Искам да кажа ... (66)

• 43 968
  • 737
  •   1
Отговори
  • Ямбол
Петък е вече. Започнахме темата за коледните гащи и ароматни меденки.

Имате ли празнично бельо? А мъжете?

Предишните теми:

# 1
Благодаря за темата!
Нямам празнично бельо, обичам бельото и празнично, делнично, все ми е еднакво. Преди години имах "арсенал" за разнообразие, но вече го израснах този период Simple Smile
Мъжът ми няма, ще падна от смях, ако го видя накипрен с нещо по-така за празник.

# 2
Много готина картинка има темата. Хубави Снежанки.

Нямам празнично бельо, нито ММ. Него и не си го представям с подобно бельо, дори на шега.
Много ми е приятно да си купувам сутиени, прашки, боксерки и бикини. Разтоварва ме. Е, и като си купувам чанти, лакове и гримове също се разтоварвам. Grinning

# 3
  • Euskal Herria
Засега съм на вълна меденки, а за коледните гащи... още не ме е обзел коледния дух  Joy.
Лек петък на всички!

# 4
Много ми еФтинее да обсъждам във форум бельото си, кога съм правила секс, с какво се къпя, кога се къпя и подобни интимности. Пък публикуването на изрезки на тяло по гащи/бански/кюлоти/потници/сЮтЮени удря дъното.
Предпочитам да чета за курабийки.

# 5
Меденки ще правя утре вероятно,нещо не ме е обхванал коледния дух още. Simple Smile
Скрит текст:
Имам такива костюмчета като на снимката,купувала съм си ги за майтап преди всичко. Laughing Twisted Evil

# 6
 bouquet Пляквам се и аз в новата тема. Петъчно ми е, днес ми е последен ден на работа преди отпуската, прекрасно ми е ама ме мързи, а имам тоооооолкова неща да направя!! Имам нужда от почивка!!! Психическа най-вече, но и малко здравословно мързелуване няма да ми навреди.

# 7
  • София
Янтра  Laughing звучиш изненадана, че котарака ти пасе елхата  Laughing Те май всичко пасат добитъците, от моя не мога да завъдя едно цвете (само една саксия имам високо на хладилника).
Моят глупи вече трета година пасе пластмасовата елха, не знам как не се научи  Laughing

# 8
  • София
Казах си казването в предишната тема, но да не ви изпускам

# 9
  • Пловдив
Янтра  Laughing звучиш изненадана, че котарака ти пасе елхата  Laughing Те май всичко пасат добитъците, от моя не мога да завъдя едно цвете (само една саксия имам високо на хладилника).
Моят глупи вече трета година пасе пластмасовата елха, не знам как не се научи  Laughing
Да. Изненадах се. Все пак имам котка от лятото насам Simple Smile Това му е първата елха на глупака Simple Smile Дали може да се натрови? Обикновен смърч е.

# 10
Нищо и няма на котката, най-много да повърне.

# 11
  • югозапад, под "Марков камък"
Ха привет, много трудна и дълга седмица, радвам се, че е петък...

# 12
  • В Космоса
Благодаря за темата! bouquet

Ха сега! Чий елен е по-джижджан? Mr. Green

Аз искам да ви покажа прекрасната картичка от Алина! Алинка, ти ли си я изработвала?

Скрит текст:

# 13
Хубава картичка  Peace

Благодаря за темата  bouquet

# 14
Нямам коледно бельо. Имам само чорапи до коляното с Дядо Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт