Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 27 882
  • 552
  •   1
Отговори
# 315
Айсче, считай го вода, след ден два ще олекнеш. Пък и по-важно е как се чувстваш и в кои дрехи влизаш. Hug
права си Фоли, ама дано да падна на кг, че губя мотивация, пък като съм качила 2 кила  cry
мъжа вика да сменя режима, че вече съм свикнала и ми се подиграва, че кантарчето нарочно ме лъже за кг, защото като видя по-малко и се поотпускам, ама то вече една седмица съм там badscale , ако беше 76-по-друго, ама така  cry

# 316

за всички по една....наздраве  cheers

# 317
  • София
Icecream- аз затова не се качвам толкова често на тоя кантар, а той моя май е развален- като стъпя три пъти един след друг все различни числа показва, даже до килограм разлика #Crazy #Crazy
Затова си стой  Rolling Eyesпод леглото- като се сетя стъпвам, ама понвкога даже нарочно го подминавам, за да не се вманиачавам какво той ще показва, апо-скоро точно дрехите и метъра да са ми показател

# 318
Здравейте момичета. Благодаря за топлото посрещане, много сте мили  Hug
Първо да се похваля,че издържах 2 пълни дни на чисти протеини и днес ми е третия ден от диетката. Чудя се само дали да не включа малко заленчуци днес Simple Smile Когато почвах диетата бях решена, че ще изкарам 5 дни само на протеини, но нещо взе да ми става трудно  Embarassed
Всички казвате, че не трябва да се гладува, но аз почти немога да ям само месо. Става ми едно гадно на стомаха и после предпочитам да не ям. Та вчера изкарах на 1 активия,айран и едно пилешко шишче. Аз обичам много сирене, но незнам кое е това сирене което е обезмаслено и може да се хапва през ударния режим. Как да разбера кое сирене е обезмаслено?  Иначе от яйцата и месото ми става гадно ако ги ям само тях.
Та се чудех дали да не отида да си взема някакво месце, но да добавя и едно доматче към него.  Simple Smile
Има ли някоя от вас която е била само 2 дни на ударния и после на смесен? Дали ще успея да си сваля килцата така? Thinking
И друго,което искам да питам е, сега ако мина на смесен колко дни трябва да е той? Ако са 5 например , след това трябва ли пак да съм 5 дни на чисти протеини или как?
Сигурно сте отговаряли вече стотици пъти на въпроси като моя, но държа да питам за по-сигурно да не объркам нещо.
Благодаря ви и УСПЕХ на всички!

# 319
Пак съм тук Laughing
Позна Фоли, днес ми е нещо нервно(служебно) и  #Crazy всички много са работни пре шефа де Hug не обичам подмазвачите и сигурно ще си сменявам офиса Simple Smile Hug
Режимна съм, и това с печените бутчета и лук са ми любими Heart Eyes, Благодаря на Седона  bouquet

# 320
# 321
  • София
Просто разбрах че има два пътя - или задържам, което наистина е неприятно или нагоре, а това е още по-неприятно. Така че избрах по-малко неприятното Simple Smile
smile3501 newsm10
Ей това е истината! Защото не може да се отслабва непрекъснато и да се върви все надолу. За съжаление има задържане - някои задържат за кратко, други - за по-дълго, важното е да се преодолее този период, да не се допусне депресия, после нещата си идват на мястото Laughing
Мише, браво за инфото за спорта   bouquet
Black snake, как да ти викаме на галено? Разбира се, че ще продължиш тренировките! По-добре по-постепенно да смъкваш, но да си стегната и тонизирана. Оправданията с Дюки ги остави на мързели като мен  Embarassed
Зетче, верно минаваш кат линейка  Joy
Танита smile3501 smile3525
Дори, като се прибера, непременно ще опитам рецептата!
Тути, значи не паметта ми е слаба, а не сме се засекли, аз съм от април. Стискам палци този път да успееш!

# 322
  • Варна
Та вчера изкарах на 1 активия,айран и едно пилешко шишче. ....... Как да разбера кое сирене е обезмаслено?

Здравей, това, което ядеш е много малко - и като количество, и като видове храна. Яйца си добави повече - измисли си омлети, палачинки, бъркани с месце, разнообразявай се, за да не ти е тегаво от режима. Няма и да се сещаш за доматчета. Виж в темата за рецептите - последно си рекламирам панираните филенца, чудни са просто!

Сиренцето е на фирма Маджаров - краве сирене Light.

Не се отпускай, направи си ударния режим както трябва - това е само мое мнение, разбира се Hug

# 323
Icecream- аз затова не се качвам толкова често на тоя кантар, а той моя май е развален- като стъпя три пъти един след друг все различни числа показва, даже до килограм разлика #Crazy #Crazy
Затова си стой  Rolling Eyesпод леглото- като се сетя стъпвам, ама понвкога даже нарочно го подминавам, за да не се вманиачавам какво той ще показва, апо-скоро точно дрехите и метъра да са ми показател
моя ония ден ми показа 75 , 76 , 77, 78 и 79 като стъпих 5 пъти подред, даже викнах мъжа да гледа, той направо падна от смях, после той стъпва отгоре му и нищо-едно и също newsm78

# 324
dorcester, благодаря ти за окуражаването  Hug Реших, че ще изкарам 5 дни пък каквото ще да става. Трудно ще ми е, но ще мисля за резултатите, които надявам се ще постигна Simple Smile

# 325
Рали, изхвърли го Hug
..и аз мисля, че храната на ММ(мариела мими) newsm78 е много малко Naughty, Дюки казва да се яде , а не гладува Hug разбира се разрешените храни Wink
Кри, нещо  не ми е приказливо, ама ще се оправя Hug щом сте Вие Heart Eyes

# 326
  • София
Не зная- авно моя кантар е развален, защото сега се се
ам, че като го купих и мъжа ми се премери изкараго 99 кг, после той отиде да се премери в един медицински център на техен кантар- там вика, че му казали, че бил 90 кг #Crazy #Crazy Ама да дава толкова голяма разлика #Crazy #Crazy newsm78 newsm78 Просто вече се обърках тотално с него, затова следя повече и по-дрехите и метъра newsm78

# 327
  • София
Мариела, тъкмо щях да те посъветвам същото като Дори. Изкарай 5 ударни, не се предавай! И не забравяй, че първите 5 са най-трудни! А така ако започнеш още от началото да се съмняваш дали ще издържиш... Гледай да разнообразяваш храната - не забравяй рибата, дреболиите.
Дори, парафиновото олио няма вкус, просто е мазно. Зелената салата с парафиново олио и балсамов оцет е направо като нережимна. Аз дори не разреждам парафиновото олио с газирана вода, както съветва Дюки.
Седона, много апетитни манджички, тъкмо ме подсетиха, че трябва да хапна.
Танита, това не е диета, а режим. И е за цял живот. Накрая ти остава само един протеинов четвъртък в седмицата, иначе се храниш нормално. 
Маша  Hug с теб сме и стискаме палци! Сигурна съм, че ще успееш!  bouquet
Момичета дюканки  Hug newsm51

# 328
Кри, може да ми викаш и Снеки и Блеки  Joy..абе няма проблем както и да е. Просто ми е ник от други форуми...та по навик.  Laughing
Мноого се радвам , че има новаци като мен..макар че аз държа фронта вече 4  ден ..ехееейй...кога ще стана и аз старо куче ?! Joy
Много обичам зеле, броколи, цветно зеле..така че есента не е проблем за мен. С окуражаване от вас и силна воля ( дано я демонстрирам де ) ще стана 60 кг!!!!!
Че то досега какво ли пробвах...Японско чудо ( е това е ужас !!!! ), зелева супа ( блудкава, гнусна и бях постоянно гладна ), житена диета ( е от нея как не умрях не знам  Sick)..и резултата е 5 надолу, 6 нагоре...добре че вкарах упражнения и след последната диета..ги задържах..ама като свалих за пореден път 5 ...надолу просто няма и няма  Sad
А сега съм много обнадеждена !!!! Успех на всички !!!

# 329
  • Бургас
 krikri  Бързам и аз да те поздравя, е как де не си личат 23кг- личат и то много.
Изглеждаш чудесно !!!!! bouquet
Честито на всички  момичета свалили и задържали килограми newsm51
Тези дни съм малко заета покрай подготовката на първия рожден ден на детето и кръщенето му  и само чета набързо, но след това ще си наваксам.
Пожелавам ви много отслабващ и не много горещ ден.

Общи условия

Активация на акаунт