Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 27 901
  • 552
  •   1
Отговори
# 225
абе мацки,какви са тези кексчета дето папате? Blush baby_neutral това режимно ли е и как го приготвяте? #Crazy  chef  bouquet

Има го в темата с рецептите. Ако не го намериш, пиши, ще ти го пратя.

# 226
абе мацки,какви са тези кексчета дето папате? Blush baby_neutral това режимно ли е и как го приготвяте? #Crazy  chef  bouquet
1 кисело мляко 0.1% се разбърква с 4 суп.лъж. трици, 2 яйца и 1 бакпулвер. Мята се да се пече в леко намазнена тавичка /с 1 капчица олио/ и ДА - режимно е. Като манна небесна направо  Joy
foli аз все гладна стоя, бе мила. Не ме ли разбра. Вчера пък бях на 3 сурови пиперки с извара и 1 корнишонка. Вечерта само чаша мляко с нес. Свикнах и не ми се яде.

# 227
Джини, трябва да се хапва, напъни се. Трябва да се яде, ако искаш да отслабнеш  Hug Нямаш време, ли ? Яж, щото иначе налитам на бой. Joy

# 228
  • Пловдив
Ика, добре дошла.  welcome Момичетата са ти казали, като кърмиш да пробваш третата фаза, на първа страничка има и трите фази, какво е  разрешено през тях.   chef
Овесените трици не са задължителни, само пожелателни. Като ги няма може да се заместят с пшенични трици, а не с овесени ядки – има ги по магазините.
Кри, преля ли морето?   sport027
Цвети, много от рецептите са и за ударния период. За улеснение са оцветени различно – зелено и червено – всеки цвят отговаря за периода.
Десем, това за двете нули си е чиста похвала, а не оплакване И чукай на дърво, да не чуе дявола newsm73
Седона, чудесен букет И най-важното – режимен   chef
Дори, това с което ме чеприш искам да ми го и измайсториш  smile3521
Лу, наминавай по-често  newsm51
Yael, добре дошла и ти!  welcome Може ли да напишеш как да ти казвам на бг, че нещо съм скарана с латиницата. Момичетата вече са ти обяснили за неразположението, повечко течности и ще отшуми.  Peace

Този път съм се настроила, че няма да отслабна бързо, но ще е ЗАВИНАГИ!
Това направо си ни е девиз  newsm10
Бляк, добре дошла при нас! Това сравнение с акордеона много ми хареса – още повече че и свиря   Whistling
Фоли, не ядох сладолед, отказах праскови и ябълки, отказах да пия и тути фрути и ми казаха че съм много капризна и съм много трудна за угаждане, защото съм пила само кафе и вода.  Tired

# 229
  • Пловдив
Сто пъти съм писала за моето тримесечно задържане. Мога да ви кажа че по това време бях в депресия и не ми се ядеше, май карах почти само на айрян. Така че си правете сметката дали е хубаво да гладувате!

# 230

Фоли, не ядох сладолед, отказах праскови и ябълки, отказах да пия и тути фрути и ми казаха че съм много капризна и съм много трудна за угаждане, защото съм пила само кафе и вода.  Tired

Вещи, ти си нашата гордост. Нека си говорят, после ще има да цъкат. Hug

# 231
  • По широкия бял свят
Foli, не съм се засегнала, а просто съм забравила да сложа кавичките   newsm78

# 232
Foli, не съм се засегнала, а просто съм забравила да сложа кавичките   newsm78
Hug Hug

# 233
Фоли, Вещи, не знам ама си мисля, че по-бързо ще сваля с глад. От самото начало не вярвах да се сваля по-бързо с повече храна. Дюки казва, че се яде начесто, за да не се изкуши човек да посегне на "забранените" храни. При мен няма такава вероятност, защото не си купувам такива.
Единствено не мога да се справя с постоянната отпадналост, виене на свят, разфокусирано зрение и т.н. странични "екстри".
А за боя, Фолиииии, ще се станем на кълбета накрая ама дай поне докато съм по-ячка да спретнем двубоя.  Joy

# 234
Тази вечер ядох страхотни кюфтета ! Simple SmileЕто ви една рецепта..
 Купувате телешко месо ( само) и искате да ви го смелят. И стандартно - лук, чубрица , магданоз, яйце, малко сол..и във фурната. Без олио ..разбира се! СТРАХОТНИИИ!! Само леко сухички...но това може така да ми се струва , защото съм свикнала с мазните пържени кюфтаци...които се надявам да забравя задълго!  Laughing

# 235
  • Пловдив
Джини, всички сме опитали глад. Сваля се, и то бързо. Но питай след това какво стана. Аз лично от такова сваляне станах от 68 на 95 кг за две-три години. И вече не искам да свалям бързо, искам бавно, бързото ми беше достатъчно досега.

# 236
Фоли, Вещи, не знам ама си мисля, че по-бързо ще сваля с глад. От самото начало не вярвах да се сваля по-бързо с повече храна. Дюки казва, че се яде начесто, за да не се изкуши човек да посегне на "забранените" храни. При мен няма такава вероятност, защото не си купувам такива.
Единствено не мога да се справя с постоянната отпадналост, виене на свят, разфокусирано зрение и т.н. странични "екстри".
А за боя, Фолиииии, ще се станем на кълбета накрая ама дай поне докато съм по-ячка да спретнем двубоя.  Joy
Джини, за яденето Вещи го е казала много хубаво, няма да я повтарям. Това виене на свят и отпадналост е от неядене. Но идва един момент , в който освирепяваш от глад и тогавааааа..... да не сме ти насреща. А и почват да ти минават едни мисли, а,  я по-добре дебела и здрава, отколкото слаба и болна.  Hug
А за боя, нямаш грижи, другата седмица пътувам към теб и ще си уредим един дуел. Ще викаме ли секунданти. Joy Joy

# 237
  • София
Джини, и аз ще ти се карам  #Cussing out Малко ядеш, а от това няма смисъл. Може и да отслабнеш, но е е временно или пък ще трябва вечно да гладуваш. Малка си, слушай патило. Дори да не ти се яде, ще хапваш. Това ти го казва човек, дето е карал на ядене веднъж дневно и то по малко и по този начин се е докарал да прилича на хипопотам. Мислех, че никога няма да свикна да закусвам, пък за ядене начесто... Но сега ям 6 пъти дневно и след 4 месечно Дюканстване се оказа, че всичко е навик. Сега огладнявам дори на закуска  Joy
Yael и Black snake,  welcome
И на мен ми хареса за акордеона  Joy лошото е, че и кожата става такава, не само стомаха  Joy
За отпадналостта - изживях този период доста трудно. Нямах сили сутрин да стана, през деня трябваше да си полягвам, виеше ми се свят, болеше ме главата, не виждах добре абе въобще се чуствах като парцал. Спасих се с черен дроб (има много В витамини), калций, магнезий и цинк, кола лайт, после взех да пия Алфабетик, витамини за диабетици. Но при всички положения отминава, това е реакция на организма по време на ударния период.

# 238
  • София
Ще викаме ли секунданти.
Ако съм още в района,  с голям кеф, ама в неделя май се прибирам  Sad

# 239
А така Кри, скарай се , че мен не ме слуша.  Naughty
Гледам, че не ти се прибира много, много . Ще ти уредим една Дю-командировка. То трябват хора за тази работа. Hug

Общи условия

Активация на акаунт