Искам да кажа ... (66)

• 43 983
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ахахаха, пак ли темата за бельото. Joy
На мъжа ми съм му подготвила коледна изненада - хем практична, хем...  Wink
Скрит текст:

Само да не ми откраднете идеята!  Naughty

# 16
Аз се разписах вече, поздравявам Лиляна и всички в темата с  любимото ми бельо.
Весели празници, обичайте се и се усмихвайте Hug
https://www.youtube.com/watch?v=A2xSg44z4So

# 17
  • sofia
Хубава картичка.
И хубаво бельо.

Трябва да се подстрижа. Днес реших, че ще съм с пусната коса. Оскубах се, докато си обличах палтото, после с колана на колата, после пак нещо стана и се дръпнах, преди малко ми се омота косата около обиците....и се вързах  Grinning
Как издържат с пусната коса дългокосите - не знам!

# 18
Не ми е коледно. Седя си на терасата с кафе и цигарка по една тънка блуза. Аз не признавам Коледа без сняг и студ Crossing Arms

# 19
  • До морето
Записвам се и аз!

Правя раираните кифлички от предната тема, малкият довечера има Коледно тържество в градината и майките трябва да направят почерпка. Аз ще се отчета с кифлички, направо дюшеш ми дойде тази рецепта вчера  Grinning

Сутринта горкият скочи от леглото и отиде да проверява има ли сняг, че като ревна това дете - Защо няма сняг, Дядо Коледа няма да дойде днес в градинатааааааа, как ще си кара шейнатаааааа? Ужас! Всеки ден става и ляга с въпроса кога ще има сняг  Confused

# 20
 И аз снощи правих солени кифлички - първо с кренвирш и навито тесто около него и после ми писна и останалите направих раирани - по бързо става  Joy
Сега имам огромна доза кифли и огромен буркан домашна майонеза с топено сирене и заминават на село .
  Аз пък съм на работа днес / три втори смени
Скрит текст:
дано не съм с кисели хора тези дни
/ и събота и неделя и чакам с нетърпение да стане 21 и да си прегърна детенцето  Hug

# 21
  • Euskal Herria
А раираните кифлички колко са големи? Гледах сайта и снимките, но не мога да се ориентирам. По рецепта ги дават 16 бройки, което ме навежда на мисълта, че са големи. Но може и да греша. Искам да направя за събиране с приятели.

# 22
Янче, аз моите ги правя малки. Иначе 16 бройки ми излизат, когато ги правя по-големи - около 10 см.

# 23
  • Euskal Herria
Благодаря, Съни! Идеално ще стане тогава. Заедно със соленките на Онна и малко меденки - ще се нареди таблата.

# 24
Моля дайте идея за подарък за 15 годишен пубер (моят). Направо не знам какво да му купя. Ще му дам пари, защото те на това май най-много се радват, но искам и да сложа нещичко под елхата.

# 25
Ваучер за музикален магазин, ваучер за онлайн магазин за книги, ваучер за кино, ваучер за онлайн агенция, продаваща билети за концерти.

# 26
Записвам се да не ви изпусна.
Мерси за новата тема!

# 27
  • София
Скрит текст:
ей ги на меденките в къщичките. Забравих да ги снимам преди да ги опаковам  Blush

Въобще нямам представа какво харесват 15-годишните, хеле пък момчета Rolling Eyes

# 28
Чудесни!

# 29
Ау, вълшебни са!!!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт