Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 27 927
  • 552
  •   1
Отговори
# 240
Добър вечер на всички Hug

Джини, не знам за теб, ама на мен от твоя аватар наистина ми става лошо, хем святка, хем кървав,  Praynigсмени го вече, плийз Praynig иначе направо препускам покрай постовете ти Joy

# 241
  • София
Ето пак ще се опитам да пусна снимките, нещо нямам късмет, все ме изхвърля нета...
Малко история, за да добиете представа
На тази снимка съм бременна 7-8 месец.

На тази съм на изписването. С неимоверни усилия успях да кача само около 8 кг през бременноста, с раждането свалих 10 (раждане и 5 дни в болницата). Де сега да бях на тия кила...

Това пък е снимка, която неизвестно защо съм пропуснала да унищожа, хич не се харесвах, дори се мразех в тоя си хипопотамски вид. Мъжа ми ме е снимал без да знам.

Да знаете колко сте важни за мен...никой освен мъжа ми не я е виждал.
След малко - втора част със снимка отпреди 3-4 дни.

# 242
  • София
Гледам, че не ти се прибира много, много . Ще ти уредим една Дю-командировка. То трябват хора за тази работа. Hug
Хич не ми се прибира  Embarassed Гот ми е без wash hang 1ironing newsm79 newsm71 1dishes clean clean
Иначе днес си мечтаех за нещо като дюкански спа център на морето...
С всички вас там  Hug   bigdance2 и  lalalala
МОже и Дюканчо да поканим...да го питаме за сиренето  Joy

# 243
Прибрах се от тренировка и най-обичам след това да се катеря по кантаря ,щото винаги съм с 0,500гр до кило по-лека Mr. Green
Фоли Вещи,трогната съм от вниманието ,което ми отделяте ,ама и без друго тази тема винаги ще ми е слабост,както и всички ,които пишат тук!!!   bouquetНе съм ви забравила и за миг ,просто ситуацията около мен е малко усложнена и нямах физическа възможност да влизам във нета   bouquetИ да успокоя тези ,които сега започват-в началото можете да се почувствате с главоболие,отпадналости слабост в мускулите ,но не се притеснявайте,дължи се на кетозата и ниските инсулинови нива , а при някои е възможно и падане на кръвното налягане.Пийте колкото можете повече вода и се хранете поне 4 пъте дневно ,а може и до 6 пъти да стигнете-целта е да не сте гладни .Да ви призная аз по време на тренировка ,ако съм на ПД понякога взависимост от натоварването получавам гореспоменатите симптоми на слабост -наливам сес вода  и като че ли помага. Rolling Eyes

# 244
Кри ,вече си те представям как изглеждаш в настоящия момент-сигурна съм че си супер  мацка Peace Heart EyesА за кучето просто останах без думи,да се изкажа като стара кучкарка/аз си имам  черен дакел/.Като гледам ,че пак за море стана на дума сигурно заминавам в събота заПоморие ,така че ,ако някой е наблизо да свирка и среща можем наистина да си спретнем за по едно истинско кафе.

# 245
Кри, много си хубава на тези снимки. Хич да не си помислила да ги затриваш. Давай новите.  Hug
За спа-центъра - мечтиии.
Лу  Hug и бързо да се оправят нещата.
Добър вечер на всички Hug

Джини, не знам за теб, ама на мен от твоя аватар наистина ми става лошо, хем святка, хем кървав,  Praynigсмени го вече, плийз Praynig иначе направо препускам покрай постовете ти Joy
Joy Joy

# 246
  • Пловдив
Кри, много си хубава на снимките.   bouquet А на втората приличаш на Тери Хачър, ако не знаеш коя е ще ти кажа Simple Smile

# 247
  • София
Кри ,вече си те представям как изглеждаш в настоящия момент-сигурна съм че си супер  мацка
Лу, ще бъда, но след още -23 кг   Joy  ама обещавам!
Умирам си за кучета (извън Дюкан)

# 248
здравейте,момичета!явно и аз имам нужда от подкрепа,а вие сте най-близки до досегашния ми режим на хранене.свалих 15 кг.от 06.05. досега.но,август бяхме по почивки и си задържам кг.имам да махам още 10 кг.помагайте,моля ви!като начало започвам само на протеинова храна -10 дена.дано издържа така!ще се включвам редовно.виждам,че всички са добре дошли и затова нахлувам и аз в темичката ви.

# 249
  • София
Кри, много си хубава на снимките.   bouquet А на втората приличаш на Тери Хачър, ако не знаеш коя е ще ти кажа Simple Smile
Мерси, Вещи! Не знам... Embarassed
Ето и как съм сега, мъжа ми като ме снимаше много се чудеше защо искам да е в цял ръст, да се виждам добре и т.н. Свикнал е, горкият, все да се крия зад някой или нещо, или да се снимам само от кръста нагоре...обясних му де, че е с изследователска цел  Joy

Добре дошла, Били, радваме се, че си с нас!   bouquet
След десетина минутки давам на хлапето антибиотика и си лягам, че ми се спи...

# 250
  • София
Сега забелязах, че така съм се занемарила  Embarassed че дори на фризьор не съм ходила след раждането  Embarassed Това ще е едно от първите неща, които ще направя като се прибера.
Били, 10 дни е прекалено, съветвам те да направиш 5, а ако много искаш да са повече - 7.

# 251
  • София
Хайде до утре, с нови сили да дюканстваме!
Лека и без "страшни" сънища! Снощи сънувах, че ям щрудел,  УЖАС ви казвам! Така се притесних, че съм предала фронта! Не че не прегрешавам, тази вечер например ядох пържена цаца, ама то е като галавечеря. Щрудела ми се вижда като голямо прегрешение.Зетчето ли беше казала, че е леко режимна newsm78 Та и аз така...
 Hug

# 252
krikri браво мила smile3501 smile3501 smile3501
Много си свежа и изглеждаш наистина превъзходно, разликата е огромна. Аз да не пропусна да се похваля днес ходих на фризьор да си запиша час, не ме е виждала от началото на юни, жената направо остана с отворена уста 2 пъти ме изгледа от главата до петите и ми каза, че съм отслабнала ужасно много.
 Накефих се максимално  smile3521 newsm44 smile3521 Това е огромен стимул за мен, след всички вас разбира се.

# 253
Кри - много ми хареса снимката от изписването и не ми се вижда чак толкова далече от последната, с тая твойта стриктност като нищо ще я задминеш  Hug
Пък то и на морето има фризьорски салони, ако земеш да се спретнеш като блондинка, гарантирам, че като се върнеш съвсем няма да те познаят Joy

Кри, много си хубава на тези снимки. Хич да не си помислила да ги затриваш. Давай новите.  Hug
За спа-центъра - мечтиии.

какви мечти бе Фоли, аз си мислех че сериозно работим по въпроса newsm78

# 254
  • Пловдив
Кри, това е една от "отчаяните съпруги" - жалко ,че не можах да намеря по-подходяща снимка, но които са гледали сериала ще видят приликата

Общи условия

Активация на акаунт