БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 087 685
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 4 275
Благодаря на всички за предложенията. Ще го обсъдим със съпруга ми и ще изберем майстор. Дано всичко приключи бързо и точно.

# 4 276
  • София
Здравейте, някой да ли е правил реновиране/обновяване на стари интериорно врати .Интересува ме да ли сте доволни и препоръка за майстор/фирма за гр.София. Благодаря!

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 00:10 от Veselina04

# 4 277
Щях да правя реновиране, но реших направо да сменя вратите. Мен ме интересува по-скоро, ако някой може да похвали фирма за правене на дървен, кухненски плот.

# 4 278
  • Пловдив
Не мисля, че има майстори, които да се занимават с реновиране на стари врати. Причината е, че труда би бил много скъп, защото си е бая работа.
По-сръчните хора си ги обновяват сами. Ние например направо си направихме нови врати, но сме от най-сръчните 😉
Дано успеете да намерите🙂

# 4 279
Здравейте! 🌞

Можете ли да ми препоръчате за гр. Варна сервиз/техник за поправката на мултикукър под налягане?
Уредът дава някаква грешка Е13 и най-вероятно има проблем с електрониката.
Благодаря предварително на всички отзовали се 🥰

# 4 280
Привет дами. Надявам се, че пиша на правилното място. Искам да попитам, как върви цената за лепене на плочки в София?

# 4 281
Привет дами. Надявам се, че пиша на правилното място. Искам да попитам, как върви цената за лепене на плочки в София?
Ами много зависи ..
Лично аз бих разчитала на оферта след оглед

# 4 282
Моля кажете за основен ремонт на 90 кв панел плюс извозване на всичко и изграждане на две тераси, къртене и саморазливна мазилка, местене на кухня и ново Ел и вик навсякъде, окачени тавани с вата и всичко, което се сетите свързано с основен ремонт...Та колко би струвало?
Не питам за обзавеждането. То си е съвсем отделно!

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 21:46 от silvia.si

# 4 283
  • София
Моля кажете за основен ремонт на 90 кв панел плюс извозване на всичко и изграждане на две тераси, къртене и саморазливна мазилка, местене на кухня и ново Ел и вик навсякъде, окачени тавани с вата и всичко, което се сетите свързано с основен ремонт...Та колко би струвало?

около 40-50 хил. лв. със среден клас материали и оборудване и ако попаднете на майстори. Ако се наложи да викате майстори след майсторите и след това още едни майстори да оправят бъкиите на първите "майстори"...

# 4 284
Здравейте,търся си добър майстор за гр Пловдив.За баня и коридор.Да работи качествено…:)

# 4 285
Здравейте!
Предстои ни МНОГО основен ремонт на апартамент в София. Моля Ви за препоръки относно кадърни фирми, които могат да направят всичко от А до Я, т.е. от къртене и извозване, до латекс. Важно ни е да има договор и все пак някаква гаранция, както и да работят бързо, чисто и в срок. Ако работата се свърши качествено, парите не са от значение.

Отделно ми ще да попитам и по кое време на ремонта е редно да се смени дограмата? Понеже за това съм избрала фирма (ако изобщо се наложи).

Благодаря Ви!

# 4 286
Здравейте!
Предстои ни МНОГО основен ремонт на апартамент в София. Моля Ви за препоръки относно кадърни фирми, които могат да направят всичко от А до Я, т.е. от къртене и извозване, до латекс. Важно ни е да има договор и все пак някаква гаранция, както и да работят бързо, чисто и в срок. Ако работата се свърши качествено, парите не са от значение.

Отделно ми ще да попитам и по кое време на ремонта е редно да се смени дограмата? Понеже за това съм избрала фирма (ако изобщо се наложи).

Благодаря Ви!
Според мен от смяна на дограмата да почнете.

# 4 287
  • София
Здравейте, трябва да сменя тоалетна чиния в банята, може би ще се наложи и лепене на няколко плочки след това и фугиране на плочките на пода-препоръчайте майстор за София. Благодаря!

# 4 288
Момичета,фурната ми се развали моля да ми препоръчате съвестен и добър електротехник за София! Благодаря

# 4 289
Момичета,фурната ми се развали моля да ми препоръчате съвестен и добър електротехник за София! Благодаря
Е, то бива мързел, ама твоето надмина всички мързели. Ами прочети, горния пост над твоя има ремонт на битова техника. Да ти се копира и бам, готово. Не е сложно.

Общи условия

Активация на акаунт