Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 27 965
  • 552
  •   1
Отговори
# 120
ам да питам какво кисело мляко ядете.колко % масленост от това Верея 0,1 % или може някакво друго  newsm78
Добре дошла!
Може всички видове млека с 0,1% масленост. Аз лично предпочитам Култура на Бор Чвор.  bouquet

# 121
Привет на всички  bouquet

Цяла нощ четох, ма то писали, писали та се забравили Hug

Честито на всички, които са приятели с кантарчето, а на другите като мен - кураж и никакво отказване.
Аз вместо да боря оставащите ми 6кг до първата цел, май съм го ударила на 3-ти етап. Протеиновите дни много ми се опират напоследък. Преди си ги карах 5/5 и си свирках, сега ако изкарам 2-3 си е направо постижение Twisted Evil

Кантара хич не ме обича, хич, ама и аз него #Cussing out
Дрехите така ми хлопат, че ще ги загубя някъде и се бях възгордяла  261uu  261uu  261uu Обаче си паднах яко на д-то като се видях на снимка по бански cry вчера - и първата ми мисла беше да се натъпча с каквото мога, ама реших, че е много тъпо, затова подсмърчах пред компа и изпих 2-3 литра вода и чай до сабалянта. В пристъп на умопомрачение даже реших да лунувам, ама то пък се оказа, че съм объркала датите и то минало...
Та така - днес съм последен смесен и събирам сили за няколко протеинови и след това обещавам, че тоя тъп кантар ще го изхвърля (може и фотоапарата да го последва)

# 122
Тука пишете за някакви сои, лен, и такива ми ти работи-Дюки пише - НЕ!
А, много съм лоша.
Целувки на всички  Hug

[/quote]
Добре де какво да пия тогава,че ходенето до тоалетна е мечта.Вчера пих някакъв чай,обаче ме заболя стомаха и не смятам повече да го пия.

# 123
Дорче, не давам съвети, само ви настървявам Joy Hug

# 124
Тука пишете за някакви сои, лен, и такива ми ти работи-Дюки пише - НЕ!
А, много съм лоша.
Целувки на всички  Hug

Добре де какво да пия тогава,че ходенето до тоалетна е мечта.Вчера пих някакъв чай,обаче ме заболя стомаха и не смятам повече да го пия.
[/quote]
Всеки се спасява поединично.
Вещи пие мляко. Аз си слагах парафин в салатата.
Трици, фибри. Чаят помага, но после е по-зле. Пробвай, но само режимни нещица. Hug

# 125
Фоли, що така с лошото, бе Hug
Като си беше по-пухкавка по-добричка беше hahaha, сега като си се засилила, да не земеш да минеш в категорията на скумриите

# 126
Янико, всички минаваме през този етап. Не се отчайвай, временно е. После като тръгне надолу, няма спиране. Не се отказвай , а се стегни и ще постигнеш мечтаните килца. Hug

# 127
Фоли, що така с лошото, бе Hug
Като си беше по-пухкавка по-добричка беше hahaha, сега като си се засилила, да не земеш да минеш в категорията на скумриите
Ма аз за хууу го правя, всички да сме стройни и красиви! Умни не го пиша, щото сме си. Hug
А за скумрия незнам, ама чироз нали знаеш кво е, един такъв сух, сбръчкан и грозен- ей на това приличам сега. hahaha

# 128
Бе милички аз не помня да съм чела нещо за лен при Дюки newsm78
а пък соята е друго нещо  Naughty

# 129
# 130
ох мерси, имам нужда  bouquet

# 131
  • Пловдив
Ето едни скумрии, но се надявам чак дотам да не стигнем

# 132
Ми не съм се отчаяла, все пак гледам реално на нещата. Просто исках да си кажа болката.

А пък скумрии наричам едни такива слабички с вечно стиснати устни и гледат лошо. а за чирозите си има пластична хирургия - опъване, запълване, подпълване и т.н. - ама хич не вярвам Фоли да изглеждаш така hahaha

# 133
  • София
Хем ви чета, хем ми се отвори работа- изпуших вече Crazy Crazy Crazy
Благодаря за кафето  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Аз съм си режимна, въпреки цикъла, наливам си с вода и ви се радвам Hug Hug Hug Hug

# 134
Ето едни скумрии, но се надявам чак дотам да не стигнем

Малии, Вещи откъде ги извади тия. hahaha
Ние  ще се пазим да не станем такива.
Яни, права си, не съм чак така. Аз съм си приятно закръгленка. Трябва да съм 47 кила по таблица, ама ще ги стигна..........като се гътна сигерно. Joy

Общи условия

Активация на акаунт