Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 27 976
  • 552
  •   1
Отговори
# 90
Кри , да ти отговоря, не мисля, че съм на края, защото аз ги свалям доста време Hug, а и тук ми е забавно Heart Eyes, искам по-бързо ( е разумно) да стигна 65 и после ще ми се иска още 2-3 newsm78 Hug

# 91
  • Варна
споко то  една лъжица на ден не е кой знае какво

Чакай сега. Аз не смея половин чаена лъжичка олио да хапна - салата забравих какво е! Омлета си го изстъргвам от тигана, защото е уж "незалепващ", ама без олиото е "залепващ"! Все си казвам, че ако имаше две капки олио, щеше да е супер. Пък ти - една лъжица на ден.  newsm78

# 92
Зетче, какво значи туй "леко режимна"? Като "леко нережимна" ли й #2gunfire
ooooh! май да newsm78 обядвах панирано сиренце и салатка ooooh! ето казах си Embarassed

# 93
  • Варна
обядвах панирано сиренце и салатка

Чи кво му е на сиренцето и на салатката. В духа на предните постинги - ако са без олио, де. Или си сега само на П? Извинявай, че не съм хич запомнила.

# 94
споко то  една лъжица на ден не е кой знае какво

Чакай сега. Аз не смея половин чаена лъжичка олио да хапна - салата забравих какво е! Омлета си го изстъргвам от тигана, защото е уж "незалепващ", ама без олиото е "залепващ"! Все си казвам, че ако имаше две капки олио, щеше да е супер. Пък ти - една лъжица на ден.  newsm78
ми да
аз рибено масло пия
и герикапс
и мляко от 2 % като няма без хич- не се вманиачавам чак дотам, не знам може там да ми е грешката
е не слагам олио на нищо и т.н., но без добавки не е добре

# 95
  • Варна
Ми нали казаха хората - парафиново олио трябва. Обаче аз не съм се наканила още...

# 96
..ама нали, Дюкан не разрешава панирано newsm78 ooooh!

# 97
Сиренцето не е ли разрешено в трета фаза чак?

# 98
...ново 20 Sad

# 99
  • София
ззЗ- ти си вече почти на финала, мисля, че не проблем да си позволяваш и малко встрани неща, хора сме, не роботи Hug Hug Hug Hug

# 100
  • Варна
Тука в нашия кръг сме се разбрали, че може да се яде обезмаслено сирене Маджаров.
Панирането пък, се осъществява в тиган с незалепващо покритие и овалване в разбито яйце (може с малко мляко и трици). Разбира се, никой не дава брашно и галета  Tired.

# 101
Тука в нашия кръг сме се разбрали, че може да се яде обезмаслено сирене Маджаров.
Панирането пък, се осъществява в тиган с незалепващо покритие и овалване в разбито яйце (може с малко мляко и трици). Разбира се, никой не дава брашно и галета  Tired.
това сирене ми има вкус на мазна извара-май предпочитам изварката на Дядо Либен
а как го панирате-то се рони

# 102
  • Варна
Не съм пробвала, това беше теоретически. Панирането съм си го заплюла за шницел, ама още не съм се наканила да си смеля месо у нас. Има време, аз засега съм новак и ми предстои доста още! Joy

# 103
  • София
А аз не мога да панирам Mr. Green И затова въобще този проблем пред мен не стой, просто не съм толкова навътре в кулинарията ooooh! Embarassed

# 104
може да пробвам да направя "кюфтенца" от извара с чесън и копър   chef - най много да се разпаднат и да станат на бъркани яйца с извара Joy

Общи условия

Активация на акаунт