Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 27 972
  • 552
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добър ден и от мен, чак сега смогнах!
Ванчето не се е включвала, значи сигурно Криската е по-добре и са отишли на море.
Според мен срива на имунната система на става за ден-два, съгласна съм с Мира. Не знам доколко е свързан с Дюкан, но нали организмите ни са различни - ето Тиси и Седона имат херпеси, на други пък не им излизат откакто са на Дюкан, на Вещи й излизат по-рядко. С майка ми дори коментирахме преди около 2 седмици, че откакто е дюканка не са й излизали, преди имаше редовно. Дали не могат да се пият някакви имуностимулатори? Може би трябва консултация с лекар във връзка с това. Момичета, мерси, че споделихте, хубаво е да се има едно наум.
Лу, винаги ни е приятно в твоята компания  Hug
Мира, Мариела  welcome и приятно диетуване!
Ралче  Hug отдавна не свалям килограми заради другите, а заради себе си. Ясно е, че малцина могат да имат перфектни тела и ако се сравняваме непрекъснато с тях  в един момент си задаваш въпроса - Абе като не мога да стана такава, има ли смисъл въобще да се мъча?
А това е пълна глупост, самата аз докато го преодолея, се самосъжалявах и нещата ставаха по-трагични. Това ми се случи след първто раждане, имах страхотна депресия, която преодолях чак като забременях за втори път Simple Smile Важното е ние да сме доволни и да се чустваме добре. И да печелим всеки ден малки победи.
Защо ли - някои свалят в смесените, други -не. Аз понякога свалям, понякога задържам, не мога да разбера на какво се дължи.
На всички вас   bouquet

# 106
  • София
Момичета, повдигнахте ми настроението Hug Hug HugМного хубави неща сте написали, аз затова се радвам, че съм тук, защото като виждам, че има и други, които се борят да изглеждат по-добре и аз се мотивирам, и като се отчайвам, прочитам нещо от тук и продължавам- защото това е моя живот- каквото аз направя за себе си- това ще е
Благодаря ви, че ви има Hug Hug Hug Hug

# 107
  • София
Аз пък съм изключила сиренето - в понеделник хапнах първите 20 -25 грама от началото на диетата. Преди това си купих някакво уж ниско калорично, гръцко, но ми се видя много мазно...разделихме си го с кучетата, но и те не го харесаха особено.  newsm78

Кри  Hug като те видя и веднага ми се оправя настроението!  Grinning

Добре дошли на новите момичета! Ще видите колко е лесно и приятно да си Дюканка!   bouquet

# 108
ззЗ- ти си вече почти на финала, мисля, че не проблем да си позволяваш и малко встрани неща, хора сме, не роботи Hug Hug Hug Hug
Те това е приказка Heart Eyes Heart Eyes Laughing
Кри и при мен се получава нещо такова ooooh! Hug дни на чисти протеини не свалям, а на смесени свалям Crazy.. и то след голям застой #Crazy

# 109
Кафето и то е мазно, но е позволено от Дюки. Странни работи стават под небето.  Joy Joy Joy

# 110
Айде сега приказки - кафето било мазно, ама ха Mr. Green Джини- рискуваш доста с тия приказки Joy

# 111
За лененото семе да го ям ли в крайна сметка ?newsm78 По старите Дюканки да си кажат мнението  baby_neutral
А за смилането нищо не пише на опаковката.Пише : За добавка към зърнени ядки,салати и др. Даже съм си взимала мюсли и семето беше цяло.

# 112
Кафето и то е мазно, но е позволено от Дюки. Странни работи стават под небето.  Joy Joy Joy
за кафето незнам, ама сметаната Joy Joy Joy
и месото, и рибата Joy Joy Joy

А за смилането нищо не пише на опаковката.Пише : За добавка към зърнени ядки,салати и др. Даже съм си взимала мюсли и семето беше цяло.
може да не пише, но го мели Peace

# 113
Здравейте и от мен.
Вчера бях режимна и днес съм 53.700 гр. Целта ми беше 55 и я постигнах, че и задминах. Ако и това не ви мотивира, незнам.
Няма да се оплаквате, а дерзайте.
Тука пишете за някакви сои, лен, и такива ми ти работи-Дюки пише - НЕ!
А, много съм лоша.
Целувки на всички  Hug

# 114
  • Пловдив
Мариела, добре дошла,   welcomeпри нас както виждаш е весело   ura
Ралче, какво да се направи, винаги ще има по-слаби от нас. И аз се чувствам ужасно – от 25 колежки в училище – най-дебелата. Но се надявам с помощта на Дюк да заприличам на нормален човек.  newsm03
Защо ли, има мами, които свалят точно през смесените дни, не си само ти Браво за намалението  smile3501
Мира, не се знае на кой в кое му е чара   261uu
Дори, ти само маркираш присъствие нещо.  Tired И какви са тия драми в дира, снощи Пуки ми каза че има избори за модератори, днес влизам – скандала е готов.  fight
Дидка, и вчера ти писах, че никога не мога да ти дам тия кила, а като станеш 70 направо ще си изглеждаш слабичка.  newsm56
Джини, във втора фаза (а болшинството сме в нея) са разрешени млечни продукти – обезмаслена, така че сиренцето е разрешено. Умувахме за кашкавала дали и той не е разрешен. Тиси или Кри, не помня точно коя каза че ще погледне оригинала.  smile3529
Ралче, много е вкусно панираното – и аз много хубаво го правя – с яйце и брашно или галета в пълен тиган с олио. За съжаление не е позволено сега и не го правя. Е, на децата панирам от време на време, но рядко и аз не го опитвам.  Naughty
А това е специално за Ззз - бавачка да и гледа децата Wink

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови   отговора.   Crazy

# 115
Здравейте момичета ,реших и аз да се пробвам на вашия режим от утре ,че днес излапах известно количество сини сливи и едно кисело мляко,което май не се вписва във протеиновите дни newsm78

# 116
  • Варна
И какви са тия драми в дира, снощи Пуки ми каза че има избори за модератори, днес влизам – скандала е готов.  fight

Вещи, Дира е  #2gunfire Sick Mr. Green Twisted Evil Cry и т.н. Не стига, че с часове на ден не могат да си поддържат хоста, а в темите има по две мнения на ден, а на всичкото отгоре модераторките се вясват веднъж на сто години. И сега се чудят, способни ли са да модераторстват. Нейсе, аз не се хващам. Те ще се разберат там.

Фоли, само така! Не си лоша, просто даваш съвет.

Ама в крайна сметка - който-както  Hug

# 117
Вещи , мерси Hug да го взема за бавачка на моите 17г. тинейджъри Laughing
и да пратя татко им в командировка Blush newsm78

# 118
ам да питам какво кисело мляко ядете.колко % масленост от това Верея 0,1 % или може някакво друго  newsm78

# 119
Ниско- маслено newsm78 Hug

Общи условия

Активация на акаунт