Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 27 914
  • 552
  •   1
Отговори
# 255
Отивам да си лягам,вие гледайте до утре още 10стр.да спретнете ,та на сутринта с кафето да има материял за четене. Joy Joy Joy

# 256
  • Пловдив
Отивам да си лягам,вие гледайте до утре още 10стр.да спретнете ,та на сутринта с кафето да има материял за четене. Joy Joy Joy
Лу, ако се появиш за следобедното кафе, може и нова темичка да има  hahaha

# 257
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Аз май досега в старата темичка си писах ooooh!! Копвам и тук:

Привет, пухкавелки Hug!
Вече 3 дни съм на хорото с вас и плача не, ами направо вия за една студена бира - даже две ooooh!. Тази вечер бяхме на РД на свеки и с гордост мога да заявя (даже и по гърдите ще се потупам Mr. Green), че устоях на всички вкуснотии, вкл. и на пенливата ми страст. Три пъти УРА за мен Mr. Green. Малко попрекалих с количката, ама пак мисля, че е по-малкото зло.

А сега да ви се пооплаквам малко - сгади ми се вече от меса Sick. По принцип съм от групата на "тревопасните" и месо хапвам рядко, та това си е чист мазохизъм, 'дето го правя. Извара не обичам, а днес вече със сигурност я мразя. Сиренце хапвах първия ден, ама нали уж не е много препоръчително, а и купих едно "без холестерол" от Кауфланд, което ме убедиха, че е обезмаслено (май ме метнаха) и днес вече съм без него. Яйцата са ми ужасно тежки. Все едно 3 парчета наденица съм изяла след 2 яйца - така се чувствам. Е това е - оплаках се Mr. Green

Кантарът отмерва - 1.5 - 2 (не е електронен и не мога да кажа със сигурност).

И сега едно въпросче - ама наистина ли сте сигурни, че все пак не трябва да има някакво ограничение в количествата погълната храна дневно?! Аз все си мисля, че бая хапвам и ако понамаля малко ще има по-голям ефект Thinking. За пример - тази вечер измуцках пържолка и половина + малко парче от печеният заек на свеки, изпих около литър айрян (и продължавам) и 3-4 чаши кола Sick

Съжалявам, че стана толкова дълго Blush
Мляски на всички Hug!

# 258
Ама момичета, защо пишете в старата тема? Елате си в 20 и си прехвърлете и кафето  Grinning  bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=216303.240
и седя и се чудя как така никой не е писал newsm78 ooooh!
Кафенце?

# 259
Кри поздравявам те за новия външен вид-направо разликата е смайваща- самото ти излъчване е променено, ти си нашето вдъхновение Hug  bouquet
на новичките -добре дошли Hug

# 260
Добро утро Дюканки  Hug
Карам си аз някакви смесени дни по мой си начин и кантара всеки ден ме показва с -100 гр.  newsm10 , ако продължава така малко ми остана да видя седмицата  baby_neutral
Много работа на моята глава  ooooh! и тогава най много ям, все съм гладна и водата зле..

Успешен ден на всички..  bouquet

# 261
Още сутринта надникнах ( от работа ) и се чувствам мотивирана и щастлива. Кри, изглеждаш чудесно и след като постигнеш целта си Тери Хачър може да се гръмне  Laughing!!! Сутринта изядох едно яйце , чаша вода ...и вече съм гладна . След малко грабвам едно кисело млекце...
Момичета разкажете ми как сте с тренировките ? Аз от 3 месеца тренирам вкъщи. Синди, йога, Тае Бо ( колкото успявам  Embarassed)..и благодарение на това видимо се стегнах и прибрах корема. Дюкан не препоръчва да се тренира, но пък ако спра сега..след като едва свикнах... newsm78.
Чакам вашите мнения !! На всички желая готин и успешен ден!! Както и предложения за рецепти. Аз съм в ударен период. Simple Smile

# 262
  • София
Добро утро и от мен  bouquet  bouquet
Krikri, - много добре изглеждаш на снимките Hug  bouquet
Благодаря за кафенцето  bouquet
Искам да споделя нещо- трети ден днес започвам стриктен Grinning, а врече вечерта както си търсех в гардероба с какво да спя и изрових от там една поличка, която ми е най-големия стимул, защото аз по-тясна дреха от нея нямам, даже аз си мислех че съм я хвърлила, но явно се оказа че не съм, а тя наистина е тясна- обиколката на талията е около 66-7 см, та викам я чакай да видим още колко см ми остава, за да мога да се събера вътре, обувам и какво стана- аз успях да я закопчая #Crazy Направо останах като в шок, е вярно че стърчат още меса навън от нея, ама самия факт че се събрах вътре, тази пла съм я носила в най-слабия си период и то за много кратко време #Crazy
Момичета, това ми даде още по-голям стимул и разбира и с ваша помощ- продължавам напред, щом дотук съм стигнала, мога и още по-напред да отида Laughing
Целувки от мен на всички Hug Hug Hug Hug

# 263
Добро утро момичета.По едно капучино?

Кри, разликата е огромна,  и как не , стопи 23 кг. Ти си нашето вдъхновение. А приликата ти с Тери наистина е много голяма. Пожелавам ти след време да изглеждаш точно като нея.
Вещи, поздравления ! Hug
Муцуна, добре дошла, Сиренце си хапвай, не е страшно. Колкото за храните, наистина няма ограничение, яж на воля. Hug
Били, добре дошла! 10 дни са ти много, не се напрягай толкова, малко са ти кг. Hug
Мише, мерси за кафенце.

# 264
  • София
krikri браво мила smile3501 smile3501 smile3501
Много си свежа и изглеждаш наистина превъзходно, разликата е огромна. Аз да не пропусна да се похваля днес ходих на фризьор да си запиша час, не ме е виждала от началото на юни, жената направо остана с отворена уста 2 пъти ме изгледа от главата до петите и ми каза, че съм отслабнала ужасно много.
 Накефих се максимално  smile3521 newsm44 smile3521 Това е огромен стимул за мен, след всички вас разбира се.
Браво, Рема! Такива случки ме изпълватс ентусиазъм! Заразно е! И да продължаваш така, та скоро да видиш седмичката!  bouquet

# 265
Добро утро и от мен Hug

Благодаря за кафето, Айс - напоследък най-обичам да го пия сутрин на компютъра с вас момичета.

Днес с кантара не се гледаме така злобно, ще започне да ме обича, няма къде да мърда Twisted Evil няма да е скоро, ама този път не ми се бърза hahaha

Пожелавам на всички да успеят да се спасят от жегите и не забравяйте ВОДАТААААААА.

# 266
Здравейте Дюканки!След известно отсъствие се завръщам в редиците NaughtyНадявам се да ми дадете повече кураж,че нещо трудно се мотивирам. Embarassed..Лек ден на всички..И без нарушения Peace

# 267
  • София
Яни, Айсче, Фоли, Ралче, Рема и Black Snake - мерси  Hug
Вещи,  Hugмного път имам още, докато я докарам до Тери, но нищо не ми пречи да опитам  Joy
Ралче, поздравления за поличката   bouquet
Муцуна - яж спокойно колкото ти се яде! Знам, че звучи странно след всички други диети с ограничения от рода на 100 гр от това и 50 гр от другото, но наистина след дни с преяждания, когато съм се качвала на кантара със страх, е показвал намаления. Е, естествено не те карам да се тъпчеш насила  Joy
Тути, добре си се завърнала! А кога дюканства, че нещо паметта ми изневерява newsm78

# 268
  • Варна
Здравейте, сладурки!

Обещанието си го изпълних, написала съм рецептичката! Снощи си облизхме пръстите направо. За останалото домочадие пържих филенцата в олио, за мене - както пише в темата за рецептите.

Сега от мене - млекцето:

# 269
krikri ,миналата есен и зимата  дюканствах... EmbarassedСвалих 6-7 кг,които за следващите месеци пак качих.Ужас!Сега не мога да се трая CloseНякои ,като Вещи и Лу може и да ме помнят newsm78Сега съм решила  да се хващам в ръце,че много ми натежават сланинките нещо hahaha
Преди малко гледах снимките ти-очарована съм!Браво на теб!Изглеждаш наистина променена и освежена HugЕй така искам да се чувствам и аз след време Wink

Общи условия

Активация на акаунт