потърсите. Само имайте предвид, че явно понякога графикът му е доста натоварен и не винаги може да се отзове веднага. При нас дойде на следващия ден, след като се обадихме, но един приятел трябваше да изчака две-три седмици.

# 4 805
  • Къде ли не
Още един глас за Константин Тодоров в София. Трета година прибягваме до услугите му за ремонти по ВиК инсталацията на блока и винаги е много прецизен. Цените му според мен са съвсем нормални.
Моля да ми препоръчате човек или фирма за пълен ремонт на голяма тераса в София. От четири години все ми обещават някакви майстори и все не идва моя ред.

# 4 806
  • Враца
Здравейте.
Какъв майстор да търся за тераса- трябва да се направят козирки над дограмата, защото като вали, подлива върху дограмата и я разрушава. Някой, който да има скеле, на втори етаж над гаражи е жилището. И не трябва май да е майстор- дограмаджия, защото реалноняма да работи дограма, а по фасадата.
Отделно от това е малка работа и изпитвам съмнение дали ще ми обърнат внимание изобщо, но поне да опитам...

# 4 807
Здравейте.
Какъв майстор да търся за тераса- трябва да се направят козирки над дограмата, защото като вали, подлива върху дограмата и я разрушава. Някой, който да има скеле, на втори етаж над гаражи е жилището. И не трябва май да е майстор- дограмаджия, защото реалноняма да работи дограма, а по фасадата.
Отделно от това е малка работа и изпитвам съмнение дали ще ми обърнат внимание изобщо, но поне да опитам...
Мисля, че и преди е качван

Прави външна изолация, но не със скеле, а с въжета.  Нашите козирки той ги прави

# 4 808
  • до най-прекрасния мъж
Фирма, която произвежда навесите, трябва и да ги монтира. Не им трябва скеле. Автовишка или както беше при нас, помолих съседи отгоре над нас, пуснаха въжета и вдигнаха козирката с тях от земята. Отвътре майстор със стълба се пресегна през прозореца и я монтира за стената посредством анкерни болтове. На втори етаж сме, но е нисък. Най-добре проверете фирмите производители.
Сега прочетох мнението над моето. Вие може би търсите някой да Ви постави водобрани, подобни на тези под прозорците, а не навеси. Ако случаят е такъв, алпинисти или други майстори за изолация биха свършили тази работа.

# 4 809
  • Враца
Онази и Син ангел, За съжаление не може с въжета, защото нямаме достъпен от всички покрив, а се минава през едни съседи, капандурата е при тях. Не мога да ги занимавам с това. А вишка или скеле трябва са са мобилни, и да се работи бързо, защото терасата е точно над захода за гаражите, които са отзад зад блока. Тясно е и няма място кола да заобиколи. Нито пък съседите мога да ги блокирам за дълго, трябва да е много бързичко.
Евентуално мога да му звънна и да направи оглед, да каже какво ми предлага за нашия случай.

Ето това намерих, което се доближава до моята нужда
https://cik2009.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B8/
Мерси!

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 21:07 от Трън в Очите

# 4 810
Имате и варианти да се извадят стъклопакетите или да се откачат прозорците и да се монтира през апартамента ви. Това са водобрани и са леки.

# 4 811
  • Сф
Или алпинист , смисъл тия с изолациите,или отвътре някак си. Не си и помисляй за скеле или вишка за една козирка. Много е скъпо и неоправдано.

# 4 812
  • до най-прекрасния мъж
Е, то това си е водобран и се монтира за минутки. Едва ли ще блокираш за повече от половин-един час изхода. В работно време надали ще е голям проблем. Аз си мислех, че ще е голяма козирка, тип навес. Но и там става бързо.

# 4 813
  • София
Добър ден.
Търся майстор/фирма за демонтаж/къртене на 2 бр интериорни врати и измазването на отвора след това.
Да препоръчате някой за София? Обекта е стара тухла 60г, в близост до Сточна гара.
Благодаря ви

# 4 814
  • София
Здравейте!
За София - търся майстори за частичен ремонт на вход. Да работят добре и с конкурентни цени. Моля за препоръки.

Общи условия

Активация на акаунт