БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 087 833
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 4 110
  • SF
За София търся майстор, който да ми оправи механизъм на гардероб МДФ.

# 4 111
  • Sofia
Най-накрая приключи и нашият прословут ремонт. 😀 По едно време вече си мислех, че този кошмар никога няма да свърши! Останаха дребни довършителни неща, но това е нищо на фона на предишното. Та отчетът е:
Майстори за същинския ремонт не мога да препоръчам! Всички са "хвани единия, удари другия"! Те явно затова им викат "майсторе"! 😅 Но мебелистите мога да препоръчам с две ръце! Изключително коректни, бързи, точни, работят много чисто и най-важното мераклии! Това не ми е първият апартамент, който обзавеждам, знам за какво говоря и виждам разликите! Намерих ги съвсем случайно и много се радвам за това, ей хора страхотни са! Ако някой търси, да ми пише - с кеф ще дам контакти! Мога да изпрата и снимки, много съм доволна! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 4 112
Изразът е "Казвам ти майсторе, че не ти знам името". И аз съм доволна от половината от майсторите, но не сме свършили още. От Ел-а съм много доволна, но явно и други, защото е много зает и се чака.

# 4 113
  • Sofia
На мен точно електро ми трябва, че нещо с осветлението не е ок. Препоръчаха ми един, сега чакаме да се освободи.

@Tombob, забранила си получаването на лични съобщения.

# 4 114
  • София
Хора, ама защо тайно, нали идеята е явно да похвалим тези, от които сме доволни... Не вярвам някой майстор да има нещо против от малко безплатна реклама, дори и без открито посочен телефон - поне името му кажете.

# 4 115
  • Sofia
Да, темата е затова, да споделяме имената на тези, от които сме доволни и да си помагаме! Simple Smile Нищо тайно няма. Не пуснах телефона директно в темата, за да не се приеме като реклама.
Останах много доволна, търсенето беше дълго, но крайният резултат си заслужаваше! Simple Smile Ако имате нужда от мебелисти - търсете Момчил, телефон 0888 45 09 20

# 4 116
За София ме интересува, ползвал ли е някой фирма за изработка на метални решетки за врати и прозорци, че не успях назад да открия препоръки?

# 4 117
  • софия
Поиграх си да събера на едно място препоръките, дадени в темата от януари 2019 г. досега - може би ще е по-удобно за нововлизащите:
София
Ковано желязо, метал   фирма Аредо
Поръчка на метални врати   Боби, 0887/804344
Боби прави и метални решетки.

# 4 118
Zvanche, благодаря за бързия отговор и за споделената работа на MayBach. Страхотно улеснение е, благодарности.

# 4 119
Здравейте! В края на март ще получим акт 16 и трябва да направим довършителни работи на апартамента си. Имате ли препоръки за фирми или майстор в София? Търся високо ниво на работа - прави ъгли, линии, качествени материали и т.н. Също някой има ли опит с БГХендимен? Ще пиша моя опит след като приключим с нашия ремонт.

Здравейте, имате ли вече впечетления за споделяне относно БГХендиМен?

# 4 120
Здравейте! Търся майстор за цялостен ремонт на баня за гр. София, но на сносна цена, тъй като само дотук за закупени плочки и обзавеждане на банята заминаха 3206лв. Имаме изготвен проект тъй като майка ми е архитект. Последната седмица проведох безброй телефонни разговори и пуснах много имейли на различни фирми и майстори, които успях да изровя от интернет, но всички предлагат цени за труд от 4000лв нагоре, та чак до 10 000лв, което е прекалено много за нас. Само една фирма намерих "Виденов Стройремонт" откъдето след кратък разговор ми дадоха по-поносима цена около 3000-3300лв, но откакто им пратих имейл с изготвения проект, снимки на съществуващото положение на на банята и количествена сметка нямам отговор. Ако може да препоръчате майстор (от тези описани в първия пост в темата, или пък друг майстор или фирма), който да извърши ремонта на поносима цена ще ви бъда много благодарна! Банята е в тухлен блок и е малка - 2.58кв.м пода и 18кв.м стени.
Благодаря предварително!

# 4 121
Скрит текст:
Не знам за 3000 лева какво ще направят. На нас за много малка баня ни искаха 2000 само да поставят плочките, като лепилото да си го плащаме отделно, а то не беше никак евтино. Голяма, малка баня има цени, под които те не падат. Успех!

# 4 122
Скрит текст:
Не знам за 3000 лева какво ще направят. На нас за много малка баня ни искаха 2000 само да поставят плочките, като лепилото да си го плащаме отделно, а то не беше никак евтино. Голяма, малка баня има цени, под които те не падат. Успех!

Благодаря за отговора! Лепилото и допълнителните материали е ясно, че ще ги платим отделно, но между цена от 3000 и цена от 6000 за труд все пак има 3000 разлика. Ще продължа да ровя и търся майстори, които да направят читав ремонт за по-малка сума, пък дано успея...

# 4 123
Те едно говорят, след това започват да усукват тук проблем, там проблем.Хидроизолация, замазка на под, мазилка на стени,слагане на плочки, таван.Освен това има плащане и на ВИК и Ел.

# 4 124
  • Сф
Скрит текст:

Благодаря за отговора! Лепилото и допълнителните материали е ясно, че ще ги платим отделно, но между цена от 3000 и цена от 6000 за труд все пак има 3000 разлика. Ще продължа да ровя и търся майстори, които да направят читав ремонт за по-малка сума, пък дано успея...
Трудно. Не виждам защо ако нещо струва 4000+ , трябва да ви го направят за 3000. Ми съобразявайте си проектите и желанията с възможностите! Щом майка ви е архитект, трябва да е в час с цените на труд.
Темата се превръща в " искам да намеря някой балък да ми свърши работа за без пари". Simple Smile
Значи, викате си 3,5 или колкото искате фирми/майстори за ремонт и получавате оферти. Истината е някъде там. Много вече взимат за оглед обаче, за да не се губят времето.
Сега поправям кормилна рейка - ами навсякъде е 350+ , извод- толкова струва .
Сега който няма или не иска да дава се оправя сам, с приятели, по някакъв начин. Ами какво става ако някой ви каже по- ниска цена , протече после им куп неща..какво правим? Телефона сменен.. Значи и гаранция трябва.
Що не пуснете проекта , сигурно и той е сложен за изпълнение.

Общи условия

Активация на акаунт