Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 27 896
  • 552
  •   1
Отговори
# 210
Преди малко исках да почерпя, ама не уцелих сайта...Я сега:

Страхотно е! Много  е красиво! smile3501

# 211
  • По широкия бял свят
Аз слагам в млякото и по една лъжица ленено семе/стрито/. Не мисля, че вреди, а по скоро помага.

# 212
Привет момичета PeaceДобре дошли на новите симпатизантки на режима    bouquet
Лен Дюки в книгата никъде не го дава ,както и рибеното масло ,но...аз да ви кажа честно от време на време и от двете си вземам/един месец вземам ,един почивам/.Не могат да бъдат сравнявани мазнините от олиото с есенциалните ,които се съдържат в рибеното масло и лена.Видях ,че някой сравнява въглехидратите от овесените трици с тези от лена-имайте предвид ,че част от тези въглехидрати на овесените трици са за сметка на фибрите.
Отивам да поспортувам,довечера ще мина пак Heart Eyes

# 213
Такива да ги нямаме. Тук всички пишат. Хайде кажи сега, какво правиш, какво ядеш. Hug
Лу, много набързо. На теб не ти е останало, още едно килце гониш. Hug
Кри, напълно съм съгласна с теб.  Hug

# 214
Почнах с тоз режим преди 6 дни. Даже покрай него се вдъхнових да дращя във форума... Хората около мен виждат ефект и брат ми (който е голямо ренде по принцип) чак ми направи комплимент - била съм се  вталила. Само, че имам един проблем...нямам сили за нищо, на моменти ме боли глава и ми се вие свят. А по принцип не съм от хората, които се оплакват от безсилие и прилошаване...Някой друг да се е чувствал тъй гадно, докато я е правил?

# 215
  • София
Пий повече вода. Само това мога да кажа, аз лично не съм имала такива проблеми, но имаше хора дето се оплакват първите няколко дни. Виж в тема 19, някъде там беше.
Май не помогнах много  newsm78

Къде са ми обноските!  Embarassed

Добре дошла Yael !    bouquet

# 216
  • По широкия бял свят
Привет Yael! Възможно е да ти се вие свят поради липсата на въглехидрати. Твоите симптоми съм ги изпитвала по време на диетата на Аткинс. Не се притеснявай, мисля, че ще отшумят.

# 217
  • По широкия бял свят
Понеже foli ме разкритикува пиша:
За разлика от повечето аз редувам 2 дни белтъчини и 5 дни смесени - така има ефект и не ми е толкова трудно.
Дюки пише , че този начин на спазване на 2ра фаза е подходящ за хора закръглени в областта на ханша и бедрата. Аз съм точно от тях. Освен това силно се надявам newsm17 гръдната ми обиколка да не намалее.
На тези,  които питат колко бързо се сваля искам да  кажа, че колкото по бавно, толкова по трайно.
Този път съм се настроила, че няма да отслабна бързо, но ще е ЗАВИНАГИ!

# 218
Здравейте на всички страхотни дами !!! Четох многоо, ама наистина много из вашите страхотни теми ! От понеделник съм на режим Дюкан. Трети ден изпълнявам стриктно всичко !! Grinning Но определено имам нужда от подкрепа, подобна на тази , която намирам на страниците на тази прекрасна тема! Hug Пазила съм какви ли не диети...успявах и пак качвах..разтягах се и се свивах като акордеон, както се казва в един мой любим филм... ooooh!...но сега съм твърдо амбицирана да успея!! А трябва да сваля наистина много..почти 30 кг за да се чувствам слаба... Embarassed С ваша помощ наистина се надявам да успея. Може би за първи път не се чувствам гладна. И резултат за 3 дни 2 кг.!!! Grinning

# 219
Бързооооо, имам нужда от съвет! Ама наистина бързо, защото днес съм на половин кексче и умирам от глад. Направих си от снощи дробчета с лук. Като съм на протеинови дни мога ли да си ги ям с лука или се приема за зеленчук като е в повече и трябва да го отделям? Той е задушен и ми разкарва много добре дроба, ама ПИТАМ! И бързооооо, че съм гладна пак казвам!  Laughing

# 220
  • Пловдив
Лукът е разрешен като подправка, така че прецени колко да ядеш от него Simple Smile

# 221
Лукът е разрешен като подправка, така че прецени колко да ядеш от него Simple Smile
Знаех си,че такъв ще е отговорът. Ама пак си те обичам, въпреки това.  Heart Eyes

# 222
  • Пловдив
Имаше един виц, тя Дидка може да ми се скара, ама аз да го кажа.

По време на постите питали свещеника:
- Отче, салам разрешен ли е?
- Не е разрешен, чадо!
- Отче, сиренето разрешено ли е?
- Не е!
- Пържолата разрешена ли е?
- Ами и тя не е!
След няколко дена отишли в къщата на свещеника и го гледат - седнал на масата, на нея имало всичко и той си хапвал.
- Отче, нали е пости и тия неща са забранени!
- Ами забранени са за тези, които питат, аз не питам никой и никой не ми ги е забранил  Party

# 223
абе мацки,какви са тези кексчета дето папате? Blush baby_neutral това режимно ли е и как го приготвяте? #Crazy  chef  bouquet

# 224
Блейк снейк, Йеил /правилно ли е на кирилица/, добре дошли. Hug
Бързооооо, имам нужда от съвет! Ама наистина бързо, защото днес съм на половин кексче и умирам от глад. Направих си от снощи дробчета с лук. Като съм на протеинови дни мога ли да си ги ям с лука или се приема за зеленчук като е в повече и трябва да го отделям? Той е задушен и ми разкарва много добре дроба, ама ПИТАМ! И бързооооо, че съм гладна пак казвам!  Laughing
Joy Joy JoyЕ може ли такива работи, да се оставиш гладна цял ден Hug
Дид, какво съм те критикувала? Ако съм те засегнала нещо , сори, ама не е било с лошо.  bouquet
Вещи, вица е  Joy Joy Hug Хапна ли сладоледец, а?

Общи условия

Активация на акаунт